E ok miercuri. O sa incerc sa ajung mai devreme acasa, dar in principiu o sa fiu prezent. Cum a zis si Kobayashi cand se poate si suntem toti acasa miercuri seara e ok sa recuperam, cand nu poate ajunge cineva ramane pentru weekend.
E ok miercuri. O sa incerc sa ajung mai devreme acasa, dar in principiu o sa fiu prezent. Cum a zis si Kobayashi cand se poate si suntem toti acasa miercuri seara e ok sa recuperam, cand nu poate ajunge cineva ramane pentru weekend.
E posibil sa nu ajung astazi la cursa.O sa fiu plecat din localitate..
Am zis sa va anunt..bafta la cursa!
Eu nu am internet de aseara, a fost o furtuna in zona unde locuiesc si a picat toata reteaua de la Telecom IT.
Am sunat la ei si cica se remediaza azi dar la cum se fac lucrurile pe aici e posibil sa nu pot intra diseara. Bafta la cursa! in caz ca nu intru....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vad ca mai multe lume nu poate participa.Daca s-ar putea sa confirme lumea care va veni deseara sa vedem cati suntem.Eu sunt disponibil deseara. Poate ar fi mai bine sa renuntam astazi la cursa si poate reusim sa recuperam miercurea viitoare. Doar o parere.
trebuia sa ramaneti la o singura cursa pe saptamana in cazul meu pierdeam o singura cursa care se putea recupera asa pierd 2 si o gramada de puncte care nu cred ca se mai pot recupera
Ok, se schimba modificarea, renuntam la cursa de astazi. Dezbracarea si fuga la vestiare.
Si eu sunt disponibil deseara,dar daca vreti sa anulati cursa ca lipsesc multi n-am nimic impotriva.Ar fi trebuit sa anulam si cea de data trecuta presupun ca am fost doar 5:-?
Roberte no ofense dar de ce n-ai zis nimic pana acum?Iar cursa trecuta de Duminica ai fost online pana cu jumate de ora inainte de inceperea cursei dupa care ai plecat.Poate ai avut ceva treaba...nu stiu,dar puteai sa zici ceva cand ti-am dat inv.In fine...recuperatul asta nu l-am impins neaparat pt mine...faza e ca sa nu veniti la sfarsit in August sa va plangeti ca plecati in concedii si ca de ce nu am terminat mai repede cu campionatul...thats all I'm sayng.
Koba, nu o sa poti multumi pe toata lumea niciodata. Tocmai de aceea am tinut sa avem programul de la inceputul campionatului si sa ne tinem de el, indiferent de cati se prezinta sau nu. Toata lumea stia la ce se baga, stia datele ecuatiei, in functie de asta fiecare isi face program si vede daca poate ajunge sau nu. Eu zic ca-i mai bine sa ramanem la programul stabilit initial, chiar daca a fost decalat din motive ce nu au tinut de noi.
Grila de start Laguna Seca:
kobayashi82 1:19.203 d3vil_us 1:20.595 Enthroll 1:21.955 I_GreyhounD_I 1:23.259 ffocus 1:25.952 rzr_10 DNQ roberte DNQ hainuinimic DNQ cristi-dinu DNQ dark_andrei_ro DNQ I_Dj_Mo_I DNQ cosminbad DNQ
Ordinea finala Laguna Seca:
kobayashi82 locul 1 d3vil_us locul 2 hainuinimic locul 3 I_GreyhounD_I locul 4 Enthroll locul 5 roberte locul 6 cosminbad locul 7 rzr_10 locul 8 ffocus locul 9
kobayashi82 1200 puncte d3vil_us 1020 puncte I_GreyhounD_I 805 puncte ffocus 790 puncte roberte 685 puncte rzr_10 685 puncte hainuinimic 635 puncte Enthroll 600 puncte crist-dinu 405 puncte dark_andrei_ro 315 puncte I_Dj_Mo_I 310 puncte ClaudiuZ 240 puncte cosminbad 235 puncte
Am uitat sa va zic aseara ca nu pot participa la urmatoarea etapa. O sa fiu in drum spre Romania la ora cursei, bafta celor care vor fi prezenti!
Nici eu nu o sa particip la cursa de duminica viitoare.
Nici eu nu o sa vin. Cred ca va cam incurc. Pot sa ma suspend pana imi rezolv problemele?
Jucam in seara asta da? Sorry ca nu am ajuns la calificari.
Grila de start Tokyo R246
kobayashi82 - 1.35.034
ffocus - 1.38.384
d3vil_us DNQ
I_GreyhounD_I DNQ
roberte DNQ
rzr_10 DNQ
hainuinimic DNQ
Enthroll DNQ
crist-dinu DNQ
dark_andrei_ro DNQ
I_Dj_Mo_I DNQ
ClaudiuZ DNQ
cosminbad DNQ
Ordinea finala
Nume loc kobayashi82 1 roberte 2 rzr_10 3 ffocus 4 Enthroll 5 I_GreyhounD_I 6 dark_andrei_ro 7
Clasamentul general
Nume Puncte kobayashi82 1300 d3vil_us 1020 I_GreyhounD_I 870 ffocus 865 roberte 775 rzr_10 765 Enthroll 670 hainuinimic 635 crist-dinu 405 dark_andrei_ro 375 I_Dj_Mo_I 310 ClaudiuZ 240 cosminbad 235
Cred ca pe Nurburgring e ultima mea etapa in campionat ca apoi plec in vacanta.
Am sa joc in reverse, man your pit stops ! :evil:
Au mai ramas doar 3 etape..heh aproape ca nu-mi vine sa cred ca ajungem la finish.Stiu ca s-a mai zis dar se pare ca multi pelaca in vacanta in August poate putem sa o grabim putin cu 2 etape inr-o sapt si terminam si noi numai bine :).Din partea mea e ok oricum.
Grila de start pentru maine, Nurburgring GP/F:
kobayashi82 1:52.855 I_GreyhounD_I 1:53.324 d3vil_us 1:54.077 hainuinimic 1:54.718 Enthroll 1:57.836 roberte DNQ rzr_10 DNQ crist-dinu DNQ dark_andrei_ro DNQ I_Dj_Mo_I DNQ ClaudiuZ DNQ cosminbad DNQ
Nu voi fi prezent la cursa. Momentan dispun doar de un modem.