Pai de la ora 5 pretul la PS3 a fost 799. Unde a aparut cu 578?
Nu e nici-un PS3 la 578 RON... toate preturile la produse speciale de Black Friday sunt gresite in listele de produse din magazin pentru ca au adaugat si discountul de azi la discountul initial. Pretul real este de 799 RON. Intr-adevar, tipic romanesc. Oricum, deja vad ca au aparut stickere cu "Stoc epuizat". Nu-mi spuneti ca a sarit toata lumea sa-si cumpere LCD Beko![]()
cel mai avantajos consola de 320+ 2 controlere+uncharted 3 - 1170 lei, in rest nimic deosebit. aia cu 578 nu cred ca merge la cineva.
Un mare hoax
Oricum,pt cei care s-au sculat....merge proverbul
Cine se scoala de dimineata....![]()
uite aici tipic romanesc
♦ Koyos te provoaka din nou. Cauta in cele peste 100 de produse cu super discounturi listate mai jos. ♦ Oferta este activa toata ziua de Vineri, 25 noiembrie, de la ora 06.00 la 23:59, in limita stocului disponibil. ♦ Produsele markate cu simbolul "K" au livrare gratuita in toata tara si in aceeasi zi in Bucuresti.
Nu există produse �n această categorie
Koyos-mai curajos
Dumnezeule mare astia de unde au mai aparut?
eu ma bag la somn..mi-a ajuns cu Black Friday...oricum pentru cei care doreau sa-si ia un PS3 sau un Xbox preturiile au fost foarte bune....dar cum la mine nu era "pe ordinea de zi" acest lucru (decat daca era o oferta foarte foarte buna)..am zis pas..
pai nu cred ca ai prins din moment ce la total scrie 800 ron...vezi cand te suna..poate ai noroc..dar tind sa-i dau dreptate lui Monky ca au aplicat reducerea de 2 ori din greseala..
Si fratele meu si-a luat un SGS2. chiar ieri i s-a pus pata sa-si schimbe telefonu (un E72 luat acm 1 an de la emag cu 2100 ronsi care nu face nici 2 mil) si a prins la fix acum, cu 1600 ron.
dap, Romanica sa traieste .... la 09:00 deja majoriatatea produsele cu reducere in adevaratul sens au ...hai cine ghiceste ? STOC EPUIZAT ... da ma bine, ne lasi ?
ceva nou ?
inca mai este PS3-ul slim la 799.99 ron (-27%) asa ca sariti, vorba lui Mircea
Se pare ca un anume minunat magazin online din RO nu a priceput scopul acestui Black Friday:
Sapphire HD6870 Dirt 3 Edition = 834 lei, cu reducere de 30 lei --- azi de Black friday
Sapphire HD6870 Dirt 3 Edition = 746 lei, acum 4 zile
Nu dau numele magazinului, pentru ca este mult prea JALNIC ce se intampla. Ma dezamageste complet.
evomag: server suprasolicitat, revenim curand
Au revenit, Gran Turismo 5 Collector's Edition - 149 ron
Bookmarks