Sunt curios care e nr exact de useri care au donat dupa 1 ianuarie 2013, am vazut ca sunt care donează de mai multe ori, respect!
Sunt curios care e nr exact de useri care au donat dupa 1 ianuarie 2013, am vazut ca sunt care donează de mai multe ori, respect!
Sunt multi useri mai noi care au donat. Eu unul sunt foarte bucuros sa vad ca numarul celor care doneaza a crescut si sunt mult mai multi cei carora le pasa decat credeam la inceput.
Dar jur ca asa i-as bana pe unii de pe Bazar care si acum se fac ca ploua. Scuzati-mi cacofonia...
Care nu e cacofonie![]()
Off: Daca te referi la "se fac ca ploua" nu e cacofonie
On: din păcate ai dreptate si tot din păcate nu-i poti da afara fara un motiv
Sunt parte dintr-un intreg. Nu ii puteti bana/goni. Sunt oameni care "fac" lucrurile sa functioneze si altii care doar le folosesc. Totul este asa. Luam un mic exemplu si anume, focul. Cineva l-a descoperit si apoi a dezvoltat utilizarea lui. Ceilalti doar au invatat ce respectivul a "facut" sa functioneze. Aberez si eu la ora asta.Noapte buna.
Mai degrabă căpuşe.
Sunt sigur ca vom iesi cu bine din treaba asta. La greu se vad oamenii de valoare sau in acest caz, consolistii adevarati
Rog utilizatorii care au achizitionat serviciul Premium si doresc o invitatie de DOTA 2 sa ma contacteze prin PM.
Urmeaza sa trimit invitatia imediat dupa confirmarea lui Monky ca s-a efectuat plata.
de banat nu..dar sa le inchizi thread-uriile pana pe 1(sau pana la plata a 5 euro) da...consolegames e un forum important de vanzari si iti spun ca sigur ar dona(vorbesc de userii care vand en-gros;nu de trepadusii care isi fac cont special ptr a-si vinde 1-2 jocuri si sunt activi doar pe aria de vanzari)
Am donat 10E. prin PayPal. (sau cel putin am incercat , lol... am introdus datele pe acolo ce imi cerea)
Numele este Lupascu Danut, astept confirmarea daca au intrat banutii.
Mai avem o saptamana... si e cam pustiu pe aria de licitatii
S-au oprit si donatiile... cam astia suntem cred...
Or sa mai vina ceva banuti cand or sa se inchida licitatiile pe 31 ianuarie.
Eu din pacate nu mai pot dona pana la 31 Ianuarie (cardul meu e gol)
Cam asa ceva
Dar ma gandesc ca nu ar strica o initiativa de acest gen, "poate" sunt utilizatori care nu au aflat inca de problemele CG.
Bookmarks