Tocmai ce s-a terminat conferinta Microsoft de la E3 2013, si pot spune ca din punctul meu de vedere Microsoft si-a spalat mare parte din pacatele comise in ultima perioada. Au facut exact asa cum nu se astepta absolut nimeni. Mai exact nu au aratat altceva decat GAMING! Joc dupa joc, trailer dupa trailer, gameplay dupa gameplay... cu cat mai putina vorbarie posibila (cred ca i-au si limitat pe toti cei care au prezentat). S-a simtit presiunea din ultimele zile atat de rau, incat nu doar ca nu s-a vorbit de TV, dar pana si Kinect-ul a fost ignorat total.
Voi incerca sa imi aduc aminte toate titlurile prezentate la foc automat. Imi fac mea culpa in caz ca am uitat ceva. So, am avut Metal Gear Solid, Dark Souls 2, World of Tanks, Ryse, Killer Instinct, Sunset Overdrive, Forza Motorsport 5, Minecraft, Quantum Break, D4, Project Spark, Crimson Dragon, Dead rising 3, Witcher 3 Wild Hunt, Battlefield 4, Below, Halo, Titanfall.
Desigur, au fost atinse si alte subiecte... de exemplu integrarea mai buna cu Surface, faptul ca avem Twitch integrat pe Xbox One. Mai mult, limita de friends pe Live este nelimitata (initial se zvonea ca de la 100 se va mari la 1000). In plus, avem si confirmarea ca de la Microsoft Gamepoints se va trece la Real Money! Si cel mai important este probabil faptul ca incepand de luna viitoare, cei care au Xbox Live Gold vor beneficia lunar de cate 2 jocuri for free!
Dar, cel mai important este ca avem o data de lansare pentru Xbox One, precum si pretul final: Noiembrie 2013, 499 USD!
Vorba lunga = saracia omului. Pe scurt, Bravos Microsoft! That's about gaming! Sper ca Sony (la 4 dimineata) sa se ridice la inaltimea asteptarilor, pentru ca trebuie sa recunosc, ca Microsoft a ridicat stacheta. Sa speram ca nu o sa o coboare dupa ce vor raspunde intrebarilor din partea presei... si sa rezolve problemele legate de DRM & Co.
Mai jos voi incerca sa pun o inregistrare a conferintei, in caz ca ati ratat-o. Cert e un singur lucru: va fi un an greu rau de tot pentru buzunar... cu atatea titluri bune! Voua cum vi s-a parut?
Bookmarks