Mass Efect 2 - coplesitor si superb in acelasi timp ca primul ma astept sa fie ! cei de la Bioware sunt niste genii :D
Printable View
Mass Efect 2 - coplesitor si superb in acelasi timp ca primul ma astept sa fie ! cei de la Bioware sunt niste genii :D
Mass Effect 2 - pentru ca sint fan si primul joc a fost absolut genial.
Resident Evil 5 - pentru ca sint fan inrait :D.
In rest mai astept Fallout MMORPG (care nu se stie daca va aparea anul asta sau peste 10 ani :D) si Kingdom under Fire 2. Am jucat pe vremuri KUF si de curind KUF: Circle of Doom si nu pot spune ca m-am plictisit.
Resident Evil 5, Killzone 2, GoW3
Am crezut ca nu pot vota decat un joc si nu am votat decat unul dar asi adauga si Uncharted 2.
Lost Planet 2
Mass effect 2 ! , apoi Dirt 2 ..
God Of War 3, Uncharted: Among Thieves, Mafia 2. K2 il am deja. :)
Uncharted: Among Thieves
Call of Duty Modern Warfare 2 si Assassin's Creed 2
CoD: MW 2 all the way!
eeeee mai trebuia in lista si HAWX sau Dante's Inferno ca e beton ... oricum am ramas surprins ca pana acum s-a detasat CoD MWF 2 .... eu unul bagam mana in foc ca e unul dintre AC2 sau GoW 3 detasat de restul dar uite ca lumea iubeste FPS-ul ... deh ce sa-i faci ... am un singur regret si anume ca EIDOS a amanat jocul HIGHLANDER pt Q1 2010.
---------- Post added at 12:25 PM ---------- Previous post was at 12:21 PM ----------
aaa si de asteptat ... pai HAWX il am deja mai astept GoW 3 si AC2 si bineinteles MotoGP 09 cand o fi lansat :D
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------
si desigur DANTE'S INFERNO .... aaaaaa si atat ! :D
Well,eu astept LOst planet 2.Dupa, as zice Assasin Creed 2 si Bioshock 2.Desi e criza si recesiune in 2009,sunt titluri interesante,care sper sa nu fie afectate de criza.....
Am votat Tekken 6 desi mai astept Virtua Tennis 2009 si Fight Night Round 4, care nu sunt in lista.
Mafia 2 , L.A. Noire , Resident Evil 5 , Prototype , WWE Legends Of Wrestlemania , God Of War 3 , Tekken 6 , Call Of Duty Modern Warfare 2 si Assassin's Creed 2 daca se lanseaza anul asta;)
Unde e Kingdom under fire 2 !?!?!? ... pt cei pasionati de epic-scale battles gen Lotr sau kingdom of Heaven acest joc este o combinatie intre cele doua .. check it out Kingdom Under Fire II
Bioshock 2
Assassins Creed 2
CoD MW2
Ghost Busters
Diablo 3
Gh Metallica
Astea sunt cele care le astept eu cel mai mult pe anul asta
oh my God of War 3. :D
God of War III
Fara dar si poate, GoW III