Am vazut ca multi vor sa renunte la consolele actuale dupa aparitia PS4/X1 si ar fi interesant sa aflam cum veti proceda. Prin urmare intrebarea este: Vei pastra PS3-ul/X360-ul dupa lansarea noilor console?
Da, voi pastra consola veche. Sunt colectionar!
Da, voi pastra, dar nu pentru mult timp.
Nu, nu voi pastra nimic din generatia veche. Next-gen all the way!
Inca nu am decis cum voi proceda. Sper sa merite next-gen-ul.
Nu imi voi achizitiona next-gen. Cel putin nu inca...
Am vazut ca multi vor sa renunte la consolele actuale dupa aparitia PS4/X1 si ar fi interesant sa aflam cum veti proceda. Prin urmare intrebarea este: Vei pastra PS3-ul/X360-ul dupa lansarea noilor console?
PS3 se pastreaza - mai am inca 80+ jocuri de jucat de pe PS+ si sigur se vor mai adauga. Jocuri retail probabil nu voi mai cumpara insa.
Abea am achizitionat ps3-ul, am o gramada de exclusivitati de jucat.
Next-gen imi voi cumpara abea dupa ce jocurile vor fi si ele next-gen si nu doar eye candy.
PS3-ul meu va lupta cot la cot cu noul sau camarad. Inca mai are de dus lupte grele cu jocurile din seriile Mass Efect, Demon's Souls, Metal Gear, Dragon Age.
Nu as da PS3ul pentru nimic in lume, chiar in ultimele zile ma gandeam ce as face daca s-ar defecta: imediat mi-as lua unul nou! Atatea jocuri extraordinare... ar fi o pierdere prea mare. Nu cred ca o sa mai achizitionez jocuri in afara de Dark Souls 2 pentru el dar PS+ il va sprijini mult timp si de acum incolo. In ceeace priveste XBox 360.... am ganduri necurate sa-mi achizitionez unul.
Thanks duse, and wellcome to the dark side
Si pe mine ma bate gandul sa imi recumpar un PS3 / sau un viitor PS4 pe langa x360. Asa as avea ambele platforme (PS si xbox) impreuna cu jocurile din colectia mea + next gen.
PS3 all the way, sunt o gramada de jocuri de jucat...next gen can wait, mai ales cu buzz-ul care se face ca softwareul e imatur la ambele console nextgen.
Nu numai ca il voi pastra ( xbox-ul ), dar nici nu voi cumpara vreuna din consolele viitoarei generatii acum. Cel putin un an voi astepta, pana termin cu cele peste 50 de jocuri pe care n-am apucat sa le joc.
This is my PS3. There are many like it, but this one is mine. My PS3 is my best friend. It is my life. I must master it as I must master my life....
Voi pastra PS3-ul deoarece sunt jocuri pe care nu le-am jucat, iar pt. PS4 nu am banii necesari achizitionarii.
Eu cred ca nu imi voi lua in urmatorii 2 ani PS4. De-abia am PS3-ul de jumatate de an, mai am o gramada de jucat pe el.
Mi-am luat Xbox-ul in urma cu un an.. sau doi ? trebuia sa ma pun sa caut ca nu mai stiuAcum o luna m-am apucat de seria AC, seria ME am terminat-o acum 3-4 luni si inca mai am multe jocuri de jucat. Raman pe current-gen pentru inca un an cel mai probabil. Sa vedem cum va fi: review-uri la console, probleme, titluri ce urmeaza sa apara..
Bookmarks