Samsung Ue37es5500![]()
Akai
JVC
LG
Panasonic
Philips
Mitsubishi
Samsung
Sanyo
Sharp
Sony
Toshiba
Vizio
Alta marca
Samsung LE26R81Bil am de ~ 6 sau 7 ani si nici nu ma gandesc sa-l schimb
LG 32LA620S desi nu-l folosesc pe 3d pentru jocuri... ii scade framerate-ul cel putin asa mi se pare
Un prieten are un Philips de 32 cu ecran lucios , se vede oribil in jocuri , cand dai stanga dreapta in meniul PS3 se observa timpul de raspuns foarte prost ( raman umbre ) . De asemenea , in Fifa , cand degajeaza o minge sau da o pasa mai lunga se duce sacadat
Eu am LG 26LC41 , model mai mic si mai vechi dar care nu are aceste probleme
Folosesc un Crt Arctic (: . N-am nevoie de mai mult . Merge de minune pentru jocurile old school . Daca vrei sa joci ceva gen nes, neo-geo ,sau chiar ps2 pe televizoare lcd grafica n-o sa arate la fel de bine ca pe televizoarele cu tub catodic , jocurile vechi nu au fost proiectate pentru display-uri ce folosesc tehnologii moderne.
Panasonic TX-L32U2E: este un lcd full hd, ca neajuns are doar 2 porturi hdmi si nu are vga. inca rezista dupa 4 ani de folosinta. pe console il folosesc in mod dinamic.
SAMSUNG 3D UE55F6100, 139 cm ... E bun dar pe masura ce trece timpu mi se pare din ce in ce mai mic..![]()
Sony KDL-42W705B (fata de vechiul Samsung F5003 e o mare diferenta in privinta lagului)
Panasonic Viera TX-PF42S20 - Tv recomandat de MonkY cu ceva ani in urma , merge perfect si acum !!
Funny si eu tot pe MonkY l-am intrebat cand am luat o plasma Panasonic stiindu-l fan
Desi am mai postat, plasma Panasonic 3D, TX-P42UT30E
Bookmarks