MonkY, daca este o povara sunt dispus sa te ajut sa-l eliminiYou know, pentru mai mult spatiu and stuff
![]()
Bere
Vin
Gin
Wiskey
Vodca
Palinca
Tuica
Rom
Tequila
Coniac
Cocktail
Cafea
Cola
Ceai
Lapte
Fresh
Energizant
Apa
MonkY, daca este o povara sunt dispus sa te ajut sa-l eliminiYou know, pentru mai mult spatiu and stuff
![]()
Cea mai buna apa-i berea. De apa simpla iti ruginește gatul, nu e buna nici in pantof si nici la genunchi.
Energizante si apaAm renuntat la cola de cand am vazut ca aproape mi-a distrus ficatul
Bine, acum am inlocuit cola cu Sprite![]()
Pai crezi ca energizantul iti face mai bine ? Cred ca este cea mai daunatoare bautura...
Eu unul incerc sa ma limitez la o singura cafea pe zi, daca stau acasa si nu merg la spital sau nu ies in oras, nu beau deloc, in rest doar apaalcool consum foarte rar, doar la petreceri, a trecut de mult vremea cand consumam orice avea alcool
si e mult mai bine asa.
O cafea dimineata, fresh de portocale, mar sau para iar dupa-amiaza o bere, doua. Sau un pahar de vin alb la masa, sau un pahar, doua de cidru de mere cu multa gheata.
Bere, bere, bere, mai ales in lunile fara "r" si tuiculita in rest! Pe de alta parte cam dezamagitoare rezultate! "apa" auziUn exemplu foarte bun de urmat e tanti asta
![]()
Nu beau apa ca ruginesc . marti si joi merg la sala sa ridic de halbere iar ca sport de performanta fac STICLISM![]()
Bookmarks