Salutare consolisti. M-am gandit ar fi timpul sa fac un poll pentru a vedea ce console create de Sony detine fiecare. Raspunsurile sunt cu optiuni multiple deci puteti sa alegeti tot ce detineti.
PlayStation 1
PlayStation 2
PlayStation 3
PlayStation 4
PSP
PSP Go
PSV
PSV TV
PSX
Nu detin console Sony
Salutare consolisti. M-am gandit ar fi timpul sa fac un poll pentru a vedea ce console create de Sony detine fiecare. Raspunsurile sunt cu optiuni multiple deci puteti sa alegeti tot ce detineti.
Detin un ps2 slim , un ps3 slim 320 gb , un psp go si un ps4 alb. Dintre ele ps3 ul este cel mai folosit , mai am multe jocuri bune de incercat. Generatia actuala ma impac mai bine cu xbox one.
1xPS1 1x PSX 1x PS2 2xPS3 super slim 1xVITA 1000 1x Vita 2000 1x VitaTV 1x PS4 , ca sa zica lumea ca nu mis fan console![]()
PS1,PS2 Fat ,PS3 60 Gb, PS3 Slim 320 Gb, PSP (++la vremea lui) , PSV ( inutil pt minesame fifa and no pro evo soccer deci..?), PS4.
PS4 only, desi cateodata ma apuca nostalgia dupa PS3. Poate o sa mai pun mana pe vreunul, candva.
Cred ca lumea nu stie ce e ala PSX de aia au votat 5![]()
Oricum on top mai detin - (nu e in lista) -> Pocketstation
Am avut:
Am:
- PlayStation 1
- PSX
- PlayStation 2
Poate prin vara, ma mai gandesc:
- PlayStation 3
- PlayStation 4
Am avut PS1, PS2 si PS3, am ramas doar cu PS Vita, din lipsa de timp. Termin cu examenele si sar pe PS4 fara sa stau pe ganduri, can't wait.![]()
Bookmarks