Voi cum va descurcati cu MULES? Fugiti de ei sau ii vanati?
Printable View
Voi cum va descurcati cu MULES? Fugiti de ei sau ii vanati?
In prima parte a jocului ii evitam cat se putea de mult, dupa jumatate cand primesti mai multe arme/gadgeturi , devin prada.B-)
Same here. Initial erau super OP si nu aveam cum sa ma bat cu mai mult de 2-3 odata asa ca fugeam pe jos sau cu masina. Dar odata ce ai masina (mai ales dupa ce ai si scutul ala impotriva sulitelor electrice) te bagi in ei si-i omori cu masina sau ii vanezi cu diverse arme neletale. Cel putin eu n-am folosit niciun glont si n-am omorat pe nimeni (parca).
Am si eu o intrebare pentru cine l-a jucat. Seamana la gameplay cu Uncharted 4?
As vrea sa-l iau si sunt indecis. Uncharted mi-a placut foarte mult.
Nu, nu seamana la gameplay. Este total diferit, mai lipsit de actiune si de momente cinematice.
Death Strading e un Glovo Simulator, dar te prinde, misiunea mea principala in joc a fost sa construiesc toate drumurile, nu prea mi-a pasat de altceva :)
Also,zip line de la a la z.
E amuzant cum tot scopul jocului e de fapt sa nu joci jocul :D
E un joc de nisa, clar. Daca il privesti in felul asta e exceptional insa nu e foarte likable de majoritate. Sunt curios cum s-a descurcat cu incasarile.
Ce ma enerveaza e ca atunci cand vreau sa construiesc chestii, pentru ca nu ma pot abtine :)), pierd mult timp facand asta iar daca mai ai si familie si serviciu, devine tricky. Overall, jocul trebuie privit ca o experienta.
Ce imi pare rau e ca, pana in punctul jocului in care sunt acum, mi-a devenit destul de usor sa ma feresc de BTs iar animatiile alea misto cand te prind aia si te tarasc nu mai ai ocazia sa le vezi. Cred ca o sa ma las capturat intentionat numai sa vad iar chestia aia, imi place foarte mult. :D
Imi da senzatia ca jocul devine foarte usor pe masura ce avansezi in poveste,asta daca te tii doar de main story.
PS: am avut un singur moment cand m-am luptat cu un BT de ala gigant. Mai sunt si alte lupte sau e singura ?
Mai sunt si altele. Pe ce dificultate joci?
Normal cred. Abia acum mi-am dat seama ca poti intalni creaturile gigant daca ajungi la voidout. Sau ma rog, sa te omoare BT's.
Death Stranding on PC is a great version of a very weird game | PC GamerQuote:
Originally Posted by PC Gamer
L-am terminat. Am adunat vreo 70 de ore și asta cu foarte puține misiuni secundare.
Ce joc frumos! Scriu asta la cald, sunt ușor emoționat. Îmi place foarte mult ce a făcut kojima, îl văd ca un artist autentic care nu s-a pierdut in trenduri stupide. Ce experiența, ador când jocurile îmi trezesc sentimente atât de puternice. Încă rulează creditele de final, sunt fascinat. Mâine o sa-mi fac timp sa reiau toată povestea pe net pentru că mi-au scăpat unele scene și vreau să înțeleg pe deplin toate substraturile.
Oare va fi vreo continuare? Se știe ceva despre vreun viitor proiect de la kojima?
Si mie mi-a placut pana la urma desii nu e un gen care sa imi placa de obicei, ce nu mi-a placut in schimb a fost finalu cu 2 ore de cinematics :))
Întrebare în legătură cu finalul:
Kojima cred ca nici nu mai stie despre ce e vorba in joc. El deja lucreaza la urmatorul, in ultimul an a facut research pentru ala, a trecut peste Death Stranding. Acum le face pentru ca e obligat contractual, probabil, ca sa vanda si pe PC :evil: