A sosit si jocul. Curand si Review.
Ne vedem maine la lansare.
Printable View
A sosit si jocul. Curand si Review.
Ne vedem maine la lansare.
Lasand la o parte asa spusele discutii tehnice ale maestrilor intr-ale ingineriei moleculare de mai sus, ce pot sa spun dupa jumatate de ora de gameplay este ca e al 2-lea joc multiplatform care ma impresioneaza foarte tare din punct de vedere grafic. Celalalt este Castlevania Lords of Shadow :).
Oricum eu ii felicit pe developeri pentru ce au reusit sa faca din acest punct de vedere cu(ma repet) un multiplatform. Bravo lor!
Pana acum si gameplay-ul se anunta a fi extrem de interesant, design-ul jocului permitand variante multiple de abordare a situatiilor. Este...altfel, dar asta e un lucru bun :). Ma bucur ca m-am hotarat sa cumpar jocul fiind putin circumspect la inceput, dar e unul dintre cazurile fericite cand marile site-uri de profil se pare ca au avut dreptate in cadrul review-uilor.
Dar multiplayer cum arata? La fel ca demoul? Sau se apropie ceva mai mult de singleplayer din punct de vedere grafic? :-?
Te-as ruga, cand faci pauza de singleplayer, sa joci un meci de multi si sa-mi zici cum arata comparativ cu campania si cu demoul ce a fost pe PSN. Nici nu se pune problema sa renunti la Killzone 3 in favoarea lui Crysis 2, este doar o simpla curiozitate. :D
Sunt interesat deoarece am vazut niste gameplay singleplayer si am ramas placut impresionat spre deosebire de demo care a fost o dezamagire totala. Iar faptul ca te-a impresionat si pe tine e un semn bun, am incredere in gusturile tale. :P
Pe mine doar atata ma intereseaza, Rasko, stabilitatea framerate-ului. Cum se prezinta jocul din punctul asta de vedere?
OK, am jucat si cateva meciuri de multiplayer(free for all) si pot sa spun ca intr-adevar calitatea grafica este destul de mult scazuta fata de singleplayer. Unele harti arata foarte bine pe cand altele parca nu au nici o legatura cu jocul. Nu sunt probleme cu texture pop sau framerate, dar totul pare mult mai steril.
Si controlul e putin modificat in multiplayer, nu e genul meu si nu prea m-am simtit confortabil. Dar overall se pare ca s-au straduit si pe partea de online si probabil vor fi destul de multi jucatori care vor fi atrasi de acest mod de joc. Lag si disconnect-uri n-am experimentat deloc, iar framerate-ul pare foarte stabil.
Dar revenind la singleplayer, campania este naucitoare. Jocul merita cumparat doar pentru acest aspect 100%, cel putin eu pentru asta l-am achizitionat si ma bucur foarte mult ca am facut-o. Am jucat aproximativ 3 ore si n-am incetat sa ma minunez cat de frumos poate sa arate. Design-ul nivelelor imi aduce aminte de Far Cry 2. De exemplu, am rejucat un nivel de aproximativ 5 ori datorita multiplelor posibilitati de abordare. Fanii modului stealth vor fi foarte incantati deoarece sunt portiuni in campanie pe care le poti termina fara sa omori nici un inamic.
Cam atat pana acum, este un joc exceptional pe care il recomand tuturor fanilor modului FPS.
Se pare ca am facut o alegere buna renuntand la Homefront pentru Crysis 2.
Desi initial am crezut ca pe partea de singleplayer va fi doar o continuare nereusita cu grafica buna, vad ca peste tot se spun numai lucruri bune despre el. :yes:
[url][url][url]http://www.gametrailers.com/video/gr...rysis-2/712179
Jocul este surprinzator de bun si arata foarte bine pe xbox. Cred ca este primul joc in care am murit de peste 20 de ori doar pentru ca ma oprisem sa admir peisajele. Poveste buna, gameplay bun, sunet bun. Singurele minusuri care i le dau jocului sunt:
Am ramas placut impresionat de faptul ca, in momentul in care trag cu rachete sau ceva luminos pe langa cladiri, lumina acestora se reflecta peste tot. Pur si simplu superb.
Am fost la lansarea jocului �n Media Galaxy Mall Vitan. Praf. Ca de obicei, băieții de la ESL aveau probleme cu serverul (?), nu se putea �ncepe concursul pentru că nu funcționa unul din calculatoare, lipsea nu știu cine pentru că-l "răpiseră" niște tipi camuflați (deși n-am �nțeles ce legătură avea asta cu �nceperea concursului) .. și tot felul de scuze. �nceperea concursului s-a lăsat foarte mult așteptată, abia pe la 17:30 s-a �nceput, �nsă n-am mai rezistat să-mi aștept r�ndul la participare, deja era prea multă bătaie de joc față de cei care se �nscriseseră. Ar fi trebuit de fapt să ne așteptăm la lucrurile astea, la fiecare lansare au avut fix aceleași probleme.
Inițiativă bună, dar din păcate extraordinar de prost pusă �n practică. Meh.
C�teva imagini de la locul faptei, �n caz că interesează pe cineva, găsiți aici.
cei care ati jucat online, necesita jocul online pass?:)
Nu necesita.
parerea mea e ca Crysis 2 ii da clasa lu Killzone3
Poti dezvolta, te rog?
Si-a facut toti banii jocul in momentul in care am iesit pe usa... stiti voi care usa. Absolut superb. Nu am mai ramas asa gura casca de la Uncharted 2 incoace
Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
Usurel cu limbajul.
Ciudat in ultimul timp EA a introdus online pass in toate jocurile lor de pana acum