I imagine this is no surprise to anyone.
bo4 12 oct clar nu vor lansa division 2 la sfarsitul lui 2018,ci mai curand inceputul lui 2019 februarie sau martie
Din cate am auzit, au reparat problemele jocului anterior fix in jocul anterior. N-am mai jucat de un an, dar cica ar fi la cea mai buna versiune a lui acum.
da dar le-au luat 2 ani dupa lansare,au pierdut multi useri la inceput
au tot schimbat limita la gear de vreo 5 ori lejer ceea ce m-a cam enervat ca iara grinding gear cu set bun,roll dupa roll ca sa imi fac cat de cat aproape la fel
acum daca au invatat din greseli the division 2 nu ar deveni vreun succes dar probabil va avea mai multi useri activi
Eu unu nu mai risc. M-am lamurit cu Ubi$oft, mai ales pe partea ca ei cand scot un patch mai mult strica si provoaca exploituri, cea mai trista poveste a fost la Siege care la lansare era piesa de joc, la primu patch up and running iti disparea arma, aveai exploituri si tot felu de magarii. Ca sa nu mai zic de sistemu asta hotesc in care scot Season Pass-uri pe an. Primu Division m-a atras atat de mult incat am terminat doar main story ca sa nu zic ca nu am incercat si dupaia l-am dat uitarii.
Teoretic, dar numai TEORETIC, ar trebui sa fie mai bun Division 2 decat 1 ca ai spune ca au invatat destule. Dar, daca te uiti la Destiny... nu e musai
@SYZYGY, cuvant cheie in season pass e "season". Tu crezi ca baietii aia stau sa munceasca 10 ani la un joc si sa-l tina in viata pe $60-100? New content requires money.
Daca mergem pe premiza nu te forteaza nimeni sa cumperi extra season si tu stai ca vulpea impaiata pe aceiasi harta si stai 3 saptamani sa farmezi 25000 pt UN operator, atunci scuze dar asta se aplica la toate DLC-urile si microtransactiile. Nimeni nu forteaza nici la Star Wars Battlefront sa cumperi cu bani reali un ***** caracter ca deh...poti sa il deblochezi cu bani in-game dupa 3 god damn saptamani.
Mai sunt două zile până la E3 când vor face public mai multe info despre Division 2.
Din ce umblă pe net, se pare că acţiunea va avea loc în Washington D.C.
Din ce am inteles eu, e vorba tot de New York, dar poate acum avem Manhattan-ul + Washington, desi e cam mare distanta intre orase asa ca nu stiu cum le-ar lega.
Dar Washington standalone e cam mic, fata de NY.
E posibil sa vedem detalii chiar diseara la Microsoft, sa nu asteptam pana la Ubi.
Pai oricum nici NY-ul din joc nu era asa mare. Nu cred ca ar fi o problema sa faca Washington-ul mai maricel
---------- Post added 11-06-2018 at 00:48 ----------
Cam underwhelming![]()
Gameplay division 2
https://www.facebook.com/TheDivision...6053773843872/
https://tomclancy-thedivision.ubisof...ame/en-gb/beta
Inscrieri pentru beta.
Cam acelasi jocu cu alte gadgeturi , a fost fun primul pana sa tot aduca fix/ update-uri si DLC-uri.
Sunt curios cum altfel ar putea face o continuare, daca nu asa. La FIFA nu zici la fel? La COD-uri? Battlefield-uri? Witcher a fost la fel si cam orice continuare e la fel. Se ia jocul initial si se imbunatateste.
Din punctul tau de vedere, cum se face o continuare?
Bookmarks