Cam puține recenzii unde te uiți tu. Vezi versiunea de PS4. Știu că îți stă în gât, dar parca e un scor mai apropiat de realitate cu mult mai multe recenzii.
Aici o medie după vreo 56 deocamdată
https://www.metacritic.com/game/play...-creed-odyssey
Cam puține recenzii unde te uiți tu. Vezi versiunea de PS4. Știu că îți stă în gât, dar parca e un scor mai apropiat de realitate cu mult mai multe recenzii.
Aici o medie după vreo 56 deocamdată
https://www.metacritic.com/game/play...-creed-odyssey
Nu ma prea iau dupa review-uri, dar dupa parerea mea nu are cum sa fie slab jocul, practic au combinat doua dintre cele mai bune jocuri din serie, Origins si Black Flag.
Tocmai am jucat cateva ore. In sfarsit ma atrage un AC (de la Black Flag nu s-a mai intamplat) <3
Simplul fapt ca au scos iconita de "du-te aici si fa interact" si trebuie sa explorezi bazandu-te pe informatii de la NPC si harta a fost de-ajuns sa ma convinga ca a luat-o intr-o directie buna (asta doar daca alegeti modul Exploration, altfel o sa aveti in continuare mura-n gura).
Combatul e in continuare button mashing, dar oh well... can't have them all.
Cum adica e button mashing combat-ul? Nu-i ca in Origins? Daca da, aduce mai mult cu Bloodborne cu block, strafe, attack, deci nu e deloc button mashing.
Deocamdata (primele 3 ore de joc pe dificultate Medium) e ceva de genul:
Button mashing -> Parry -> button masshing -> Parry, etc.
Vedem mai incolo la inamici mai challenging sau bossi, so far e destul de standard.
Ai rezolvat ceva cu vreun coleg de-al tau, referitor la o copie de review pentru CG? Eu am mai incercat sa fac rost dar nicio șansă. Am înțeles că au fost doar câteva coduri PS4 care au ajuns la vreo 4-5 persoane.
Nope, au devenit foarte stricti strainezii (ca ei ne dau coduri de review, nu decide Bucurestiul)
Am mai incercat si mi s-a spus sa vorbesc direct cu head of PR la Ubisoft care iti dai seama ca nu te baga in seama. Ce coduri mai avem noi sunt pastrate pentru concursuri, evenimente sau playtests, am incercat sa atentez la ele dar am fost refuzat asa, cu politete![]()
Bataliile sunt gretoase.
Jocul n-are nicio tangenta cu genul RPG . Mai degraba imita combat-ul din God of War. Personajul numai asasin nu e ca se bate ca un gladiator-hoplit.
Iar voice acting-ul e de ...la ambele sexe.
E frumos doar pe partea de explorare a oraselor si modul cum au recreat lumea epocii de atunci, dar ca gameplay si poveste jocul e infect.
Mai bine il faceau simulator istoric din start.
Saracu' topic. E violat din toate partile de off-topic-uri.
In alta ordine de idei:
https://www.polygon.com/2018/10/3/17...action-problem
E al 2-lea articol pe aceeasi tema de la Polygon, sunt sour ca n-au fost invitati la niste eventuri
Anyway, am 10 ore in joc si n-am dat de problema asta. Mereu am fost cel putin acelasi level cu inamicii si asta fara sa fac toate fetch questurile aditionale. Da, pentru aia lenesi care vor sa faca speedrun prin story o sa fie dificil, ori joaca side-quests ca sa creasca, ori dau banu. Dar e un non-issue, trebuie niste grind, dar nimic iesit din comun. M-am uitat la comments la ambele articole (pe facebook) si majoritatea au zis ca n-au o problema si ca-s astia de la Polygon niste wussies (Polygon numai jurnalism de calitate nu face, daca n-ai o femeie protagonist in joc iti dau 2 puncte in minus).
Dar ma rog, iar o sa ziceti ca sunt biased. Astept pareri de la cei care chiar l-au jucat ca sa-mi spuna daca li se pare ca nu e fun daca nu baga bani.
Nush ce sa zic. Treaba asta exista si in Origins. Eu n-am avut o mare problema cu asta ca oricum fac side-missions in jocuri de genul asta dar nu prea imi place sa fiu fortat sa o fac. Nu urmaresc site-uri de profil si problema mea cu franciza e cu totul alta dar din ce am vazut la ACG si altii care il joaca, nu e un salt urias de la Origins la Odyssey.
Bargain bin scrie pe el de cand l-au anuntat si ma oftic pt ca Grecia antica e una din perioadele mele preferate din istorie.
Bookmarks