PRO SOCCER EVOLUTION 2019
Chiar daca a pierdut Champions League,Pro Evolution Soccer 2019 promite sa nu dezamageasca. Ne aduce un mod MyClub fantasy football revizuit, cu jucatori mai buni,agenti mai ieftini, noi modalitati de antrenament, jucatorii nu vor mai fi limitati de numarul de achizitii noi, schimbari ce va declansa o abordare diferita a player-lui. In plus avem noi evenimente online si recompense.
Avem si o modalitate de a testa toate aceste noi schimbari. Cum? Pai putem incerca noul demo ce va fi disponibil pe data de 8 August, cu o selectie de echipe licentiate. Pana atunci.. ne delectam cu un trailer.
Sent from my iPhone using Tapatalk
PES = MyClub si atat, vaca de muls bani si microtranzactii.
PES nu mai este ce a fost si nu va mai fi.
ptr mine:
PES = Off and Online, Friendly, Versus, Division
My club e ptr ... gameri slabi, spammeri, care profita de jucatori consacrati overpowered, cu care inscrii usor , spam non stop
ideea e frumoasa, iti construiesti echipa ideala, de la 0
insa, nu poti juca (vs) impotriva celor care isi construiesc echipe foarte puternice (4-5 stele) dar in acelasi timp pastreaza cativa jucatori slabi in echipa astfel incat acea echipa sa ramana de 2-3 stele, doar daca nu faci la fel
sper ca PES sa nu fie ce a fost anul trecut, iar odata cu venirea 4k HDR si gameplay ul sa fie imbunatatit
Konami has confirmed that the PES 2019 demo will be available starting Wednesday, August 8 on PC, PS4, and Xbox One.
Daca se intreba cineva daca sunt ceva echipe noi...ei bine, sunt. Peruvian National Team va fi disponibila
Salut ! Din 2008 am jucat numai fifa pe console pana la fifa 17. De anul trecut joc pes. Explicati-mi si mie cum pot unii adversari sa faca un presing asa agresiv ca am incercat toate variantele si nu pot sa le fac fata. Efectiv vin cu 2 jucatori spre jucatorul meu care are mingea si restul jucatorilor mei sunt mascati de jucatorii adversi si n am unde sa pasez. Am incercat sa joc si din prima,si cu intoarceri poate gasesc spatii si degeaba. Parca sunt neobositi si au o viteza in plus fata de jucatorii mei![]()
Am inteles ca o sa fie si FCSB in joc ?
Ma bucur ca au bagat ligi noi din: Scotia, Rusia, Belgia etc.
E vreun user care joaca PES 2019? Sau care vrea să-l achiziționeze? Să știu dacă am cu cine sa joc câteva meciuri online.
Bookmarks