Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 8 FirstFirst ... 5 6 7 8 LastLast
Results 121 to 140 of 154

Thread: Dead Rising 2

1. #121 SP
    Member slabunator's Avatar
    Trebuie sa am combo card-ul deblocat pt a face arma?

Niste locatii pt iteme bune?
    Sugestii la Anton bucatarul?

2. #122 SP
    Member killlemalll3's Avatar
    Poti face orice arma daca descoperi combinatia,nu ai nevoie de Card.Locatii cu item uri bune nu stiu daca merita sa te agiti prea mult sa cauti,arma oricum se va deteriora repede oricat de grozava ar fi si daca te gandesti sa folosesti o arma anume pt a invinge un boss mai bine schimbi tactica pt ca arma nu te va ajuta prea mult.Pe scurt nu exista vreo arma ascunsa cu vreun damage iesit din comun...
    Pt senzatii tari te sfatuiesc sa prepari motocicleta cu drujba.Just awesome!!
    Tactici la Anton nu stiu,e destul de greu sa-l invingi.Eu m-am ocupat de el in al 2 run.Va fi mai putin frustrant cu majoritatea boss ilor sa procedezi asa...

3. #123 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar
    Keiji Inafune resigns from Capcom - News at GameSpot

Keiji Inafune may have had a long stint at Japanese developer Capcom, but today the producer of Onimusha and Dead Rising decided to finally call it quits. The 23-year veteran, who rose through the ranks from graphic designer to become the publisher-developer's head of research and development, announced his departure on his blog , saying he will "resign later this month".
    Eu mai asteptam un Onimusha de la Capcom, dar acum cred ca seria s-a oprit la cifra 4 (in afara de Blade Warriors). Oricum el se plangea la Tokyo Game Show de jocurile proaste create de japonezi ( aici nu sunt in totalitate de acord cu el ) si de faptul ca Japonia e in urma cu 5 ani fata de producatori vestici. Oricum intr-un fel sau altul cred ca vom mai auzi de el. :zombieright_

4. #124 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Dacă va plăcut TiR vă recomand jocul Blood Drive sks. TiR - Blood Drive Overtime

5. #125 SP
    Senior Member Nash's Avatar

6. #126 SP
    ...se pare c-am avut dreptate - Ending A este, �ntr-adevăr, true ending pentru Dead Rising 2

Face EXACT legătura �ntre Dead Rising 2 și Dead Rising 2: Case West.

Defapt treaba stă �n felul următor:
    • Pentru - true ending = Ending S (deoarece Dead Rising 2: Case West este exclusiv )
    • Pentru - true ending = Ending A (+loc de continuare cu �ncă un Case )
    Iar mai jos, pentru a face legătura, Dead Rising 2: Case West intro.):

...good stuff!

7. #127 SP
    Member x F u Z e R's Avatar
    Anyone Co-op pe xbox? Eu sunt pe la care 4-2 cred.

8. #128 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Woah..am pus si eu mana pe joc.Abia astept sa ma infig diseara in el.

9. #129 SP
    Senior Member boga's Avatar
    So.. ma joc si eu cu Chuck de-a naparstocu de doua zile si am ajuns la concluzia ca e imposibil sa salvezi pe toata lumea si sa te lupti cu toti psihopatii intr-un singur playthrough. Asa e sau sunt eu prea slab sau prea lent?

10. #130 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by boga View Post
    So.. ma joc si eu cu Chuck de-a naparstocu de doua zile si am ajuns la concluzia ca e imposibil sa salvezi pe toata lumea si sa te lupti cu toti psihopatii intr-un singur playthrough. Asa e sau sunt eu prea slab sau prea lent?

mda...pai eu ce ti-am zis ieri draga? Tu nu si nu.....Naparstocule!!!

11. #131 SP
    Mda.. pai pana acum am facut absolut tot.. dar pe primu psihopat, sau cel putin cred ca e primul - rivalu tau efeminat de la TIR, nu prea pot sa-l dovedesc Ma rupe cu motocicleta lu peste si ma face sa pierd si o gramada de timp pretios. Asa ca cred ca o sa-l ignor si o sa-l caftesc la al doilea playthrough cand, din ce am citit pe net, o sa am un Chuck mai potent

Oricum, jocul e genial si merita terminat fara niciun fel de walkthrough sau tips-uri. Intr-adevar, are probleme cu frame-ul si cu loading screens, dar e pure fun.

12. #132 SP
    Nu uitați de astea:

...nu-s doar dec�t cele mai apreciate video guide-uri de pe youtube

13. #133 SP
    Ron, sunt sigur ca ai some good stuff there, dar eu prefer ca primul playthrough, indiferent de joc, sa-l fac fara sau cu foarte putin ajutor extern

Acu-s pe la jumate - judecand dupa timpul ramas pana vine armata - cu level 25 si n-am ratat absolut nicio misiune, in afara de un singur psihopat - pe Antoine

14. #134 SP
    Mda.. l-am terminat ieri si trebuie sa recunosc ca am fost destul de WTF la sfarsit. Cu toate ca am jucat destul de bine, dupa parerea mea /n-am ratat decat vreo 4 misiuni per total, niciuna cruciala/, am primit in schimb ending C - care e un mare bull****. O sa ma bag din nou la el si o sa fac absolut tot sa vedem ce iese. Now I'm pissed

15. #135 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Pai daca esti nubusake....normal ca ai luat Ending C grade.

16. #136 SP
    Quote Originally Posted by boga View Post
    am primit in schimb ending C - care e un mare bull****.
    Ai grijă la psychos/survivors...nu trebuie ratați. - te penalizează jocul daca nu ajungi la toți...

17. #137 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Processing by Zavvi.

18. #138 SP
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    Processing by Zavvi.
    Si eu tot de pe zavvi l-am luat. 25 de lire la pachet cu Fallout New Vegas. Un raport pret/calitate imbatabil din punctul meu de vedere.

Referitor la sfarsitul dezamagitor pe care l-am primit.. n-am rezistat si am dat un search mic pe Google si se pare ca nu
    ii
    pe baieti dupa cum am crezut eu initial Cu toate ca, daca stai sa te gandesti putin, nici nu avea sens sa se intample asa. Oricum, ideea e ca n-am mai citit alte detalii, dar am deja cativa suspecti 'rednecks' in minte. Diseara ii dau drumu la 2nd playthrough

PS: Gotta find gifts for Katey

19. #139 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Good deal. Acum nu mai vad DR2 la 2-for-25, dar oricum comanda e facuta.. Acum sa o si trimita, vad ca sunt probleme cu processing-ul pe Zavvi..

20. #140 SP
    E nebunie la al doilea playthrough L-am batut pe Anton Nebunu in mai putin de un minut cred Nu stiu.. daca la primul playthrough ai destule momente cand te simti cam debusolat si chiar trebuie sa te straduiesti putin ca sa iesi din niste situatii aiurea.. la al doilea playthrough ma simt ca un demigod care rupe tot

Ce nu-mi place e ca la postere.. dupa ce le rezolvi.. nu raman asa decat pana pleci din zona respectiva. Iar daca nu tii minte tot ce ai rezolvat.. poti sa incerci in zadar sa le vandalizezi din nou cand mai treci pe acolo. De asemenea, nu-mi dau seama cum ar putea cineva vreodata sa omoare 72.000 de zombies intr-un singur playthrough

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 8 FirstFirst ... 5 6 7 8 LastLast