Varza arata.
Hmm...
Just online test connection, de asta au bagat downgrade la grafica. Totusi , seamana mult cu fifa.
Daca isi va pastra acelasi stil joc, asemanator celui din demo... anul asta probabil pas, sau Fifa.
Speranta moare ultima.
Reveal 21 iulie
Am încetat să mai sper la un simulator de fotbal cu potențial peste Fifa. Sincer tot ce vreau e un detox de la ultimate team, l-am dezinstalat de câteva luni dar încă am simptome de servaj.
Va rog Konami sau cine se mai baga, don't mess it up.
Cand va aud ca puneti semnul egal intre simulator si Fifa… ma ia capu’.
Sent from my iPhone using Tapatalk
E mult prea comprimat ca sa ne facem o idee despre calitatea grafica, dar trecerea dintre animatii este absolut oribila
Eu cred ca s-a terminat cu PES. Free2Play + Microtranzactii este cancerul jocurilor.
- Pro Evolution Soccer devine eFootball
- digital-only
- free-to-play
- cross-play (pe mobile e nevoie de controller conectat)
- sezonul de anul acesta - PS4, PS5, XONE, XS, PC - this autumn - iOS, Android - later
- trecere de la FOX Engine la Unreal Engine 4
- updates anuale
- lansare cu exhibition matches si 9 clubs
- celelalte moduri pot fi cumparate
- MyClub - Team Building Mode (Name TBC)
- Match Passes
- Peter Drury and Jim Beglin will continue as English-language commentators
- Option Files still available
- new Motion Animation system - allows for four times more animations as previous PES games
PES Has Been Renamed eFootball, and It's Fully Free-to-Play - IGN
eFootball 2022 se lanseaza pe 30 septembrie: 基本プレー無料の『eFootball™ 2022』が9月30日に配信決定!モバイル� ��は前作からのアップデートで今秋に 配信予定!引継ぎに関する情報も公� �|株式会社コナミデジタルエンタテ� ��ンメントのプレスリリース.
eFootball is clearly not ready for its bizarre launchOriginally Posted by Eurogamer
eFootball Reactions and Review - One Big Sigh.
eFootball 2022: My Review
Konami’s free-to-play eFootball is already the worst-rated Steam game in historyOriginally Posted by VGC
Cel puțin este moka, oricum te căci pe tine de râs la cum le-au făcut fețele.
---------- Post added 30-09-2021 at 18:02 ----------
Au lucrat 2 ani pentru asta.
https://twitter.com/BassRicky_/statu...215357953?s=19
![]()
Culmea este ca pe online aseara chiar a fost mai mult decat interesant, cu mult peste experienta “Fifa 22”.
Ceea ce am tot vazut pe internet si ce postati voi pe aici, n-am intalnit. Poate n-am jucat destul de mult.
Eu nu am putut juca pe online, nu îmi găsea adversar, problema este că ce au lansat ei este un demo nicidecum un joc, practic nu poți juca decât acel mod online dacă îți găsește jucător și cel de single player in care nici măcar nu poți modific durata, joci 5 min un meci, nici nu apuci sa faci ceva.
Am jucat prin shareplay. Modul online intr-adevar nu functiona.
Corect, este un demo. Marketing falimentar, ce sa zic.
Daca esti jucator de PES pe PS, te poti alatura grupului nostru de “bosorogi” pentru a juca impreuna cu noi. Singurele cerinte sunt decenta si fara “cocălărisme”
Am reușit până la urmă să joc, am și făcut cele două obiective, jocul are multe bug-uri câteodată jucători aleargă aiurea, se opresc din alergare, nu am putut da pase din prima înainte să ajungă mingea la el.
Probabil la my club vor da drumul când se lansează ediția de la precomandă.
Bookmarks