Un nou IP prezentat de Ubisoft in aceasta seara la E3. Jocul se numeste For Honor!
m-am inregistrat
http://forhonor.ubisoft.com/game/en-...nfo/index.aspx
Imi place ca-si asuma riscuri si in fiecare an anunta IP-uri noi, dar asta mi se pare mai mult ceva spre Infinity Blade.
Nu prea inteleg care-i faza. intr-adevar, controlul pare foarte dubios, prea simplist iar protagonistul da in stanga si in dreapta iar restu nu riposteaza.
HUD-ul mi se pare prea mare si prea incarcat.
Si care-i faza cu lovitura aia cu sabia, cand o tine de lama sa-i da mai mult cu maneru, inamicului ? E ceva ce chiar a existat ? Sau care-i faza ?
Da, e adevarat ca asa se luptau cu broadswords (sau cum se numesca sabiile alea mari), am vazut in ceva documentar parca.
Daca pastreaza stilul asta de combat ma declar multumit, foarte eficient si nespectaculos, e cel mai apropiat de realitate 2-3 lovituri si gata s-a terminat lupta. Vis-a-vis de simplist razvanrazy nu e panica, it's the genuine article combatul.
Sa fiu sincer, mie nu mi-a prea inspirat incredere tipul care a vorbit despre joc. Nu stiu de ce, dar jocul asta poate ajunge sa fie mult sub asteptarile noastre. Din ce am vazut aseara mi-a placut ce am vazut si pare awesome, dar tipul ala chiar nu mi-a inspirat incredere![]()
Sper sa iasa cum trebuie, de-aia astept sa vad ce si cum, nu o sa fie day one buy pt. mine.
Mi se pare foarte tare jocul dar trebuie neaparat sa mai umble la partea de combat. Sunt curios daca va fi un fel de 'tower defense' sau exista si ceva elemente de RPG pe-acolo?!
Bookmarks