Cât de bine arată jocul ăsta! O surprizā Made în China (plăcută, să sperăm).
Cât de bine arată jocul ăsta! O surprizā Made în China (plăcută, să sperăm).
Am modificat.
Cand mai faceti threaduri, da-ti cat mai multe detalii, folositi versiunea "youtu.be" (incarca HTML5) a videoului (in caz ca nu il afiseaza, folositi "Insert Video"), atasati macar o poza si puneti tag-uri.
Journey to the West-themed action RPG Black Myth: Wu Kong announced for consoles, PC - GematsuOriginally Posted by Gematsu
Scenery footage:
Arat-a spectaculo-s! Dar rulea-za pe PC.
Next-gen graphics, in sfarsit! Texturi si lumina. Daca le ai pe astea, jocul va arata bine.
Intr-adevar, arata foarte binesi are animatii foarte misto.
Acum astept cu interes mai multe detalii, precum si daca va iesi si pe console sau nu.
LE: acum am vazut ce au postat ei pe facebook:
Here some key visual, screenshots, character artwork, and concept art of the《Black Myth Wu Kong》, its' newly announced Journey to the West-themed single-player action RPG for “all mainstream consoles and PC.”
L-am trecut pe lista in Google Keep ca nu exista pe Steam inca. Arata fabulos acel lup/varcolac. Animatii, iluminare, tot tacamul.
Sper sa nu iasa in 2022.
Twitter thread al unui analist al pietei asiatice:
Daniel Ahmad on TwitterOriginally Posted by Daniel Ahmad
Mda, deci asta e tot ce au momentan iar ce au de facut de acum incolo este efectiv partea cea mai grea.
S-au mai domolit asteptarile pentru ca-i cam imposibil sa pastreze acelasi nivel de calitate si actiune si sa-l replice pe parcursul a altor 15-20+ ore. De grafica nu mai zic - mai e si UE4 deci ce au ei acolo va arata implicit mai rau la lansare si momentan merge pe ceva server, in niciun caz PC "normal".
But hey - one can only hope![]()
Pentru cine e interesat de cartea scrisā în 1590 care stā la baza jocului.
Ediţia în limba românā apārutā în 1971 e varianta prescurtata, iar cea din 2008 e completā, cuprinde cele peste o suta de capitole. Linkurile sunt doar informative. Ediţia completā are un preţ exorbitant. Asta dacā reuseste careva s-o mai gāseascā pe la vreun anticariat.
https://www.okazii.ro/calatorie-spre...-en-a206916087
https://www.anticariat-unu.ro/insemn...en-2008-p62524
What the... cum sa ma trezesc dimineata si sa vad asa ceva.
Ma uit a 2-a oara, acum pe TV. Arata senzational, imi pun hype-ul in cutie momentan pentru ca arata prea bine ca sa fie adevarat la lansare.
Jesus cum se scutura ala de foc la min 9.48 si ii iese fum din blana dupa...
LE: Stai ca am dat edit repede ca s-a aprins in mine ceva ce era deja latent.
Asta ma asteptam sa imi arate nenorocitii astia si unii si altii pe noile lor console, nu exceluri cu HDD-uri si desene animate.
Sa vina Spencer sa zica uite ba Xandere, asta face consola noastra cu 15 mii de teraflopi. Umezeala era deja garantata.
Nu are importanta ca povestea este despre o maimuta care bate covoare, consolele noastre pot sa faca asa ceva dpdv tehnic.
Da, consolele normal ca-s capabile. Dar corporatiile multimilionare o sa ne puna la infinit discul stricat cu «pandemia care i-a prins cu chilotii-n vine», si ca n-au avut timp sau chef sa creeze si sa arate ceva care sa impresioneze cu adevarat.
Si eu sunt putin reticent, nu stiu de ce. Plus ca jocul in variata pesimist-realista va aparea undeva prin 2023.
Ba Xandere, am văzut cât de pătimaș ești. Deocamdată in primii doi ani nu o sa vezi mare lucru. Am încercat cu Halo si uite ce a ieșit.
Iți promit un lucru, anul viitor o sa venim cu Xbox Live in România, știu cât de mult îți dorești și ca ești cel mai mare fan al nostru din România.
Cu drag, Phil
PS: Scuzați repetiția, România, încerc sa nu uit din nou țara pentru Xbox Live
FTW, nu doar că arată bine dar si gameplay'ul e monstruos de fain!! In afară de God of War pe generația actuala nu am mai jucat un hack and slash bun, dacă le mai pot numii așa. Devil May Cry 5 l-am scăpat dar trebuie sa pun mâna pe el până apare PS5, BTW a fost bun?
Dupa capul meu jocul ar fi destul de avansat cu productia, adică la sfsrsitul acelui gameplay de 13 minute au arătat scene din diferite locații diferite deci există deja ceva construit. Vină cand a venii numa sa arate tot asa de bine si sa fie bun!
Mie nu mi-a placut Devil May Cry 5, desi am fost mare fan al seriei. Combatul mi s-a parut mult mai rigid decat in remake, in principal pentru ca niciun personaj nu are destula mobilitate si crowd control. Daca in DMC simteam nevoia sa folosesc atacuri si arme diferite pentru ca diversitatea inamicilor cerea asta, in 5 am avut impresia ca cea mai buna strategie era sa spamezi aceleasi 2-3 atacuri la nesfarsit. Diversitate in combat era creata doar artificial, prin sistemul de style points.
Acum vreo săptămână tocmai ce-am rejucat Castlevania Lords of Shadow. Pur și simplu superb. Un hack-and-slash de senzație. Genul a cam murit din păcate. Seria DMC mi s-a părut întotdeauna o ciorbă fără gust. Nu știu, parcă îi lipsește ceva., o fi de vină abordarea artistică care pare exagerat de infantilă.
Bookmarks