Castlevania Lords of Shadow mi sa părut mai bun si decat God of War!! Pe PS3 multe tiluri bune am jucat fata de PS4! Acuma ca vorbeam de genul ăsta imi aduc aminte ce bun a fost si Bayonetta!
Castlevania Lords of Shadow mi sa părut mai bun si decat God of War!! Pe PS3 multe tiluri bune am jucat fata de PS4! Acuma ca vorbeam de genul ăsta imi aduc aminte ce bun a fost si Bayonetta!
Dap. Bayonetta, alt clasic excelent. Discutam ieri cu Eagle Eye chiar pe tema asta. DmC4, GoW3, Bayonetta, Castlevania, Dante's Inferno, Darksiders si action adventures de genul Enslaved Odyssey to The West, Wolverine sau PoP The Forgotten Sands.
Perioada 2008-2010 a fost una memorabila din punctul asta de vedere.
Pacat. Acum le duc dorul, dar atunci mi se parea ca genul asta nu va muri niciodata.
Enslaved ce mi-a plăcut si ăla!! Prima consolă a mea fost PS3, am avut o perioada f lunga ca nu am jucat nimic, circa 10 ani. Eram sătul de PC si jocuri care de abia mergeau pe el si am renunțat până am vazut in magazin o consola PS3, rula pe ea Heavenly Sword. La scurt timp dupa ce am văzut-o mi-am luat una, printre primele jocuri pe ea a fost si Heavenly Sword, ce mult mi-a plăcut, Nariko!!
Nu cred ca nu ar mai fi interes pentru jocuri de genul doar ca s-au prostit ăștia crezand ca toti ar vrea open world-uri si RPG-uri unde iti prinzi urechile in meniuri si upgrade!
Si de Genji - Days of Blade imi aduc aminte cu plăcere, cum puteai să-ți schimbi instant personajul cu care joci fiecare cu abilitatile lui!
Acum ca am vazut gameplay la Black Myth mi-a dat un sentiment de jocuri hack and slash old school!
Inca un Twitter thread:
Daniel Ahmad on TwitterOriginally Posted by Daniel Ahmad
Black Myth: Wukong - 19 New Details We've Learned - IGNOriginally Posted by IGN
Ăsta e un joc pe care ar cam trebui să-l uităm cel puțin 4-5 ani de acum încolo. Faptul că au o echipă de doar 30 de oameni, dar mai vor să angajeze etc, să fie bine ca să nu fie rău, mă fac sceptic cu privire la finalizarea proiectului.
Sper să iasă cândva, arată senzațional, dar mai bine să fiu pesimist decât să-mi fac iluzii aiurea.
Le-a luat ceva timp sa-l analizeze si pe asta, in ciuda faptului ca este literally cel mai wow joc anuntat anul asta, joc care a venit de nicaieri, de la niste necunoscuti si care arata absolut fabulos.
Daca era vreun joc 1st party de la Microsoft probabil lansau video de analiza in acelasi timp cu trailerul Microsoft![]()
Arata fenomenal! E trailer oficial dar e cu ocazia anului nou chinezesc, de aia apar sobolani si tauri pe acolo. Deci probabil asta nu va fi content din joc.
Dar faptul ca un studio necunoscut lucreaza la un joc care ma entuziasmeaza mai mult decat alte jocuri de la studiouri consacrate mi se pare genial! Si daca il lanseaza cum zic ei in 2023, sper sa optimizeze si sa scoata cat pot din ps5. Fingers crossed!
Pare promitator, chiar daca nu au aratat nicio secventa reala de combat in afara de dodge, timed parry si un singur combo foarte basic. Chiar avem mare nevoie de mai multe jocuri hack n slash. Se fac 2 ani de la DMC 5 care mi se pare ca a fost ultimul joc lansat in genul asta.
Black Myth: Wukong - Watch The Incredible New Trailer, Captured On GeForce RTX In Unreal Engine 5 With NVIDIA DLSSOriginally Posted by nvidia
Black Myth: Wukong | NVIDIA DLSS Reveal Trailer
Black Myth: Wukong - 16 New Details and Trailer Breakdown
In sfarsit mi-au revenit sperantele ca va fi un joc pana la urma....ma asteptam sa fie mai real terrain-ul si sa aiba impact vizual mai mare cand se lupta etc, si arma intra aiurea in zapada cam de fiecare data....dar cred ca sunt in alpha stage? (sper) una peste alta eu sunt super hyped. Cultura chineza este geniala
Asta tine strict de ei. La tesselation in zapada e gen un slider cu impact pe zapada dar si pe resurse. Tot acolo, la cat sa consume in RAM este si cat de mult sa tina urmele din zapada, daca sa dispara instant sau dupa x minute sau distanta x.
Asa e si la RDR2 spre ex.
I love it, cred că va avea si un art design de excepție lucru care contează mult pentru mine, sa te pierzi in lumea aia, să stai si să admiri fiecare loc pe unde treci! Gameplay-ul arată si el bine, ma bucur ca se lucrează în noul engine, sper să iasă ceva memorabil! Big black bearme likes!!
Eu sper sa le iasa partea de combat. Acum mi se pare super off. Si cu dragonu ala, il loveste cand e la departare si ii da damage, dar cand loveste cand e langa, rateaza.
Also, pauza aia cand loveste de la aproape toate jocurile recente, ma dispera.
Bookmarks