Originally Posted by
istrategie
Unreal Tournament 3 - Platinum
Incep prin a va spune sa nu cumparati jocul asta decat daca sunteti colectionari si nu aveti de gand sa il jucati pentru ca online-ul este mort: nu mai joaca nimeni multiplayer. Acum sa trecem la joc. Singleplayer-ul se prezinta in felul urmator: cateva cutscene-uri extraordinare realizate cu Unreal Engine 3, poveste de 2 lei, gameplay 0 (identic cu multiplayer), fiecare misiune este de fapt un meci de multiplayer in are trebuie sa te lupti cu boti. Epic (fail) ati dat-o in bara de data asta. Dupa Gears of War ar fi trebuit sa existe niste standarde totusi. Poti juca insa in 4 co-op. Partea de multiplayer este cea care a facut seria celebra si aici Epic Games nu a dezamagit. Gameplay-ul este foarte rapid si te tine in priza mult timp. In joc avem si vehicule, moduri clasice de joc DM, TDM, CTF, VCTF, Warfare, Duel, la care s-au mai adaugat 2 moduri noi prin DLC. Nu exista sistem de rank-uri sau de unlock-uri, care pentru mine este un mare plus. Avem si mutators, unele chiar funny (Big Head). Din pacate am jucat doar cu boti pentru ca nu am avut cu cine pe PSN si a devenit destul de boring in ultimele 3 zile de joc. Daca ar fi fost lume online, probabil ca asta ar fi fost jocul meu preferat in multiplayer. Un plus pentru cele doua DLC-uri free lansate pe store si pentru modurile importabile din editorul de pe PC sau cu Mod Finder, un minus pentru o campanie facuta de umplutura cu story 0, gameplay 0. Grafica si sunetul sunt foarte bune, Epic a utilizat la maxim Unreal Engine 3.
Nota: 9/10, pentru gameplay-ul antrenant si multiplayer-ul care din pacate nu mai poate fi experimentat.