owwwwww forum fighting ! 10 lei pe Khan ! xD xD xD
ON: The Godfather@PS2 8/10
Printable View
owwwwww forum fighting ! 10 lei pe Khan ! xD xD xD
ON: The Godfather@PS2 8/10
Star Wars The Force Unleashed (ps3)
+ force powers
+ universul STAR WARS
+ povestea foarte buna
- multe bug-uri si glitch-uri
- repetitiv
- am dat bani pe el (si acuma sunt falit:-S)
nota finala 7/10
Uncharted 2 Among Thieves 10/10
+ Grafica
+ Story
+ Atmosfera
+ Voice-acting
+ Gameplay
+ Multiplayer
+ Dialogurile amuzante
+ Cover
+ Snow
+ Soundtrackul
Batman Arkham Asylum - :psx:
+Batman
+Joker
+Harley Quinn(yeah...it's pretty hot your uniform :D)
+boss battlels
+Arkham Island
+Freeflow combat system
+Riddles
+Gadgets
-Detective Mode
10/10 - Mind blowing game!
Uncharted 2 : Among Thieves
+Grafica
+Cut-scene-urile
+Atmosfera
+Peisajele
+Story-ul
+Drake
+Chloe
+Elena
+Shambala
+Gameplay-ul
+Multiplayer-ul
+Replicile amuzante
+++ etc...
10/10
Cel mai bun joc pe care l-am jucat !!
Terminat in : 10 ore si 11 min
The Legend of Spyro - Dawn of the Dragon@X360 - 1k/1k
...hehe, săracul Spyro. Cred că are aproape 12 ani :please: - (mi-a fost tare dor de el) memories! :p
[+] Spyro & Cynder
[+] Spyro (fire, electricity, earth, ice) // Cynder (poison, wind, shadow, fear)
[+] Music
[+] Armuri :evil:
[+] Elite Enemies
[+] Silly Grublins
[+] Posibilitatea de a controla ambele personaje �n permanență (nu Co-Op - pe ăla-l trec la -)
[+] Art Work
[+] Secrets
[+] �nsf�rșit poate zbura mai mult lol
[+] Mai sunt c�teva...
[-] Cel mai mare minus (super enervant): http://www.consolegames.ro/forum/243548-post164.html :-w
[-] Controlul și camera (asta nu-mi place mie...a trecut at�ta timp și tot așa enervante au rămas)
[-] Mai sunt c�teva minore...
Mai multe info. despre micuțul dragon :p -> Spyro (series) - Wikipedia, the free encyclopedia
Call of Duty: Modern Warfare 2
Nota: 8.8/10
+ Sunetul (mie mia placut)
+ Te tine captivat
+ Ghost (cel mai fain personaj :X)
+ Gameplay
+ Special Ops
- Grafica
- Ghost [SPOILER=Spoiler]Moare!... cel putin asta ne fac sa credem cei de la IW... vedem in MW3[/SPOILER]
- SCURT
- Manual de 9 pagini :))
La fel si la mine..a fost un - detective mode pentru ca pierzi frumusete de grafica.
Eu am jucat 99,5% din joc (timpul petrecut �n joc) �n Detective Mode. Ține de gusturi.
Mirror's Edge - :psx:
Nota : 9/10
+ grafica
+ story
+ gameplay
+ realism
Desi nu mi-a luat mult sa-l termin , jocul mi s-a parut extrem de interesant si mi-a facut placere sa-l joc.
Marvel Ultimate Alliance 2@X360 - 1000/1250
...după fazele petrecurte pe Marketplace (cu DLC-ul), sunt foarte supărat. Zeci, poate suite, de fani am fost lăsați cu ochii-n ploaie. Activision...nota 2. Marvel...nota 10! =D>
[+] Marvel!
[+] Stan Lee!
[+] Easter Eggs (cei care iubesc super eroii și-au dat seama de anumite chestii ce te lăsau pur și simplu @-))
[+] Lista de Super Eroi / Lista de Super Villains (nota ZC) - Marvel: Ultimate Alliance 2 - Wikipedia, the free encyclopedia
[+] Misiuni/Locații
[+] Muzica
[+] Story!
[+] S.H.I.E.L.D.
[+] Captain America / Thor / Iron Man / Wolverine (echipa mea de suflet)
[+] Atmosfera din joc. Tot timpul este acțiune...iar Super Eroii au conflictele lor (din trecut și prezent) și reacționează diferit.
[+] Trivia
[+] Fusions
[+] Co-Op
[+] Simulator
[+] Vocile ORIGINALE! Toată lumea din joc avea vocea originală. Mereu m-am simțit �nconjurat de pieteni >:D< - nimic străin sau out of place.
[+] Super puteri ORIGINALE! Nimic străin sau out of place. Cum s-au făcut cunoscuți...așa sunt prezenți �n joc. Cu cune...cu rele...cu +-uri cu --uri.
[+] Costume ORIGINALE! Totul a fost lucrat �n detaliu...nimic străin sau out of place!
[+] Alternate costumes! Woooo! - Cel mai tare e a lui Captain America (cel de război).
[+] Cinematicurile - super realizate
[+] Anti-Registration side
[+] Pro-Registration side
[+] Ending-ul (tipic MARVEL!)
[+] Mai sunt!!!! =D>
Jocul nu este perfect. Am �nt�lnit unele bug-uri destul de enervant (mai ales c�nd era o situație critică) dar...s-au comportat ciudat. Adică...le-am �nt�lnit o singură dată, nu s-au mai repetat. C�teva freez-uri și c�teva FPS-drops.
[-] Activision
[-] Lipsa unor Super Eroi / Super Villainsde impact (probabil au fost prezenți �n prima parte a jocului. �nră nu l-am jucat.
[-] Juggernaut pre-order CODE (asta mă disperă...eu n-am putut juca :()
[-] Faza cu DLC-ul.
[-] Că s-a terminat - mai vreau! :(:(:(
[-] Altele minore...Level Cap 60 (mai mult! 100+ Woooooo) :p
Iubesc jocul ăsta. Cu siguranță voi juca și prima parte. Dificultatea jocului e așa cum trebuie. Eroii au o tona de chestii de upgradat (și fiecare e personalizat). Nu-s toți la fel...
Mereu mi-au plăcut jocurile cu Super Eroi (am crescut cu o mare parte din ei).
L-am terminat de 4 ori singur (Heroic - Legendary - Legendary - Legendary) și a 5-a orară �n Co-Op (tot singur - Legendary). Și cred că-l mai termin odată. N-ai cum să te saturi de el...și de echipele de super eroi. Mare păcat cu DLC-ul :( vroiam să-mi fac o mega echipă
- Spider-Man
- Venom
- Carnage
- Captain America/Iron Man/Green Goblin
Re-co-mand! :yes:
http://www.youtube.com/watch?v=GF12GdwOZZo
http://www.youtube.com/watch?v=mswsFMbEaEk
http://www.youtube.com/watch?v=KpwlKUvT1JY
http://www.youtube.com/watch?v=aZjSjd_HAI8
...cum să nu-ți placă un așa joc! Woooooooooo!
Vrem Marvel Ultimate Alliance 3! da,da,da! :yes:
*p.s.
Marvel Ultimate Alliance 2, printre puținele jocuri la care NU se poate obține 1250/1250 - Platină (deoarece DLC-ul nu mi există). Păcat...
Ronan,platina se poate lua!Da' nu va fi 100%,probabil va fi undeva pe la 85% din trofee.
Pt. cei ce nu stiu...platina se deblocheaza cand deblochezi toate trofeele standard ale jocului excluzand DLC-urile.
Ăsta-i un lucru foarte bun (nu știam) =D> - practic nu ești obligat să cumperi orice DLC ,ca pe X360 (mai ales dacă vrei să ai la colecție jocul). Cumperi care merită și care-ți place! :-BQuote:
Pt. cei ce nu stiu...platina se deblocheaza cand deblochezi toate trofeele standard ale jocului excluzand DLC-urile.
�ncă un plus pentru :psx: :witch:
http://www.consolegames.ro/forum/att...fzngze59qd.jpg
Ratchet and Clank TOD 8/10
Desi nu prea sunt inebunit de jocuri funny si fara putin sange care sa nu imi toace putin nervii...a fost destul de frumusel jocul.
+misiunile cu robotelu
+Zoni ...they are sooo cuuute and little
+armurile
+armele
+gadgets
+Razor Claw - Protoss all the way baby,arma asta imi aduce aminte de starcraft
+Groovitron - e destul de amuzant cand esti inconjurat de inamici si incep toti sa danseze
+deghizarea in pirat + micul dans ca sa poti intra
+Mag-Net + Razor Claw = Pwnage
- de cateva ori daca intri intr-un inamic te blocheaza si te baga in textura si mori
- prea prea prea usor ....mori din greseli aiurea cand nu vezi ca se termina drumu si cazi.
- alt bug la ultimu boss,eu ma ascundeam dupa stalp si foloseam elicopterul prin telecomanda + nano swarm ca sa il sec iar cand ma dadea pe asteroid nu mai arata hp-ul la boss din cauza elicopterului.
CALL OF JUAREZ BOUND IN BLOOD
PLUSURI
fratii McCall:gun::sniper:
Concentration mode
showdown
poveste foarta buna
grafica frumoasa
the mexican girl
MINUSURI
pe ps3 uneori texturile se incarca mai greu
multiplayerul mie nu mia placut
NOTA FINALA 8/10