+Povestea(desi violata se merita,poate persoanele care au cumparat jocul pun mana si citesc poemul)
+Beatrice in human form arata HOT
+Cutscenes incredibile,incep sa cred ca au lucrat mai mult la ele decat la joc
+Hell is brutal
+Sistemul de avansare in level si cumpararea cu soul points a combo-urilor,abilitatilor
Si acum incep minusurile.....
-Gameplayul...gameplayul..aveam unele momente cand saream pe o funie,avea tendinta sa se prinda de ea,dar...nu o facea,de ce intrebati?Pentru ca si tu trebuie sa ai o experienta a iadului,nu numai Dante.Nu mai vorbesc de saritul in general.Era un level,unde era o platforma inconjurata de lava,de'al dracu nu a vrut sa sara pe platforma decat dupa a 5a oara(logic,intre timp am murit cazand in lava ca omu nu vroia sa se apuce de ledges)
-Am pus la + povestea ca se merita,am uitat sa precizez ceva,se merita daca nu ai citit poemul,pentru cei care l-au citit e ca si cum ti-ar da cineva un wet willy...for eternity!
-Furatul coasei mortii la inceput..wtf?!Am vazut si Dante The Animated Epic si pot sa zic ca era mai ok daca furam coasa de la un gargoyle ceva,nu de la moartea in sine...totusi..moartea ar fi trebuit sa fie un boss important in joc,nu doar un warm-up skinny dude.
-Mult..muult..muult...muuuuuuullltt prea scurt
-La sfarsit zice To be Continued.Ok,continue what?Oh,oh,oh..eu stiu..Dante's PURGATORY..oh,oh,oh eu stiu..God nu mai vrea sa io mai dea inapoi pe Beatrice si Dante cum e kick-ass se duce in rai si face un Holy War(AGAIN!).Sheesh,mai bine s-ar opri doar la aceasta incercare.
7/10
Am fost hyped de la inceput si ma asteptam la ceva incredibil.Poate si faptul ca tocmai ce am terminat Gow1 si 2 si ma asteptam sa se ridice la nivelul lor.Cum a spus si un user in topicul dedicat,cei care au xbox360 go for it,cei care au ps3,mai bine asteptati God of War 3.