assasins creed II
9/10
Printable View
assasins creed II
9/10
Dap la nota m-am referit am jucat pe PS3...am uitat sa mentionez
RED DEAD REDEMPTION - http://www.ps3trophies.org/forum/ima...s/platinum.png Platinum
Sunt de acord cu majoritatea parerilor de aici asa ca nu mai e nevoie sa enumar plusuri si minusuri . :)
9.
Borderlands (Xbox 360) - 8.5/10
Desi nu sunt un fan infocat al "cellshade"-ului, am terminat Borderlands doar pentru a retrai un pic din experienta Fallout 3. Nu se ridica la nivelul sau in ceea ce priveste originalitatea, story-ul, sidequests, etc... dar compenseaza prin arme. Vorba filmului, cred ca lead designerul de la Gearbox a zis clar ce vrea: "I need guns ! Lots of guns !". Prin urmare, daca ati terminat Fallout 3 si nu aveti ce juca, Borderlands e ok. Inca ma intreb daca merita sa cumpar si addon-urile... jocul sigur si-a meritat pretul.
Bad Company Elite
Battlefield Bad Company 2 -http://www.ps3trophies.org/forum/ima...s/platinum.png Platinum
[+] Story-ul
[+] Armele
[+] Funny momments
[+] MP-ul inainte de ultimul update idiot
[-] Unele arme overpowered
[-] Campania
8.5/10
Alan Wake - 10/10
[+] Poveste magnifica
[+] Personaje/Parti memorabile
[+] Feeling aparte
[+] Diversitate
[+] Rasturnari de situatie
[+] Grafica incredibila
As putea continua, dar ma voi opri aici.Cine are X360 si nu are Alan Wake sa citeasca asta si sa fuga spre magazin fara sa se uite inapoi!!11oneone
Heavenly Sword = 8/10
+ Poveste misto.
+ Unele momente funny.
+ Modul de lupta.
+ Armele.
- Mult prea scurt jocul.
- Nu are achievements.
Trofee, nu achievements. :P
God of War 3 :kratos:
+ Grafica
+ Coloana sonora
+ Finalul
+ Nemesis Whip
+ Durata
+ Momente EPICE
+ Olimp, foarte bine realizat
- Finalul
- Buguri
NOTA FINALA: 9,5/10
:rulez:
Prince of Persia The Forgotten Sands - 8\10
[+] Platforming
[+] Magiile
[+] Main Theme
[+] Final Boss Fight
[+] Povestea te prinde intr-o oarecare masura
[+] Talent Tree
[-] Repetitiv in cazul creaturilor
[-] Nu respecta povestea in sine, ma cam lasat rece
Jocul a fost mai bun decat ma asteptam, inafara faptului ca nu respecta cele intamplate in The Sands of Time sau macar o mica chestie a ce se va intampla facand o legatura la Warrior Within ( da stiu ca umble golul a 7 ani dar sincer speram sa dau de Dahaka fiindca mai toate creaturile cu cornite in cap semanau cu el ).Am avut parte de platforming pe cinste, magiile sunt foarte reusite asa ca am avut parte de un PoP bun, chiar m-am distrat, oh and the last boss fight aducea a GoW + Bayonetta = yummy.
Gta Liberty City Stories :psp:(again) 7/10
+Misiuni
+Arme
+Vehicule
+Suits
+Bad language
+Grafica
+Sunet
+Story
-Unele misiuni foarte enervante
-Muzica de asemenea foarte enervanta
Assassin's Creed 2 - 11/10 :)) ( Abia astept partea a III-a )
Dragon Ball : Burst Limit - 7/10 :( ( Cam aiurea numai bataie... povestea foarte proasta... nu a semanat cu Anime-ul.. de fapt prea putina poveste )
GTA IV - 9.5/10 ( Superb joc... mai ales finalul )
Red Dead Redemption @:psx: ~90% game completion, ~35 de ore jucate
+ Story
+ Personaje /cu un plus pentru protagonistul John Marston, mult peste Niko Belici IMHO/
+ Setting /practic a breath of fresh air/
+ Grafica
+ Voicework si score de exceptie /se mai putea lucra totusi la partea de ingame dialogue/
+ Finalul
+ Minigames /Poker, BJ, Liar's Dice, Armwrestling/
- Minigames /Five Finger Fillet, Horseshoe bull****/
- Bug-uri /nu tocmai putine, dar nici majore, ba chiar unele funny/
- MP /kind of broken/
Nota 9/10
O aventura pe cinste la care nu regret ca am luat parte datorita baietilor de la Rockstar. De mult n-am mai jucat un joc cu atat de multe personaje memorabile si cu un scenariu atat de captivant. GG =D>
ps3: GTA IVB-): Un joc suuuuuuper tare( recomand episodes from liberty city -cred ca este un joc la fel de bun, inca nu l-am jucat ) 9.8\10. Mentionez ca am acordat 9.8 datorita bugg-urilor( minore ce-i drept) + misiunile enervante(mai precis 2: Cea cu banca#:-Ssi No. 1) Un mare + pentru Comedia din joc (mai ales Brucie) si pentru Nicko !;)
Un alt joc marca R* foarte "adevarat" : Red Dead RedemptionB-) un mare + pentru poveste si pentru John Marston;)
10/10poveste, 10\10 personaje 9.5\10 pentru grafica----> Un total de 9.83\10
Little Big Planet de asemenea un joc foarte amuzant( merita jucat in cat mai multi, amuzament garantat + caterinca si nu numai:)) )
10\10 mai ales datorita amuzamentului dezvoltat de joc
UFC 2009: un joc numai bun de jucat in doi mai ales pentru oftica celui care pierde>:) 9.5\10
BAFTA;)
Prey @ PC (aprox. 7-8 ore de joc pana la terminare)
+Peisajele (care m-au dat gata)
+Personajele,mai ales cel principal
+Storyline
+Grafica
+Sunete
-Putine creaturi disponibile
-Multiplayer
-Bossi mureau prea usor,nimic original,eu cel putin sunt invatat ca atunci cand ma bat cu un big boss,sa dezvolte in timul luptei diferite abilitati noi,dar aici,doar pusca in mana si trage pac pac pac...
#In rest,jocul a fost ok,pot spune si repetitiv,usor nu putem spune,mai ales pe modul hard,care din pacate este disponibil abia dupa ce terminati Normal Mod...
@jumper...daca il jucai pe vremea cand a aparut...ti se parea original...oricum si acuma tot superb ii jocul si tot superb va ramane
Heavy Rain :psx: 10/10
+ un joc unic si complet diferit de ce am jucat pana acum
+ un story demn de filmele de la Hollywood
+ replayability
+ Jurnalista :)
LeGenD sincer,la acest joc nici nu m-a interesat data de aparitie,dar cam 30% ai dreptate :D
Naruto Ultimate Ninja Heroes 3 @ PSP :naruto: 10/10
Este primul joc gen FIGHT care ii dau nota 10 :applause:.2-ul a fost mult sub 3.
+Personaje
+Story(Master Road)
+Bad Sasuke >:)
+Ninjutsu
+In comparatie cu 2-ul poti juca si in echipa,sau handicap.
+Arene
+Sunet
+Grafica
+Japanese voices
+Ultimate Jutsu
+Awaken
-:-$