Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 7 of 7 FirstFirst ... 5 6 7
Results 121 to 129 of 129

Thread: Forza Horizon 5

1. #121 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Pentru cross-play, nu ?

2. #122 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Horion 5 primeste un update nou luna viitoare cu tot cu achievement-uri: https://www.trueachievements.com/new...x-achievements

3. #123 SP
    Manager paul's Avatar
    PS5 launch trailer:

4. #124 SP
    Senior Member dark18's Avatar
    Cine detine jocul si inca il joaca sau cine urmeaza sa il joaca , puteti sa ma adaugati dark18RO, scrieti ca sunteti de pe forum

5. #125 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Eu nu stiam nimic de jocul asta in afara de nume, desi am vazut video-uri de la lansare si de la primul Forza de pe Xbox, nu am jucat niciodata unul pe PC/Xbox. Ma tot gandeam ce editie sa iau si am gasit video-ul de mai jos:

M-am hotarat pe versiunea Ultimate, mai ales pentru dlc-ul cu raliuri. Sper sa nu fiu dezamagit, download now.... Ne vedem online dark18

6. #126 SP
    Senior Member dark18's Avatar
    Premium am luat si eu, in special pentru pack-urile pe care le dau si ca ai 4 zile early access.
    @Cristache07: ne vedem online. Acuma jonglez intre Clair Obscur si FH5

7. #127 SP
    Member Mishy's Avatar
    Voi jucati cu volan? Mi-am comandat recent unul, dar ia putin sa ma obisnuiesc. Credeam ca e mai simplu.

8. #128 SP
    Cu cat mai multe controllere Mishy, e bine sa joci (sa nu ramai fara baterie)

Forza e arcade style, nu stiu cat de mult se merita un volan.... Testeaza pe Gran Turismo & Asseto Corsa

9. #129 SP
    Pentru "genul" de gameri ca mine care au doar Playstation si le plac joacele cu masini si n-au butonat Forza, acum au ocazia. Si ce ocazie, deoarece consider Forza Horizon 5 cel mai bun arcade racer pana acum. Jocul e magic, in cuvinte putine. Probabil daca imi cumparam Xbox doar pentru acest joc nu-mi parea rau. Gran Turismo e simulator, e rigid, campania single player destul de scurta, pe multiplayer se ridica stacheta. Sunt multe de spus, voi cei care jucati pe Xbox/PC sunteti probabil plictisiti de acest titlu insa eu ma vad cel putin niste sute de ore in el. Joc de nota 10!!!

P.S. Doar la partea de replay masinile suna cumva aiurea insa in rest n-am ce sa-i reprosez. Ca si diferenta (pentru ca sunt acelasi gen - open world racing game), la inceputul saptamanii am butonat cateva ore The Crew 2, pe langa faptul ca masinile se comporta ca niste "sanii" in acest joc si curbele le iei cu niste viteze nerealistice + driftul care il gasesc ciudat; ce m-a frapat este ca in curse sunt niste ziduri in intersectii (ca sa-ti fie tie mai usor probabil sa te orientezi) insa traficul ramane blocat in ziduri, lucru care il gasesc penibil.... Forza nu are asa ceva, ai ratat curba, te descurci cu rewind,etc.... Diferenta enorma!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 7 FirstFirst ... 5 6 7