Pentru cross-play, nu ?
Horion 5 primeste un update nou luna viitoare cu tot cu achievement-uri: https://www.trueachievements.com/new...x-achievements
Cine detine jocul si inca il joaca sau cine urmeaza sa il joaca , puteti sa ma adaugati dark18RO, scrieti ca sunteti de pe forum
Eu nu stiam nimic de jocul asta in afara de nume, desi am vazut video-uri de la lansare si de la primul Forza de pe Xbox, nu am jucat niciodata unul pe PC/Xbox. Ma tot gandeam ce editie sa iau si am gasit video-ul de mai jos:
M-am hotarat pe versiunea Ultimate, mai ales pentru dlc-ul cu raliuri. Sper sa nu fiu dezamagit, download now.... Ne vedem online dark18![]()
Premium am luat si eu, in special pentru pack-urile pe care le dau si ca ai 4 zile early access.
@Cristache07: ne vedem online. Acuma jonglez intre Clair Obscur si FH5
Voi jucati cu volan? Mi-am comandat recent unul, dar ia putin sa ma obisnuiesc. Credeam ca e mai simplu.
Cu cat mai multe controllere Mishy, e bine sa joci (sa nu ramai fara baterie)
Forza e arcade style, nu stiu cat de mult se merita un volan.... Testeaza pe Gran Turismo & Asseto Corsa
Pentru "genul" de gameri ca mine care au doar Playstation si le plac joacele cu masini si n-au butonat Forza, acum au ocazia. Si ce ocazie, deoarece consider Forza Horizon 5 cel mai bun arcade racer pana acum. Jocul e magic, in cuvinte putine. Probabil daca imi cumparam Xbox doar pentru acest joc nu-mi parea rau. Gran Turismo e simulator, e rigid, campania single player destul de scurta, pe multiplayer se ridica stacheta. Sunt multe de spus, voi cei care jucati pe Xbox/PC sunteti probabil plictisiti de acest titlu insa eu ma vad cel putin niste sute de ore in el. Joc de nota 10!!!
P.S. Doar la partea de replay masinile suna cumva aiurea insa in rest n-am ce sa-i reprosez. Ca si diferenta (pentru ca sunt acelasi gen - open world racing game), la inceputul saptamanii am butonat cateva ore The Crew 2, pe langa faptul ca masinile se comporta ca niste "sanii" in acest joc si curbele le iei cu niste viteze nerealistice + driftul care il gasesc ciudat; ce m-a frapat este ca in curse sunt niste ziduri in intersectii (ca sa-ti fie tie mai usor probabil sa te orientezi) insa traficul ramane blocat in ziduri, lucru care il gasesc penibil.... Forza nu are asa ceva, ai ratat curba, te descurci cu rewind,etc.... Diferenta enorma!
Bookmarks