New ScreenShots
Printable View
New ScreenShots
Raspunsul din update e penibil. Nu vor sa faca un joc, voar doar sa demonstreze ca pot face un joc AAA. Yeah right.
Stirea poate fi considerata buna pentru gameri (exceptie fiind cazul in care il anuleaza, dar asa aproape de lansare e foarte improbabil). Vor trage tare sa faca jocul bun ca sa isi recupereze banii si sa scoata profit cat de cat.
Unele jocuri depasesc 1 miliard USD altele isi pun probleme sa isi scoata costurile si un pic profit. Interesant.
Sper sa nu-l anuleze.Pare un joc foarte bun...
Taking Cover
Pana acum, toate jocurile de tip western care le-am jucat (desi sunt putine...GUN, si ambele Call Of Juarez)m-au tinut lipit de TV/monitor, sper sa se repete povestea si cu red dead, astept cu nerabare jocul....sau un demo macar lol
singura chestie rea la GUN a fost ca era foarte scurt (l-am terminat in 4-5 ore jucate in continuu@-) ) dar desi a fost scurt avea un feeling super . Sa speram ca Red Dead Redemption o sa aibe acelasi feeling si sa dureze acest feeling <):)
daca e asa open world cum zic producatorii, ca GTA, o sa dureze cat vrem noi :D
Din ceea ce am vazut pana acum pare extrem de interesant jocul si de abia astept sa se lanseze. Asteptam noi informatii de la producatorii Rockstar.
:yes:
Red Dead Redemption Video Game, Gameplay Series: Weapons & Death Doc HD | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com
Va avea Euphoria engine, yum yum!
Red Dead Redemption - Official Referendum Outfits Video
http://www.facebook.com/video/video.php?v=286783797023&ref=nf
New ScreenShots
Part II
jocul asta o sa fie absolut genial. Un GTA IV in vestul salbatic...wow...abea astept
O sa fie genial pentru ca o sa fie ceva nou . Nu exista nici un sandbox in 1900 si in salbaticie . Toate sunt in era mafiotilor si in prezent.
Sper sa fie harta foarte mare . Sa gasesti lucruri noi tot timpul . Si sa aiba un sistem de cover bun , gen Uncharted.