�ncă nu mi-a ajuns jocul... offffffffffffff...
Printable View
�ncă nu mi-a ajuns jocul... offffffffffffff...
<3 stiu ca e thread dedicat pentru asa ceva dar simt ca mai bine-si are locul aici.
YouTube - Far Away - Red Dead Redemption Soundtrack
Faxiu a luat o mica pauza de concediu cu familia, are si el nevoie! :p
@ Cristache Nici chiar cand se face 50 ron nu exagera dar peste 1 luna , maxim 2 oricum il iau... , nu ca m-as grabi f tare si nu as avea ce juca , am peste 10 jocuri de ps3 de care nici nu m-am atins + altele de la prieteni , asa ca nu duc lipsa! Mai trebuie timp si rabdare atat, ca sa nu mai zic ca a inceput si soarele sa ne zambeasca B-)B-)B-)
Cat despre joc nu va doresc decat sa va bucurati de el, e un joc bun din cate am vazut din filmulete! ;)
Now that's fuc*ing unbelievable.
Dupa ce ca nu mi au trimis jocul la timp, acum nici nu mi au anulat comanda.
Aveam precomanda la 2 bucati (una de la inceputul lui aprilie la 32lire si alta cu 2 saptamani inainte de lansare la 35 lire). Ghici pe care mi o trimit porcii? Aia MAI SCUMPA.
Dupa ce ca nu mai vroiam jocul acum trebuie sa platesc si mai mult pe el. FU*K ZAVVI.
In fine...ne vedem in joc peste cateva saptamani.
Sucks to be you right about now :D
De unde comanzi, man? Eu luam tot timpul de pe Shopto, am luat peste 20 de jocuri si niciodata nu m-au dezamagit...Preorderul era preorder, pretul nu se modifica, chiar daca pe site se scumpea, iar de trimis, cum jocurile ies vinerea in EU, ei le trimiteau miercuri, cu putin noroc sambata le aveam...cel tarziu luni.
Eu l-am terminat cu 87% in 32h. din pacate, nu mai am timp sa stau sa-l fac 100%
Va rog sa imi spuneti cum se face "roll over"... :%%:%% Nu am gasit....
o sa poti doar dupa ce il dai kill la Charli:))
A observat cineva ca FAN-ul PS3-ului se tureaza putin mai tare inca din primele minute de cand incepi sa joci RDR?
Eu aseara l-am bagat in consola sa vad cum se comporta, si dupa 10 minute FAN-ul PS3-ului era la o turatie mai ridicata, turatie la care cand joc alte jocuri ca si UNCHARTED 2, FIFA WORLD CUp 2010 sau GTA EFLC ajunge abia dupa 40-60 minute.
Am citit si pe alte forumuri despre problema asta, si eram curios daca e ceva general, daca se intampla la toti.
A jucat cineva o perioada mai lunga, gen 6-7 ore, si daca da, a avut ceva probleme de overheat?
Mentionez ca tin PS3-ul jos pe covor, iar sub el e folia in care e invelit, deci e in spatiu deschis, si dupa cum am zis, doar la jocul asta se tureaza mai tare intr-un timp relativ scurt.
In alta ordine de idei, jocul mi se pare foarte bun, grafica arata foarte bine pentru un joc de genul asta.
In 40 de minute cat am jucat am intalnit un singur bug ca sa zic asa, la ferma unde tre sa faci ceva cu Bonnie, un barbat care teoretic umbla, nu isi misca pcioarele ci era ca si pe o banda rulanta.
M-am lovit putin cu Marston de el si a inceput sa umble normal. :)
Probabil era somnambul si l-am trezit. :D
...nu reusesc sa trec de misiunea cu Seth cand conduc wagon-ul si el e in spate si buzunareste cadavrele...ba mi se strica caruta, ba imi omoara caii, ba ma omoara pe mine (eu nu pot trage dupa ei...). Some tips?
Nu vrei tu s-o lasi mai moale cu spoilerele?
Deci cum se face roll over?
Ajutati un biet om sa se rostogoleasca in pace, va rugam.
am si eu o intrebare ... cum fac sa duc banditi in viata la inchisoare ... ii tot impusc in picioare in maine ... da deagaba ... ori ma impusca ei ori tre sa ii omor de tot
Ai nevoie de lasso, il obtii facand primele misiuni cu Bonnie.
Deci e fantastic jocul, am jucat ieri doar 2 ore si nici nu stiu cand au trecut. Vreau sa zic ca a fost super tare sa vanez coioti noaptea pe luna plina si cerul instelat, calare pe cal, in departare auzindu-se alte impuscaturi =3
Intrebari: cand vreau sa "alerg" cu calul (io pe el, nu el pe mine :P), daca apas repetat X cand ma arunca ala jos, cand se goleste bara aia albastra? Bara mea de viata care e, aia verde (in comparatie cu gta 4, era mai lunga)? Care-i diferenta intre R1 si R2?
Bara aceea albastra e stamina calului. Cand se face rosie nu mai apasa pe A, doar tine-l apasat si asteapta sa se incarce bara, altfel face urat calul si pici de pe el. Cel mai bine e sa apesi A de doua ori, lasi putin pauza, iar apesi de 2 ori, iar pauza si tot asa.