Abia am facut si eu rost de joc acum cateva zile. I took my time, dar intr-un final am ajuns in West Elizabeth. Imi place la nebunie jocul pana acum si am ~20 de ore jucate si nu m-am plictisit deloc.
Printable View
Abia am facut si eu rost de joc acum cateva zile. I took my time, dar intr-un final am ajuns in West Elizabeth. Imi place la nebunie jocul pana acum si am ~20 de ore jucate si nu m-am plictisit deloc.
yes, it is free (dlc).. and awesome !
Am o problema cu dlc l-am luat cu contul de US si nu-l vede jocul si nu pot sa joc.Eu il vad ca este instalat dar nu vrea sa-l recunoasca ,jocul fiind zona 2 .Lam luat si cu contul de UK ,dupa ce l-am sters pe celalalt .Pe asta il vede jocul dar numai cand intru cu contul de UK problema este ca eu am toate trofeele pe contul de US .:( STIE CINEVA CE SA-I FAC ?
Da, Krusht are dreptate, pe PS3 majoritatea jocurilor au controlul armelor din L1-R1.
Nu stiu ce naiba are dar nu mai intra in meciurile mp. Rar merge sa intru in vreo unu. La fel e si la voi?
mamaaa,e plin de buguri Mp-ul.Nu imi inregistreaza nici un kill ,zice ca cel care tocmai l-am impuscat a murit singur.Sa nu mai zic de oameni invizibili,pe harta sunt si pe langa mine nu e nimeni.
si la mine merge greu. incearca sa te conectezi la gang matches. dar si aici aceleasi probleme care le enumeri: oameni invizibili si care ii omor si zice ca sau omorat.
o intrebare am si eu, in MP cand tin tin apasat sageata jos si apare scorul a treia coloana parca cu kills robes sau ceva de genu ce inseamna? ca furi de la cei care ii omori sau ce reprezinta?
Eu am jucat azi 3 ore multiplayer si a mers destul de ok:-??S-a blocat intr-un loading ... doar atat.
Easter Egg: Daca nu ati terminat jocul nu va uitati