poate se introduce pokerul in free roam si se organizeaza o partida si sa fie cu trofee si cheat....;)
Printable View
poate se introduce pokerul in free roam si se organizeaza o partida si sa fie cu trofee si cheat....;)
66,9 % 15 h 16 min de joc doamne e super tare am terminat toate misiunile si supriza de final este cea mai tare ... l-a facut cineva 100%?
Majoritatea.
mi-am luat materialele pt costumu de armata acum sa inteleg ca trebuie sa fac questurile ca sa il am nu?
Mai am de facut doar bounty-urile. Sunt fain de facut, dar ma enerveaza pana gasesc un poster. 5 more to go.
:) Aparute mai demult dar interesanta imaginea.
Dubleaza fiecare numar de acolo si obtii o statistica la zi.:nuts:
varianta romaneasca la red dead redemption :))) oricum filmu e super
http://www.youtube.com/watch?v=nVlw3Ayt4Hw
haha tare de tot!
News: Red Dead Redemption gets Zombie Mode - ComputerAndVideoGames.com
ZOMBIE MODE !!!:zombieleft:
super. cam scumpe totusi. se afla deja pe disc. sunt convins. nu au timp sa le dezvolte acum
Astea nu cred ca mai sunt pe disc, nu cred ca ascundeau ei Tomahawk-ul sau Zombie.
De ce toate jocurile trebuie sa aiba un Zombie Mode? Sincer, Zombie si Red Dead Redemption nu au nici cel mai mic lucru in comun.
Imi poate da cineva un mesaj sa-mi explice cum sa joc poker, nu m-a preocupat niciodata si ca atare iau bataie mar in Blackwater. De ex cu 2 dame am luat bataie desi ala avea 4 cu 7 parca si asta nu inteleg. Sau ce e cu cartile alea care se string pe masa, cand se zice call sau raise. Si va rog nu ma certati.:please:
Daca cineva nu a terminat misiunile din co-op si/sau achievement-urile si vrea sa le faca, let me know. :)
pe xbox? pe xbox am alea de online, pe mine ma intereseaza de ps3. :)