Mi se pare cea mai proasta idee posibila. Poate doar sa il faca FREE pentru Halloween. Nu as da un cent pe dlc.
Printable View
Mi se pare cea mai proasta idee posibila. Poate doar sa il faca FREE pentru Halloween. Nu as da un cent pe dlc.
But...but....but...my darling why? Wild West? Guns? Zombies? Outlaws? What is there not to love? :-?
Jocul era cat de cat real. Ce cauta zombies in wild west ? Hell, de ce nu il baga si pe Client Eastwood sub forma unui extraterestru :)) sau asta e ideea pentru un alt DLC ?
Zombie bear is epic :-SS
Si Marston Zombie e epic lol.
De cand vroiam un horror in Wild West ! :zombieleft: <):)
Ermm..de cand voiai tu un horror in Wild West? :|
Dead Birds (2004)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTMxODk4NjQwOV5BMl5BanBnXkFtZTcwMzU3NTgyMQ@@._ V1._SX98_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTMxODk4NjQwOV5BMl 5BanBnXkFtZTcwMzU3NTgyMQ@@@@AMEPARAM@@SX98@@AMEPAR AM@@SY140
Sorry for teh offtopic/wrong thread thingie, I'm just sayin
Nici in uncharted nu prea s-a gustat faza cu zombie de la urma:-SS:freddie:
am si eu nevoie de niste jucatori pentru "Pose up" tophy!!!...cine ma poate ajuta...id: Batman_me...trimiteti-mi pm...ms!:rulez:
pt. cine inca mai joaca jocul asta...vesti bune...un nou DLC gratis pe 12 octombrie : Red Dead Redemption adding free outfits and ... jackalopes
bun cat mai multe poze cu nou DLC cu haine
News: Free Red Dead Redemption DLC announced - ComputerAndVideoGames.com
Quote:
Rockstar has announced it will be released the 'Hunting and Trading Outfits Pack', which will be available to download from October 12.
The free DLC pack will contain two new outfits and the associated challenges which need to be completed to unlock them. The outfits were originally candidates in the GameStop Red Dead Referendum Pre-Order fan vote.
o porcarie dlc-ul cu zombii.nu inteleg ce gasesc unii interesant sau amuzant sa te plimbi pe o naveta spatiala parasita care colcaie cu zobii si sa icepi ca nebunu sa ii impusti in cap ca sa umplii camera de sange pana ramai fara munitie si eventual te mananca.e o porcarie si ma enerveaza.me enerveaza la culme jocurile de genu halo,dead space,dead rising,fallout si alte porcarii din era apocaliptica.niste porcarii.stati cu picioarele pe pamant si jucati jocuri care nu sunt sf ca va avariaza creieru.rdr e cel mai bun joc western(cu toate ca sunt 2 sau 3lol).astept sa fac schimbul cu un baiat(wii(al meu)cu ps3(al lui)) si calarim toata ziulica:D.
Halo,Dead Space,Dead Rising,Fallout...porcarii ?!
Duuude...are you high ?
esti deja unu de-al lor te-au luat.spune-mi tu ce gasesti interesant sa zborii creieri la zombii timp de o ora.pt mine ar fi mai interesant sa ma iau de fund si sa sar o ora decat asta.singurul joc cu zombii care mi-a placut a fost prototype pt ca te duci in mijlocul a 100 de oameni si dai un atac devastator si goodbye life.sau cand trantesti gorilele alea zombii cu capu de asfalt:wall:.personal urasc jocurile gen halo,bioshock,dead space,dead rising etc.