Proaspat anuntat la Video Game Awards 2009, avem un teaser pentru acest sequel de la Rocksteady Games, studio care a castigat premiul "Studio of the Year". Enjoy!
Gameplay Trailer: Batman Arkham City Community
Proaspat anuntat la Video Game Awards 2009, avem un teaser pentru acest sequel de la Rocksteady Games, studio care a castigat premiul "Studio of the Year". Enjoy!
Gameplay Trailer: Batman Arkham City Community
N4G.com : Two-Face confirmed for Batman sequel?
For those with a keen eye, when you’re on the new site – check out the character pointing and wielding a gun, notice anything you recognise? For us, the gun wielding hand looks disfigured – could this be early confirmation that Two-Face will make an appearance in the new Batman title? We’d be hoping that those that weren’t in Arkham would be included – Penguin, Catwoman etc, but we’ll have to wait and see!
Nici nu a aparut bn primu , ca deja 2 a fost lansat).Criza-i de vina , inainte jocurile nu erau facute la comanda , se statea mai mult la un joc ca sa se faca.
WOHOOOO superb superb superb! De-abia astept! Primul a fost extraordinar si acest trailer continua perfect viata plina a lui Batman!
Ce e cu ochii lui Joker ? Ori au fost innegriti rau de tot de Batman, ori si-a dat cu prea mult machiaj. lol
Wow,neasteptat si spectaculos din punctul meu de vedere. Ma bucur ca au avut succes cu primul si vor sa faca un sequel!
e Two Face in poza asta 100%
1. mana care tine pistolul e arsa...
2. palaria e numatate arsa..
3. se vede putin barbia arsa...
Batman Arkham Asylum 2 ? = 1st day buy collectors edition daca va exista !
![]()
la asta ma gandeam si eu . oare o sa fie el main villain-ul din Batman AA 2 , sau tot joker ?eu zic ca o mica schimbare nu ar strica .
Bookmarks