1. Dead Space
2. Fallout 3
3. Fable 2
4. Silent Hill
Jocuri de categoria super grea in luna asta.
Mai sunt si altele dar dupa mine astea-s must have-uri.
1. Dead Space
2. Fallout 3
3. Fable 2
4. Silent Hill
Jocuri de categoria super grea in luna asta.
Mai sunt si altele dar dupa mine astea-s must have-uri.
Ar mai fi si Golden Axe si Legendary... insa sunt inca sceptic in privinta lor. Astept un review doua.. o parere
Octombrie e luna in care apar: Saints Row 2, LBP, Midnight club si Motorstorm 2 ? Daca da, /happy![]()
Cea mai buna luna din an. Am asteptari de la: Dead Space, Bioshock, Far Cry 2, Fallout 3 si Motorstorm 2.
Da, dar dupa parerea voastra, care sunt jocurile de nota 9+. Asta-i ideea, apar multe jocuri luna asta, dar care vor avea note mai mari de 9.0? Va bagati?
Dupa mine:
1. Dead Space
2. Fallout 3
3. Fable 2
Silent Hill, Far Cry 2, Motorstorm 2, Bioshock: intre 8-9
LPB e ciudat. In opinia mea: 10 pentru executie, 8 pentru idee, 8 pentru gameplay, 7 pentru lasting appeal. O sa ziceti ca e haios, ca te distrezi, etc. Da, e-adevarat, dar e doar o chestie de moment. E un fel de The Incredible Machine daca va mai amintiti, eu tot timpul am asociat LBP cu TIM-ul, nu stiu de ce.
O mentiune speciala: Sacred 2 (cam 8.5-8.8)
Fable 2 for me, cam atat cred.Sunt de acord cu parerea lui Cris referitoare la LTB, lasting appeal cred nota 5.
cred ca e mai 'grea' luna octombrie. deja am precomenzi la LBP (de departe cel mai asteptat joc din punctul meu de vedere), fallout3, far cry2, golden axe si motorstorm 2. astept ceva review-uri la midnight la, fable 2 si dead space dar probabil ca se vor reporta pe luna viitoare mai ales ca euro a luat-o la deal rau.
Eu astept urmatoarele luna aceasta:
1. little big planet
2. motorstorm 2
3. golden axe
4. saints row 2
5. fable 2
6. midnight club LA
7. dead space
8. legendary
9. fallout 3
10. james bond
11. far cry 2
12. red alert 3
O sa ai nevoie de o groaza de bani, dar probabil o sa mai renunti la cateva dupa review-uri cu note mici.
Eu astept luna asta : Fallout 3, Red Alert 3 si Fable 2. Cel mai mult astept Dead Space, insa s-ar putea ca the overall big hype sa se transforme intr-un mic boom.
Bookmarks