nu te mai eschiva, pui cu ce ai sau vrei sa te pastrezi pt Guinness book. asteptam poze!
Update de sfarsit de an si la colectia de Super Nintendo; de la ultimele poze jocurile au primit cutiute si li s-au alaturat cateva titluri bunicele.
Enjoy!![]()
Si consolele mele portabile. Lipsesc ceva dubluri, variante de culoare.
Am observat ca nu multa lume are N-Gage pe aici. Si nici jocuri nu prea sunt, abia am vreo 10
GTFO!!! vad ca esti nou pe forum si probabil nu stii dar trebuie sa pui si adresa ().
marfa colectie![]()
intrare, neintrare... tot caz de medicatie e... si d-aia severa, nu asa o pastiluta doua.
la 20 de anisori o asa colectie...
bine ca le-ai strans acu, ca dupa ce te insori, nu mai apuci![]()
guess the number of jelly beans... eu zic 1507. doar jocuri.
bravo lui - i-a placut, a tacut si a facut.
Da ce tu crezi ca noru avea atatea jocuri si console cand a inceput ?![]()
Eu am regretat intotdeauna ca nu am facut mai multe poze la console si jocuri cum in timp ce am "evoluat" si diversificat colectia ... (uite niste poze de la inceputurile mele prin 2006)
Imi aduc aminte in urma cu 4-5 ani cand am vazut cateva poze cu colectia lui Darkone pe un alt forum si m-am simtit la fel @ilie11. Sincer 95% din ce am momentan au fost cumparate de-a lungul ultimilor 5 ani cu multa perseverenta si cautat zilnic.
Super colectia, felicitari! Imi place foarte mult si felul cum iti pastrezi jocurile (universal game cases cu coperta, pungulite etc.)
Nu stiu sigur un numar 100%. Am jocuri la diverse titluri in fiecare colt al casei deci un numar exact mi-ar lua o zi intreaga sa-l fac. Putin peste 1800 de jocuri pentru toate consolele (hook up/portable) si jocurile de PC (fara cele din level care sunt si ele vreo 50-60). Iar consolele nu le-am numarat niciodata.
Bookmarks