Not for sale
E primul meu pc. HP Vectra VL2 450![]()
Daca tot au inceput jocurile olimpice, am gasit un loc si pentru ultima mea achizitie. Sunt chiar foarte mandru de ea
![]()
Superb ce are Joel![]()
Foarte cool a ajuns in cartea recordurilor- bravos ... nice achievement.
arata super, dar ai si investit...
ps:tot zic ca o sa-mi aranjez intr-o zii colectia de jocuri, sa urc si eu niste poze pe sectiunea asta..
Da a fost cam 1200-1300 Euro volanul si stand/scaunul, deci fara PS / TV etc, dar in principal am finantat asta din castigarea a 2-a concursuri la Media Galaxy (F1 2015 si Sebastien Loeb Rally Evo) plus o diferenta acceptabila din partea mea.
Am de gand pe viitor sa urc si poze la colectia de jocuri si alte console![]()
Mai nou am inceput sa colectionez jocurile Pokemon. Voi posta mai tarziu ce am 'prins' pana acum![]()
ai grija cu plasticul ala pe long term ... daca nu ma insel este biodegradabil si emite acizi din aia nasoi care pot face 2 tipuri de damage (in functie de vopsea:
1. sa se lipeasca de carton ... worst case
2. sa atace culoarea si sa o altereze intr-un mod neplacut
si pentru a nu fi complet offtopic (scuzati dezordinea din partea inferioara)
Da, dar pentru mine e cam singura solutie momentan. Sper sa ma mut in casa mea curand si atunci voi avea spatiu pt un game room.
asteptam cu interes - eu planuiesc ca prin aprilie/mai sa revin cu niste poze interesante
pana atunci ... mai este insa ceva timp.
A trecut mai bine de un an de cand am postat un update aici. Drept urmare va prezint ce am mai adunat in ultima perioada. Tot ce vedeti am reusit sa strang din 2011 pana acum. Imi aduc aminte ca atunci cand am dat peste consolegames.ro nu aveam absolut nicio consola. Am rasfoit zile intregi paginile forumului....
O serie de poze care acopera si coltul de rai si coltul colectionarului
Accept si critici![]()
frumoasa rau colectia, toate cutiile impecabile, nici un fir de praf nimic...cand ma gandesc ca mea e compusa doar din 4 console si cateva zeci de jocuri parca incep sa ma oftig.![]()
Multumesc. Generatia trecuta nu am prins nicio editie speciala pentru Wii si am zis sa nu mai fac aceeasi greseala si cu Wii U/3DS. In legatura cu jocurile pe care nu le ai de la Nintendo, poti sa incepi cu Tokyo Mirage Sessions, pe care l-am luat ieri si-l vand azi. Vazand toate cutiile adunate intr-un loc, cu ratingurile lor USK si PEGI, M-ul acela australian de pe Fortissimo Edition ma termina psihic.
Un articol si un site interesant
Nu stiu unde sa postez asa ca voi incerca aici. In sfarsit am terminat casa cu mobilat,amenajat and such.
In camera la mine mi-am luat o comoda cu suport TV,dupa cum se vede in poza. Dilema mea este urmatoarea,cum fac sa tin jocurile acolo jos pe mijloc,in picioare fara sa cada stanga-dreapta,neavand de ce sa se sprijine ?
LE: Am o figurina cu Sam Fisher de la 5th Freedom Edition,mai trebuie sa cumpar inca o figurina.
1. iti cumperi mai multe jocuri si folosesti picioarele comodei
2. iti iei 2 figurine pe care sa le pui stanga/dreapta si jocurile in mijloc
Bookmarks