Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 88 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 72 ... LastLast
Results 421 to 440 of 1757

Thread: Clubul colectionarilor

1. #421 SP
    Member Skaar's Avatar
    Quote Originally Posted by dorin_star View Post
    ba fratzilor da ce avetzi mai cu mine ?voua vi se pare normal sa datzi 2 milioane in medie pe un joc la noi in romania.imi place sa ma joc cand am putzin timp liber am avut toate consolele de la playstation credeti-ma dar nu se merita sincer sa investesti in jocuri .mai tarziu nu le cresc valoarea asa cum fac timbrele sau vinurile vechi .mai ales ca la noi metalitatea este ca ce este vechi trebuie sa fie si ieftin.si gandestete cat timp a pierdut omul ala in fata televizorului in loc sa si-l petreaca cu o felmeie o calatorie o plimbare cu masiana sarituri cu coarda sau mai stiu eu ce sport.eu sincer daca asi fi invalid de la jumate in jos sa nu ma pot ridica din pat m-asi putea juca atata in rest nu stiu. e prea frumoasa viata si nu mi-asi irosio in fata unei console fie ia si playstation 10.va respect nu mi-o luatzi in nume de rau dar trebuie sa mai iesim si din casa .si apropo sa fiu mai exact este forba de pozele de pe lincul la care face trimitere Khan
    Well, se pare ca tu nu ti-ai irosit viata nici macar trecand din cand in cand pe la scoala, dar ok, sa trecem peste asta.
    Nu tre' sa dai 2mil pe un joc cand poti pur si simplu sa ti le cumperi din strainatate la preturi mai mici, si bineinteles daca le cumperi cu 1-2luni de la lansare le vei cumpara si mai ieftin.
    Poate ptr tine nu merita sa investesti in jocuri, dar pentru cei care nu vor sa le descarce de pe net(unul din motivele care au dus la moartea jocurilor de pe PC) si pentru cei care pretuiesc un lucru original, MERITA.
    Si ce te face sa crezi ca un colectionar de jocuri video/filme/ action figures/etc. nu-si traieste viata? Fiecare isi traieste viata cum ii place lui, nu cum le place altora. Tu consideri ca a trai viata inseamna sa mergi la padure, si sa manaci mici ascultand manele la maxim... poate altora le place sa se uite la un film, sa citeasca o carte sau sa joace un joc video.

2. #422 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Dorin...intri in penibil,i-ai cumparat tu jocurile cumva sau nu stiu eu ? Sau traiesti tu din banii lui? Daca vreau cumpar din salariu numai acadele si le colectionez...nu te intereseaza pe tine ce fac eu sau orice alt user de pe acest forum cu banii lui.Have fun cu bicicleta la bunica.

3. #423 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Frate el sparge baniii la cazinou nu ca voi statii ca fraeri si nu stie sa va distrati. La el viata este greu, pune gheb la munca de cand are par la cuc si stie cum se pretuieste banu.
    El poate sa sparga seminte intre dinti in timp ce merge pe-o roata in Mamaia, ce-i trebuie lui colectii de jocurii. Cu un D&G decupat din freza, viata e misto si dusmanii moare ca ei nu stie cum sa se distractie la mare.

Prietene, lasa-ne cu eroismele tale. Daca esti atat de motociclist, da-te zmeu pe forumuri de bikeri, sau tricicleta.ro nu are forum? Inteleg ca s-au saturat copii de la tine de la scara sa-ti dea atentie pt cat esti tu de smecher, s-au plictisit si ei.
    Dar nu, nu ne considera pe noi prietenii tai de pe internet ca avem o viata si nu vrem sa o pierdem alaturi de jm3k3rii.

4. #424 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Ha! Comentezi ca unii sparg banii pe jocuri cand tu mergi in Mamaia? Ironia sortii...

5. #425 SP
    Senior Member RACHyyy's Avatar

Cainele moare de drum lung...

"Urcand un deal si coborand o vale"... ete peste ce dadu-si !
    Dorine mai stim si dintra'istia.
    Attached Images Attached Images 100_7264.jpg 100_7263.jpg 100_7321.jpg 100_7313.jpg 100_7463.jpg 100_7469.jpg 100_7491.jpg 100_7506.jpg 100_7646.jpg 100_7645.jpg 100_7642.jpg 100_7640.jpg

6. #426 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    misto la Balea, anu asta nu am ajuns.
    cat a fo PS-u ?

7. #427 SP
    Quote Originally Posted by Bitza View Post
    misto la Balea, anu asta nu am ajuns.
    cat a fo PS-u ?
    165 RON cu tot cu transport.

8. #428 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by dorin_star View Post
    ba fratzilor da ce avetzi mai cu mine ?voua vi se pare normal sa datzi 2 milioane in medie pe un joc la noi in romania.imi place sa ma joc cand am putzin timp liber am avut toate consolele de la playstation credeti-ma dar nu se merita sincer sa investesti in jocuri .mai tarziu nu le cresc valoarea asa cum fac timbrele sau vinurile vechi .mai ales ca la noi metalitatea este ca ce este vechi trebuie sa fie si ieftin
    Copile , sa stii ca nici timbrele si nici vinurile vechi nu isi tripleaza valorea dupa o saptamana dupa ce ti le-ai cumparat tu [-x . Mai documeteaza-te un pic si cauta niste jocuri sau console vechi pe ebay sau amazon si o sa vezi ca acuma valoreaza foarte mult . Si da cei drept cu un joc nu te poti imbata si sa incepi sa urlii cu prietenii ca ce tari sunteti ca si cu un vin vechi (care in cazul tau cred ca e unu de la bunica vechi de 2 ani ). pe forum is multi oameni care muncesc si au familie da totusi colectioneaza jocuri cu care se pot distra si cu prietenii (de multe ori ma duc eu sau imi chem prietenii la o consola ) si nu e nevoie de un vin vechi , o bere sau o tuica . si totusi daca nu te prea joci cum de ai PS3 ? Mai ales daca nu se poate moda (cred ca asa rau iti pare) si la cat de "mult" costa , din punctu tau de vedere (cred ca ai avut remuscari luni intregi ca l-ai luat ) . In fine , fiecare colectioneaza ce vrea , unii jocuri , u timbre si vinuri vechi si tot asa . Asta inseamna sa ai un hobby . Asa ca , Have a nice day (sper ca nu terbuie sa traduc si asta)

9. #429 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    mai lasati-l pe om.fiecare isi traieste viata cum vrea

10. #430 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    @dorin_star: Una este sa nu iti convina ca are atatea jocuri si alta este sa il faci obsedat si bolnav. Sau nici asta nu ti se pare deplasat? Daca omul colectioneaza atatea, asta nu inseamna ca si sta 24/24 cu capul in ele (din cate stiu eu este la mare acum). Nu mai incerca sa te scuzi pentru ce ai scris.

Haideti sa incetam cu offtopicul pentru ca oricum nu ajungem la nici un rezultat cu el. Vede doar femei, masini si plimbari pe malul marii.

11. #431 SP

"Nu dati banii pe prostii, luati console in cutii"

Pentru cei interesati ! "Inchiriez spatiu de depozitare. Daca nu ai unde sa-ti tii xbox-ul 360 sau ps3-ul, nu dispera... da-l incoa".
    Attached Images Attached Images 100_7650.jpg 100_7658.jpg 100_7678.jpg 100_7679.jpg

12. #432 SP
    Incredibil RACHyyy, nu-mi spune ca is pline toate cutiile alea ca o sa fiu speecheless . Cred ca ai dat un sac de bani pentru alea (care iti zic eu nu is bani aruncati ) . Daca tot ai atatea console ai putea sa faci o poza si la jocuri ca is chiar curios ce ai in arsenalu tau , Felicitari tuturor colectionarilor btw

13. #433 SP
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    Incredibil RACHyyy, nu-mi spune ca is pline toate cutiile alea ca o sa fiu speecheless . Cred ca ai dat un sac de bani pentru alea (care iti zic eu nu is bani aruncati ) . Daca tot ai atatea console ai putea sa faci o poza si la jocuri ca is chiar curios ce ai in arsenalu tau , Felicitari tuturor colectionarilor btw
    Pline ochi Toate au cate 2 controllere, manualele + polistirenul din fabrica si sunt impachetate exact ca si psx-ul (poza de mai sus).
    Attached Images Attached Images 100_7680.jpg 100_7681.jpg 100_7682.jpg

14. #434 SP

Inca ceva...

Uitasem de "retro psp-urile"
    Attached Images Attached Images 100_7683.jpg 100_7686.jpg 100_7687.jpg

15. #435 SP
    Quote Originally Posted by RACHyyy View Post
    Pline ochi Toate au cate 2 controllere, manualele + polistirenul din fabrica si sunt impachetate exact ca si psx-ul (poza de mai sus).
    incredibil . deci am ramas . super colectia . one of the best i ever saw . de curiozitate de unde ti-ai luat consolele mai vechi ? Ebay ? Amazon ? in orice caz. keep up the good work

si am vazut rafturile alea puse pe pereti ca is destul de multe si bune sa pui jocuri . cand o sa am salaru meu si o sa colectionez si mai bine cred ca o sa pun si eu vreo 5-6 rafturi pe pereti . they could come in handy.

16. #436 SP
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    incredibil . deci am ramas . super colectia . one of the best i ever saw . de curiozitate de unde ti-ai luat consolele mai vechi ? Ebay ? Amazon ? in orice caz. keep up the good work
    Am si de pe eBay, dar marea majoritate din tara + ca unele sunt de cand aveam 6 ani (1987)

P.S. Oricat ar fi de infect "sistemul" in care traim sa nu uitam de cele mai frumoase clipe, si anume, cele ale copilariei. Am 28 de ani dar cand mai trag cate o privire in cele agonisite mi se umple sufletul de bucurie, iar ziua devine speciala si... "ies la joaca"

17. #437 SP
    Member rappy777's Avatar
    bravo rachy pentru colectie . Seama cu a lui darky, doar ca e mult mai curat la tine

18. #438 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Quote Originally Posted by rappy777 View Post
    bravo rachy pentru colectie . Seama cu a lui darky, doar ca e mult mai curat la tine
    ce bine suna asta - la mine e un fel de cocina asa groh groh

19. #439 SP

Inca ceva...

Uitasem complet de acesta.
    Attached Images Attached Images 100_7707.jpg 100_7704.jpg 100_7703.jpg

20. #440 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    super tare
    am pus mana pe asa ceva in 1986 (damm cat a trecut de atunci )

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 88 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 72 ... LastLast