Cred ca ai cea mai mare colectie de jocuri de PS3 de pe forum.
ce conteaza cine are mai multe ... conteaza ca fiecare isi cumpara jocurile si unii au si descoperit o pasiune in treba asta
va rog - continuati la subiect - fara offtopic.
Ce am strans si eu de pe 7 ianuarie de cand mi-am luat consola pana acuma.
Infamous
Killzone2
Darksiders
Uncharted2
God of War Collection
Dante's Inferno
Gta4
a venit timpul sa ma pun un update la colectie
ps: la PS3 nu mai am decat unu care il astept pe eXist sa vina sa si-l ridice![]()
Wow frumos ce vad acolo ... sper sa ajung si eu vreodata la o asa colectie. Sa inteleg ca preferi xbox in locul ps3?
am sa il vad si pe bodo cu o colectie mare de jocuri de xbox![]()
keep up the good work
welkome to the green side
..........continuarea..........
Mariah e cadou pentru prietena. in caz de vi-ati facut griji, daca nu iti place muzica din concert te poti uita la "poze" ,ai ce vedea!
Nu stiu daca a jucat cineva Critical Depth pe PSone, e unul din cele mai faine multiplayere splitscreen de pe PSone, un submarine fighting(Twisted Metal subagvatic), cu elemente de RPG, coloana sonora: epic.................nemaipomenit.
Mi-as dori sa se preia ideea cu tehnologia din ziua de azi si sa avem parte de un multiplayr online, m-am saturat ca in top online play sa fie doar shoot-ere...........
Sorry de offtop.
Iata doua filmulete care-mi taie respiratia de fiecare data cand le vad.
superbe colectii, insa clar facute in timp si nu cu putini bani. si sunt realizate dupa principiul sa am tot, mint condition daca se poate. daca proprietarul a jucat 10% din ce este acolo as fi impresionat. cum ar fi daca nepotul inca in scutece a lui tiriac ar colectiona in loc de masini ca si bunelul gioace? ce inseamna ptr un miliardar sa cumpere tot ce apare la pretul de lansare si sa le uite intr-un etaj al unei dintre numeroasele case? iar ceea ce a aparut deja inca poate fi cumparat la preturi mici pentru o astfel de categorie de oameni. as vrea sa vad preturile la okami sau ico peste 50 de ani. va asigur ca vor fi ceva impresionant.
de colectionat jocuri m-am apucat de vreun an dupa principiile pe care le folosesc la celelalte colectii. vreau ce-mi place, ce soseste la un pret rezonabil, in raport de oportunitate si resursele financiare ce le pot angaja la un moment dat, iar pretul este un factor determinant. in domeniul de a colectiona sunt un maratonist si nu un sprinter. fireste am ruperi de ritm (m-am apucat de xbox recent si o sa vedeti astazi unde am ajuns de la un start cu 2 jocuri la inceputul acestui an). si fireste joc ceea ce am cand am timp. prefer mint condition (dar nu fac nazuri daca i-au un joc dorit intr-o stare precara - dar functionabil). si prefer sa fac din rahat (ma refer la desertul turcesc) bici care sa mearga brici. fireste mai imi inmoi ciocul si la bunatati de regula inaccesibile potrivit standartelor mele, dar am constatat ca peste 1 luna putea sa le iau la 50% mai putin. asa ca in ultima vreme m-am cumintit din punctul asta de vedere.
vorba lunga saracia omului (daca scriam tot ce-am vrut sa zic avea postul dubla marimea). ia sa va indulcesc cu situatia actuala a colectiilor de ps2 & xbox. gamecube, wii & psp mai au de crescut, iar ps3 este prea volatila deocamdata...
Ai uitat sa ne indulcesti cu poze Dark wadder
Cat despre clipurile puse de rachyyy - vorbesc de la sine, banul primeaza - daca facem un calcul simplu (pentru PAL, licentiate, cart only unde e cazul)
Eu zic ca e sub 100.000 $ sa strangi titlurile LICENCED pentru majoritatea consolelor cunoscute ... deci cine are capitalul disponibil .. jump in![]()
pozele erau in curs de lucru. asa ca enjoy.
chestia cu 100.000 nu cred ca mai este valabila. deja sunt ceva raritati care au incepus sa sara ca si pret din limitele obisnuite.
(P.S. deoarece nu reusim sa comunicam decat la intalniri zi-mi daca ai reusit schimbul xbox 360 cu pachetul de 200 de gioace ps1, ptr ca ma batea un gand sa reintru la negocieri cu omul si nu vreau sa-ti stric ploile eventuale.)
startul s-a dat de anul trecut cu 3 jocuri, iara dintre ele unul nici nu prea vroia sa vina pe acasa. acum sunt 59 datorita unui sir intreg de oportunitati.
Sincer nu cred ca exista "raritati" sa nu exageram ... faptul ca s-a vandut versiunea NTSC (SPECIFIC) a lui Stadium Events la 13.000 $ - este doar un spike - nu trebuie luat in seama avand in vedere ca jocurile PAL (specifice regiunii noastre) sunt mult mai ieftin (stadium events pal este maxim 2-300 $)
PS: acum 2 ani s-a vandut Stadium Events SEALED la 3000 $ si versiunile complete se vindeau pe la 1000 $ - conform site urilor de specialitate - pe un site de licitatii precum ebay lucrurile pot evolua in directii nebanuite (se stie ca pe ebay s-au dat cele mai mari TUNURI ever in materie de preturi)
later edit
uite alt exemplu - Nintendo M82 demo/store unit
http://cgi.ebay.co.uk/Nintendo-M82-G...=item19ba5198e
pretul este de 9000 $ ... cine imi da mie 3000 EU i-o ofer pe a measi ii dau si bonus toata colectia mea NES (~ 250 cartrige uri)
Bookmarks