Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 40 of 88 FirstFirst ... 30 38 39 40 41 42 50 ... LastLast
Results 781 to 800 of 1757

Thread: Clubul colectionarilor

1. #781 SP
    Junior Member osuletz's Avatar
    Cam atat am strans in aproape 6 luni de cand am PS3. Nu e mare lucru fata de ce am vazut pe aici la cei care sunt cu adevarat colectionari (pe care tin sa ii felicit pe aceasta cale), dar nici nu am pretentia sa fiu un colectionar.
    Attached Images Attached Images mygames.jpg

2. #782 SP
    Member DiablQ's Avatar
    sunt in crestere
    Attached Images Attached Images dscf1052.jpg dscf1053.jpg

3. #783 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Quote Originally Posted by osuletz View Post
    Cam atat am strans in aproape 6 luni de cand am PS3. Nu e mare lucru fata de ce am vazut pe aici la cei care sunt cu adevarat colectionari (pe care tin sa ii felicit pe aceasta cale), dar nici nu am pretentia sa fiu un colectionar.
    am consola de 2 ani si nu am atatea jocuri lol

4. #784 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Quote Originally Posted by G-XtremE View Post
    am consola de 2 ani si nu am atatea jocuri lol
    Pai de ce? ... , inseamna ca nu te joci destul ! , trist. In 2 ani ar trebui sa ai o stiva de jocuri.

5. #785 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Poate nu isi permite eXist ... Poate are alte prioritati ... ai fost chiar rau la faza asta ... sincer

6. #786 SP
    Ma joc destul doar ca nu imi permit multe jocuri. Am avut, am jucat, am terminat/nu mi-a placut, am dat, am luat altceva samd. Un joc face parte dintr-un ciclu la mine in colectie, mai putin GTA IV care-l am de la inceput, Killzone 2 si Uncharted 2 care sunt probabil cele mai bune exclusivitati si Call of Duty 4, care e shooterul meu favorit.

7. #787 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Am facut azi in pod o vizita, şi ghiciţi peste ce am dat!!! primele 3 poze
    Ştiu că am un Terminator pe undeva, dar nu l-am gasit, si e prima mea consola, cumpărată la 4 anişori (97). Imi aduc aminte că, aveam pistol şi ma jucam jocul cu raţe. Dar daca o găsesc, o pun frumos, ca sa o am toata viaţa.

Colecţia de jocuri PS2 (probabil şi de DS), este �n crestere, momentan am atata.Si un joc de PC

Scuzaţi calitatea, dar aparatul foto, a avut un GRAV ACCIDENT!!!
    Attached Images Attached Images image663.jpg image667.jpg image668.jpg image637.jpg image672.jpg image673.jpg

8. #788 SP
    Senior Member RACHyyy's Avatar
    Uitasem complet de acestea. Noroc de djdanny
    Attached Images Attached Images 100_4185.jpg 100_4193.jpg

9. #789 SP
    Vad ca ai mai multe tipuri de Terminator, sincer nu stiu de care am avut, dar daca il gasesc il pun aicea...Casete de alea am avut o gramada, strangea cu un prieten impreuna, dar le-am dat la un coleg mai de mult (3-4 ani) si nu cred ca mai recuperez de la el macar 2-3 casete

10. #790 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...doar astea le am sus, �n camera mea. Restul sunt jos (frumos depozitate - alături de celelalte console din epoca de aur).

Eram un adevărat afacerist pe vremuri (trei pe una...cinci pe una...dubluri...tripluri...etc.) lol

Trebuie să recunosc că (nu e cacofonie) nu de puține ori am fost păcălit de abțibild-ul de pe casete

Din cele puse de RACHyyy și djdanny - pe toate le-am jucat și terminat (iar dacă mă străduiesc puțin pot să le și identific - aici mă refer la conținut nu la abțibild).

Ce cuv�t oribil...abțibild, heh.

Pe vremuti, c�nd nu era interent iar accesul la informații era limitat (mai ales la noi), să descoperi un joc nou era un adevărat treasure hunt
    Attached Images Attached Images img_1571.jpg

11. #791 SP
    Chip and Dale erau preferatele mele, mai ales soundtrack-urile din el....Şi eu eram afacerist, c�nd imi faceam un prieten nou, 2 lucruri il intrebam prima data "ai joc pe televizor?" & "ce casete ai?"
    Am avut o gramada da casete, ştiu că o zapaceam pe mama la cap, c�nd mergeam prin bazare ( acolo gaseam jocuri ). Prince of Persia Classic sau cum il chema, il jucam iara in prostie si ceva cu Wario Land, erau parca in carcase albe..

12. #792 SP
    Quote Originally Posted by djdanny View Post
    Chip and Dale erau preferatele mele, mai ales soundtrack-urile din el....
    Toate le găsești aici

13. #793 SP
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Pe vremuti, c�nd nu era interent iar accesul la informații era limitat (mai ales la noi), să descoperi un joc nou era un adevărat treasure hunt

HaaHAHAHAhaaahaaaa!!!!

14. #794 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    pfai casetele de terminator ce frumoase is . Azi mi-a zis dadu ca a vazut in piata de vechituri ca aveau tiganii console retro si ca le dadeau la preturi decente (sega mega drive -40 de lei , ps1 -15 lei da fara manete ) . singura chestie ce nu stiu e daca functioneaza sau nu . a spus ca a vazut si ceva jocuri retro . oricum miercurea viitoare ma duc si eu sa vad ce au indienii astia de vanzare . poate o sa ma intorc acasa cu niste casete de NES sau poate poate si de terminator . BTW voi de unde aveti casetele de terminator ? singurul loc unde am vazut cateva de vanzare a fost pe okazii . pe ebay/amazon ma indoiesc ca mai gasesti

15. #795 SP
    Quote Originally Posted by G-XtremE View Post

HaaHAHAHAhaaahaaaa!!!!
    ...nuuuuuuu! Am greșit - așa-i c�nd scrii de pe o tastatură-n miniatură lol

16. #796 SP
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    de unde aveti casetele de terminator ? singurul loc unde am vazut cateva de vanzare a fost pe okazii . pe ebay/amazon ma indoiesc ca mai gasesti
    Eu am un magazin in oraş, unde se v�nd haine şi alte chestii, chiar am vazut un terminator, casetele parcă erau la 3 lei bucata, da sunt din plastic aiurea, nu cum erau alea vechi. (nu am explicat bine, dar sper că aţi �nţeles)

La piaţa de vechituri am fost si eu, casete de SNES si controller-e am vazut o gramada, dar incepuse ploaia si le strange, că altfel aş fii cumpărat. Poate data viitoare.

17. #797 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    pfai casetele de terminator ce frumoase is . Azi mi-a zis dadu ca a vazut in piata de vechituri ca aveau tiganii console retro si ca le dadeau la preturi decente (sega mega drive -40 de lei , ps1 -15 lei da fara manete ) . singura chestie ce nu stiu e daca functioneaza sau nu . a spus ca a vazut si ceva jocuri retro . oricum miercurea viitoare ma duc si eu sa vad ce au indienii astia de vanzare . poate o sa ma intorc acasa cu niste casete de NES sau poate poate si de terminator . BTW voi de unde aveti casetele de terminator ? singurul loc unde am vazut cateva de vanzare a fost pe okazii . pe ebay/amazon ma indoiesc ca mai gasesti
    Unde e piata asta?

18. #798 SP
    SnowManiac dadu093's Avatar
    Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
    Unde e piata asta?
    Piata e in Campia Turzii, la iesirea de catre Viisoara . Dar poti arunca o privire prin orice piata de vechituri, am inteles ca si in Cluj, este o piesa de vechituri unde mai apar console din cand in cand...

L.E. Piata e doar miercurea

19. #799 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Jocurile mele de psp . Multumesc pe aceasta cale lui Bodopsx .

20. #800 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Dungeon Siege, Crisis Core, Killzone... le ai, domnu, le ai Recomand Brave Story-Young Traveler, un RPG fainutz.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 40 of 88 FirstFirst ... 30 38 39 40 41 42 50 ... LastLast