geckoati128 e nick-ul lui si apare pe-aici. A postat aici pe thread cum ca nu mai are acea colectie si a vandut aproape tot din ea.
geckoati128 e nick-ul lui si apare pe-aici. A postat aici pe thread cum ca nu mai are acea colectie si a vandut aproape tot din ea.
Aici poti citi despre subiect -> http://www.consolegames.ro/forum/f60...ele-de-jocuri/
Ahaha - stai man linistit ca n-ai stricat nimic - s-a discutat intr'un mod civilizat si interesant pentru ceilalati -
PS: am banii pe birou - maine ii depun in cont -(nu-i cheltui pe toti in aceelasi loc
)
Salut,
M-am hotarat sa nu mai fiu timid si sa postez si eu.
O poza cu colectia de jocuri, una cu coltul cu "hardware"-ul.
PS3 games collection - zona 1 si 2, full English, no Platinum. In ultima poza... singura mea editie de colectie si singura figurina de actiune![]()
Zi-mi si mie, Batman Begins, The Dark Night si 300 au subtitrari in romana? Astea si inca vreo 2-3 sunt singurele filme pe blu-ray care m-ar interesa.
De dimineata m-am inzestrat cu un aparat foto, doua baterii + multa rabdare si iata ce a iesit
My ActionFigures Collection
Pana nu ma mut in casa cea noua nu le pot desigila, nu mai am spatiu![]()
fte impresionanta colectie de afuri, eu zic ca ar fi pacat sa le desigilezi, le pui frumos pe un zid si se pot admira ca doar nu te joci cu ele, ma rog eu asa as face
Bookmarks