Numai ca nu sunt angry ...mai bine happy video game nerd.
man nu vrei sa te scap de un gameboy color de acolo?totusi...ai 6caut de 3 zile pe cineva sa vanda,dar nimic,cu exceptia bezmeticului de pe cg. mi am dat comanda de unul dar alb negru dar vreau si unul color
ofer pretul cerut
RonanN1 - cred ca ma confunzi![]()
steauacroitoru - bro' vorbeste cu robert dinu si ia-ti unul de pe amazon.co.uk - sunt multe la vanzare la preturi ... decente.
dark de ce nu faci un tur al camerei tale de jocuri sa il pui pe youtube si sa ne arati?
Pff - stii doar ca asa ema dai si tu de gol ... imi pierd fanii
Pai am pus niste poze la http://www.consolegames.ro/forum/f60...consolistului/ - uite'te si tu pe thread
Cat despre video uri poti incepe de aici ->
si sa browsezi prin cele pe care le-am pus deja.
Deci wow...ce colectie frumoasa aveti toti...numai eu nu am jocuri originale
Da parca sunteti pierduti toti intr-o lume a viitorului...ati uitat de timbre???...cartele telefonice???...actibilde TURBO???...de banuti vechi???
Am avut colectie de cartele telefonice...daca mama-mea se pare ca le-a aruncat la gunoi...sau is pe balcon undeva,colectie actibilde TURBO iarasi am avut o groaza...dar le-am aruncat ca prostu cand eram mic...ma oftic acum ca am aruncat o "avere"...banuti vechi nu am avut cum sa fac colectie...
Asta e colectia mea de timbre...prin poze nu prea se vede bn...de la poza nr.3 nu m-ai le-am aranjat ca sunt foarte foarte multe...sunt multe "lipite" una de alta...si dura prea mult...sper sa va placa.
nu a uitat nimeni de asemenea colectii mannumai ca aici e vb de console...atata tot
(consolegames - console club...etc)
cheers
nu prea stiam unde sa pun , sper ca e bine aici.
The Center for the History of Electronic Games
acolo e probabil cea mai mare colectie.
respect rodarkone pt o colectie f.mare de jocuri![]()
Colectie portabile...mai am ceva de adaugat dar nu e problema vin si alea acus
PS: Mai am un PSP dar e la taicamiu,a inceput si el sa prinda gustul![]()
Bookmarks