Prima poza, jocurile de Xbox 360...
Si in a II-a poza, sunt putinele jocuri de PC care le am, majoritatea sunt primite.
Printable View
Prima poza, jocurile de Xbox 360...
Si in a II-a poza, sunt putinele jocuri de PC care le am, majoritatea sunt primite.
:mario:
oh my God ! Rachyyy... tu nu esti normal :| . Tu ai mai multe console decat am eu jocuri . I feel so small right nou ...and sleepy (:|
RACHyyy o intrebare...Toate consolele acelea functioneaza? :-?
RACHyyy la cate console si jocuri ai unde le pui? cred ca dormi cu ele in pat :))
poti sa construiesti castelu de la mario cu ele :))) daca il faci sa faci si poze :))
Pentru colțul colecționarilor virtual (adică DLC's) cum se procedează? :D
o poza la tv :)) cu dlc-urile :))
rachyyy unde lucreaza ai tai nu te supara de ai atatea console
De unde stii ca nu lucreaza el? Tot timpul sunt aruncati parintii in fata...
[/offtopic]
la mine inca e mica dar sper sa creasca si sa creasca cati alti in 7 ani!? Sau cum era? :-??la editia cu filme am mai multe
Nu inteleg,cum sa creasca ca si altii in 7 ani? :))
app.Nu te intereseaza God of War PSP editie normala,nu PLATINUM?
e o chestie din basme... " Şi crescu şi se făcu mare ca brazii codrilor. Creştea �ntr-o lună c�t alţii �ntr-un an." de aici e faza dar nu mi-o aminteam eu exact...
nu m-ar interesa mersi oricum :) e din fat frumos din lacrima
Sorry de off, dar am o curiozitate. Am luat zilele trecute sa recitesc niste reviste de Xtrem PC mai vechi si am dat de un numar din februarie 2002, numarul 29 mai exact, unde este un articol cu un tip pe care-l cheama Andrei Dumitru din Bucuresti, articol ce se numeste "Obsedat de Nintendo". In 2002, acesta avea 23 de ani si o colectie impresionanta de jocuri si console Nintendo. Sunt foarte curios daca acest Andrei Dumitru face parte din comunitatea CG si daca da, ce anume a mai strans intre timp.
S-a mai discutat despre asta :p - vezi c�teva pagini �n urmă.
Tks Ronan, dar chiar nu gasesc... putin help, plz ? :)