Iata si colectia mea de GameBoy si editiile de colectie pt PS3 si Xbox 360
GameBoy-ul Micro am avut norocul sa-l iau cu 35 lei:evil:
Advance-ul este un AGS-101
Printable View
Iata si colectia mea de GameBoy si editiile de colectie pt PS3 si Xbox 360
GameBoy-ul Micro am avut norocul sa-l iau cu 35 lei:evil:
Advance-ul este un AGS-101
Hai sa mai fac si eu un update. :)
Mai am cateva in format digital, printre care:
PS3 - seria Uncharted, Infamous 1&2, F1 2013 + ultimele 4 luni de PS Plus freebies
PS4 - BF4, FIFA 14, AC4:BF, COD: Ghosts, Injustice (toate ca update la versiunea de PS3) + PS Plus freebies
X360 - Bioshock Infinite, Dirt 3, Fight Night Champion
Attachment 219608
Postez si eu aici, sper sa pot pune si poze cand ajung acasa.
Consola PsOne cu ecran original; Joc: Re-volt.
Consola Xbox 360 slim 4gb; Jocuri: Bioshock Infinite; Bioshock 2; Alan Wake; Fusion Frenzi 2; Prince of Persia 2008; PGR; 2 controllere wireless
Consola Xbox clasic; Jocuri: Extreme Destruction; Return to Castle Wolfenstein. Are hdd de 250GB si cablu AV component ruleaza XBMC. 2 controllere si telecomanda
Consola Wii cu 2 controllere
Consola NES; Jocuri: Super Mario bros. 1; Super Mario bros. 2; Super Mario bros. 3
Consola Nintendo DS lite black
Mentionez ca mai am pe Xbox 360 cateva jocuri cumparate (descarcate de pe Live) printre ele ar fi Alan Wake-American Nightmare; Orange Box; Portal 1 si DLC-uri la jocurile postate.
NES-ul este modat sa ruleze jocuri din toate regiunile.
Si mai am ceva filme pe DVD. (cred ca 20 sau 30)
asa arata xbox-ul meu custom;)
mai am sa fac sigla iluminata de led-uri si cateva retusuri dar imi place cum arata
daca tot suntem la personalizate, postez si eu o carcasa custom made, care am facut-o la un moment dat (acum nu mai o detin, am dat-o la schimb pe un pachet gameboy color). Cercul luminos are leduri albe iar "jewel-ul" l-am curatat si l-am vopsit cu argintiu:
P.S. am avut ca inspiratie primul film Resident Evil.
Am dat peste ea acum 10 minute :))
- Complete N64 collection with all color variants.
Colectia mea actuala de jocuri pt. gameboy advance.
Intr-un sfarsit am rezolvat si eu de taticu masinilor de spalat creere la copilasi XD
[IMG]http://s21.postimg.org/p2sdau35f/image.jpg[/IMG]
Si un amiga cd 32 ...... nu stiu ce sa zic .. momentan am arhiva de romuri pana pe undeva pe la generatia 6 ..imi lipesc ps -urile cares muuuulte ... e cam dificil de colectat si dischete/discuri asa ca prefer sa le tin in format digital na ca toata lumea am sa imi iau cele mai importante titluri dar nu mai mult ...cine stie time will tell .. oricum vreau sa imi iau flash discuri pt toate retro-consoles disponibile atm ..
imi lipsesc multe console din gen 1,2 si 3 dar se rezolva ..usor usor
E o placere aparte sa restaurezi un produs vechi . ^^
Am rearanjat puțin jocurile. (lipsesc versiunile standard ale jocurilor de PC - vreo 70 la numar)
Update la zi (doar colectia fizica).
P.S.Se poate posta si libraria digitala (PSN)?
Jenei - de ce nu ... poti posta ce doresti tu man e colectia ta :)
Si eu un update mic:
ma pregatesc sa deschid muzeu=)) si imi mai trebuie vreo cateva mii de jocuri si doar vreo cateva zeci de console
Tot eu cu un update.Curand o sa raman fara spatiu:( si trebuie sa gasesc o solutie rapida.
Poate scot patul din camera :))
Braavo man! Ce-mi mai place ce vad !! Poate reusesc si eu sa aranjez putin cutiile mele si sa le trag in poza.
Nu e rea ideea cu scosul patului din camera :)) Incep sa am aceeasi problema.
Colectia mea de console portabile!
la pag 67 e lista de jocuri si acum e poza
Am inceput organizarea :x: