Sequel-ul primului joc Naruto de pe PS3 a fost anuntat.
Jocul o sa fie lansat pe PS3 si Xbox 360 .
Debut trailer :
( acum puteti muta discutia despre Naruto Ultimate Ninja STORM 2 aici)
Sequel-ul primului joc Naruto de pe PS3 a fost anuntat.
Jocul o sa fie lansat pe PS3 si Xbox 360 .
Debut trailer :
( acum puteti muta discutia despre Naruto Ultimate Ninja STORM 2 aici)
Yummy !!!! Naruto TBB a fost unul din jocurile pe care le-am jucat cu cea mai mare placere desi pana atunci nu avusesem nici o legatura cu fenomenul Naruto.
Ohh!Deabea astept pe 1 l-am terminat foarte repede ma intreb cum va fi 2.O sa fie tare ca Shippuden![]()
Ultima faza cu Sasuke si Naruto arata super bine ... mi-a placut mai mult Naruto The Broken Bond facut de Ubisoft decat Naruto Ultimate Ninja 1/2/3/4 de la CyberConnect2 preferam sa continue Ubisoft seria dar si asa e bine decat nimic![]()
Din cate imi amintesc The Broken Bond si Ultimate Ninja Storm au ramas amandoua la acel Arc unde Sasuke pleaca la Orochimaru si Naruto ramane pe jos in " The Valley of the End "
nu inteleg ceva.. de ce numai e facut de cei de la ubisoft cel de xbox360? si au trecut la namco bandai? (stiu ca namco bandai sunt peste ubisoft la jocuri anime)
Vad ca e primul Naruto Ultimate Ninja care nu e exclusivitate Playstation... Ca pana acum toate seriile Ultimate Ninja au fost doar pe Ps2, Psp si Ps3. E frumos ca il porteaza si pe xbox 360, insa parca a avut loc o ruptura in jocurile Naruto Ultimate Ninja.
Nu inteleg care e treaba cu sage-mode , parca ultimul joc ramasese cand pleaca sasuke din sat , jocul o sa aibe o poveste chiar asa de mare ?
Edit : Se pare ca in joc o sa fie si Sage-Jiraiya . Can't wait![]()
Chestia asta apare in Manga ( nu stiu sigur daca a aparut si in Anime ca nu urmaresc ) , Naruto trebuie sa stea nemiscat si intra intr-o stare in care are mult mai mult control de chakra si e mai puternic ( si ii apar niste semne la ochi). - Vorbesc de Sage-Mode .
da , acolo au ajuns episoadele . jiraya e mort , si naruto invata sage mode , trebuie sa stea nemiscat ca sa poate sa adune chakra pamantului , aerului si numai stiu ce . Pai da , va fi jiraya sage mode pentru ca pe coperta e si naruto sage mode. de abia astept sa bat niste akatsuki
![]()
Manga a ajuns mult mai departe, deja se planuieste un razboi ninja .
Voi ce ziceti , sa il cumpar si pe primul sau sa iau 2-ul direct ?
Bookmarks