da, defapt eu sunt cel mai bun, dar nu pot sa va arat ca nu am jocul /irony @ Merdioso
Printable View
da, defapt eu sunt cel mai bun, dar nu pot sa va arat ca nu am jocul /irony @ Merdioso
Intre ce am postat eu si ce ati inteles voi e o mica mare diferenta. Aratati-mi si mie de unde ati tras voi concluzia ca eu ma consider superior lui showman ?
Eu doar am spus un adevar, pe care l-au mai zis si multi altii in comment-urile de pe YT, nimic mai mult.
"very nice goal but sneaking suspicion it was on amateur as they weren't even contesting"
"Goals like this are boring. Its just awful defending."
"wow it's so obvious he's playing against a friend that isn't tackling him for the obvious reason that the guy wants to get a nice goal... try it against someone good that actually challenges..."
Categoric, dar nu boabe in care eu ma uit la el cum face scheme fara pic de pressing al niciunuia dintre fundasii mei.
Spre exemplu aproape toate golurile din filmul asta sunt mai bune decat ala din GOTD, macar apararea nu sta chiar degeaba pe teren. :|
http://www.youtube.com/watch?v=Y2wEu...el_video_title
Lu' showman i-ar trebui un HD pvr ca sa aiba succes. :) Oricum,nu-l contrazic pe merdiso la golu' de la GOTD pt ca,ala chiar il lasa sa treaca. Uitandu-ma la celelalte videouri e bun tipu' :). In sfarsit am mai dat peste un skiller roman.
Try to watch this video. E pe pc,inca nu am un xbox sau ps3,dar asa zisul iepuras e foarte aproape. :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=qlo3pUXcFZ4
Si mie mi se pare cel mai bun jucator roman de FIFA, tinand cont ca jucatorii PGL sunt nevoiti sa invete aproape de la 0 FIFA deoarece pana acum PC-ul primea acelasi port b*sit de PS2, un HD PVR i-ar fi util dar costa cam mult, si pana la urma dai banii aia pentru niste view-uri amarate care oricum nu te ajuta cu nimica in viata.
carcru: Nice !
acum sa va raspund la unele ..
in primul rand acele msje cred ca sunt de la golul cu pato, (amazing goal) majoritatea spun ca e "staged" cu un friends?
un singur prieten am pe ps3 ala e fansteaua, care nici macar nu are fifa11(am jucat doar fifa10,worldcup10 cu el) donybuck,adversarul e din germania (nu stiu bn romaneste.. dar sa ma inteleg cu un german pt un Staged gol?)
merdiso, imi pare rau.. pe pc am jucat pana la fifa 2010 cand mi s a ars unitatea:( de atunci joc fifa doar pe ps3
nu spun ca sunt cel mai bun la fifa, nu joc sa castig meciuri cu 3-0/10-0, ci doar sa ma distrez
de golul cu rainbow cred ca nu a mai apucat sa selecteze alt jucator? la compilatia cu phoenix (primul gol marcat impotriva lui thedeadman, e chiar slab acest jucator?)
hd pvr am vrut sa mi iau.. insa in romania nu prea se gaseste:( plus ca iti trebuiesc si acele mufe speciale pt ps3....
Daca-ti comanzi de pe hauppauge.com vine cu toate mufele de care ai nevoie. :)
daca te referi la @showman, eu iti zic sa te gandesti mai mult timp inainte sa afirmi asa ceva :). cu tot respectul pentru @showman pentru ceea ce face, insa nu e cel mai bun din RO ;). deocamdata cel mai bun jucator de Fifa 11 pe CG.ro e thedeadman14, care a castigat campionatul organizat pe forum :).
Hey, eu spuneam de cel mai bun care apare mai mult pe YouTube, sigur ca sunt destui jucatori foarte buni de FIFA care nu s-au gandit nici macar o clipa sa arate ce pot pe un anumit forum anume. :)
showman: Sunt mai mult niste ironii stupide, oricum nu conteaza calitatea la un gol, cel putin nu prea mult. Golul asta e mai ok, cel putin finalul e cam imba, nu prea mai ai ce face la o faza de genul. :evil:
E de PC dar in mare e cam la fel, sper sa va placa (cititi descrierea).
http://www.youtube.com/watch?v=DD1WNj6k1x8
Lasati golurile ferchese, ce facem cu serverele Ea de 2 lei, am inceput sa ma enervez la culme in jocul asta, in ultima vreme se pierde connexiunea in draci cand iti e lumea mai "misto".
Bun, un jucator bun in opinia mea este cel care foloseste doar de un 10% ajutor din partea AI, pasele asistate cu L1. pe sus si pe jos, deposedarile cu toate partile corpului cu L2 si L3 si alte helpiute. Daca imi aratati un jucator care joaca frumos pe manual sau pe semi la toate eu il incoronez" the best".
Exista unul singur, cred:
http://www.youtube.com/watch?v=oXZzfiHwGso&feature=channel_video_title
Mi se pare ca joaca foarte frumos, e drept ca face ping-pong da nu ai ce comenta atat timp cat joaca pe Manual.
Da, ping-pong pasing la greu, foarte Manual. Parca Ea a spus ceva de scoaterea sistemului astuia nenorocit, sau diminuare efectelor dar m-a dezamagit complet. Daca stau bine sa ma gandesc e si normal, nu s-ar mai vinde asa de bine jocul daca devine dificil si cere ceva pricepere si perseverenta pt a realiza un joc de pase bun fara contributia majora a "papusarului AI".
Multi au ripostat spunand ca si in realitate exista ping pong passing( aka tiki-taka Becali-Barca) dar se regaseste doar in cateva faze pe meci, si sunt exceptii, aici, in jocul asta video exceptia a devenit regula si e destul de rau.
Sunt multi "mesteri" care joaca numai cu pasele astea, plimba mingia de la un jucator la altul doar cu x si L3 sau x si L1 si se cred f priceputi in "arta simulatoarelor " de fotbal, te plictisesti sa joci cu ei vazand cat de repetitivi sunt si-l lasi sa zburde ca un idiot .
Pacat de joc, mult mai bine ar arata fara asisturile astea tembele, cel putin sa nu fie atat de duse la extrem.
Ar fi frumos sa avem un joc perfect,dar din cate am observat eu jocul asta este scriptat la greu.Nu stiu cati dintre voi a-ti observat diferenta dintre un meci si altul, si aici ma refer la pase si la suturi.
@ZeroSkillNoob.
Unde vezi tu diferenta de la joc la joc ?!
Mai mult ca sigur,tu de la un meci la altul dai pase mai prost/mai bine si sutezi mai prost/mai bine. :)
Don't blame the game,maybe it's your fault.
nu sunt stralucit la fifa,ba sunt chiar slab ... dar tocmai cand adun de o victorie,pac deconectarea(serverele dar si adversari frustrati) ... X( ... in alta ordine,joc semiassisted combinat cu manual ... ;)