Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 40 of 65

Thread: Thanks goes to Dj Mo !

1. #21 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by gabytzu16 View Post
    scuzati-ma ca pun o intrebare putin off-topic .....dar de ce la posstul lui dj mo apre acum ca este junior member???....are peste 3000 de posturi......e un bug...ceva?
    Nu e bug... e custom title, pe care fiecare si-l poate schimba din User CP.

2. #22 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Nu e bug... e custom title, pe care fiecare si-l poate schimba din User CP.
    aha.....mersi mult.....ontopic:....nu am avut experiente cu el sau cu vreun alt moderator....si nici nu pretind ca sunt in relatii cu vreun user de pe forum....sunt un member nou....dar totusi...cand cineva pleaca dintr-un post de conducere....este o pierdere pt. comunitate....

3. #23 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Avand in vedere ca Mo a fost cu noi de la inceput... indraznesc sa il intreb daca doreste sa primeasca titlul de VIP for life pe CG. Fara povara moderarii... ci doar ca un titlu de onoare... care poate e chiar prea mic pentru eforturile sale. Sper ca accepti Mo !

4. #24 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    MonkY, cred ca toata lumea este de acord. Vrea, nu vrea, sa devina VIP.

5. #25 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Respect Mo.

6. #26 SP
    Member Rblood's Avatar
    Nu am avut nici o legatura cu Mo dar trebuie sa ii multumesc si eu pentru tot ce a facut pentru comunitate. Cred ca merita din plin titlul de VIP, la urma urmei chiar este o persoana foarte importanta.

7. #27 SP
    Member GuCOZA's Avatar
    Dj Mo a fost cel care mia dat ban pentru warez si pe buna dreptate, m-am enervat pe moment dar mi-am dat seama ca vina a fost a mea, oricum imi placeau foarte mult posturile lui acide si ironice, pacat ca a plecat.

8. #28 SP
    Banned FormableTube's Avatar
    Respecta si bafta MO!

9. #29 SP
    Senior Member BogdanN1's Avatar
    Asta e tipul care mi-a dat ban 2 saptamani pentru discutii warez,si acum nu mai e moderator.Sper sa ramana macar in comunitate.
    Respect Dj Mo pentru tot ceea ce a facut pentru aceasta comunitate!

10. #30 SP
    Member Tsutsy's Avatar
    Respect dj mo ! sper sa revii intr'o buna zi..

11. #31 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Respect Mo pentru tot ce ai facut pentru comunutate !
    Sper sa accepti titlul de VIP.

12. #32 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Imi pare sincer rau ca ne-a parasit, fiind cu aceasta comunitate inca de la inceput. Vreau sa cred ca m-am inteles bine cu "domnu'" care m-a invatat ce invata Gears of War. Thanks!

Personal consider ca ar trebui sa primeasca titlul de VIP si chiar daca nu se intoarce in comunitate sa ramana macar cu aceasta distinctie.

13. #33 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    frumos ar fi sa existe un award...ceva gen....fallen heroes sau ma rog, poate nu chiar atit de tragic care sa fie acordat celor care au facut lucruri importante pentru comunitate si intre timp si-au incetat/limitat activitatea.

14. #34 SP
    Member mitnic's Avatar
    Respect Dj Mo !

15. #35 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Quote Originally Posted by RbloodGamer View Post
    Nu am avut nici o legatura cu Mo dar trebuie sa ii multumesc si eu pentru tot ce a facut pentru comunitate. Cred ca merita din plin titlul de VIP, la urma urmei chiar este o persoana foarte importanta.

^^ Perfect spus.Altceva nu mai am ce sa adaug.Respect Dj Mo

16. #36 SP
    Junior Member ciuki's Avatar
    Am citit cu interes si apreciat de cele mai multe ori post-urie si opiniile tale, Mo. O prezenta foarte interesanta si de cele mai mult ori utila, cu multe lucruri de invatat si cules din experientele tale. Esti un tip ok; nu te cunosc personal insa iti urez numai bine; dupa cum se vede, multi useri au apreciat munca ta pentru proiectul cg.ro asa ca, si din partea mea, cele mai bune ganduri si spor in ceea ce vei intrprinde de aici inainte. Sper ca iti vei face reaparitia pe forum.

17. #37 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Si pe mine cine ma mai baneaza ?
    Ne vedem pe Live, nu e bai

18. #38 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Decat sa imi aduc omagiile pentru ce-a facut el pe-aici, de parca (Doamne fereste!) i s-a intamplat ceva rau, ii zic:
    Felicitari, domnu'! Esti liber sa faci ce-ti place cu adevarat, adica sa te joci, ceva ce multi au cam uitat!

19. #39 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    more gaming/family time for him i guess...

cheers mate !

edited: he alrady has a cool title...

20. #40 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Quote Originally Posted by Sanjuro View Post
    Decat sa imi aduc omagiile pentru ce-a facut el pe-aici, de parca (Doamne fereste!) i s-a intamplat ceva rau, ii zic:
    Felicitari, domnu'! Esti liber sa faci ce-ti place cu adevarat, adica sa te joci, ceva ce multi au cam uitat!
    Subscriu, multe din posturi de aici chiar par ca i s-ar fi intamplat ceva rau si nu e bine asa . Multumiri pentru tot ce ai contribuit la aceasta comunitate Mo si spor la joaca, vorba lui Sanjuro acum ai mai mult timp pentru ea

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast