aha.....mersi mult.....ontopic:....nu am avut experiente cu el sau cu vreun alt moderator....si nici nu pretind ca sunt in relatii cu vreun user de pe forum....sunt un member nou....dar totusi...cand cineva pleaca dintr-un post de conducere....este o pierdere pt. comunitate....
Avand in vedere ca Mo a fost cu noi de la inceput... indraznesc sa il intreb daca doreste sa primeasca titlul de VIP for life pe CG. Fara povara moderarii... ci doar ca un titlu de onoare... care poate e chiar prea mic pentru eforturile sale. Sper ca accepti Mo !
Nu am avut nici o legatura cu Mo dar trebuie sa ii multumesc si eu pentru tot ce a facut pentru comunitate. Cred ca merita din plin titlul de VIP, la urma urmei chiar este o persoana foarte importanta.
Dj Mo a fost cel care mia dat ban pentru warez si pe buna dreptate, m-am enervat pe moment dar mi-am dat seama ca vina a fost a mea, oricum imi placeau foarte mult posturile lui acide si ironice, pacat ca a plecat.
Asta e tipul care mi-a dat ban 2 saptamani pentru discutii warez,si acum nu mai e moderator.Sper sa ramana macar in comunitate
.
Respect Dj Mo pentru tot ceea ce a facut pentru aceasta comunitate!
Imi pare sincer rau ca ne-a parasit, fiind cu aceasta comunitate inca de la inceput. Vreau sa cred ca m-am inteles bine cu "domnu'" care m-a invatat ce invata Gears of War.Thanks!
Personal consider ca ar trebui sa primeasca titlul de VIP si chiar daca nu se intoarce in comunitate sa ramana macar cu aceasta distinctie.
frumos ar fi sa existe un award...ceva gen....fallen heroes sau ma rog, poate nu chiar atit de tragic care sa fie acordat celor care au facut lucruri importante pentru comunitate si intre timp si-au incetat/limitat activitatea.
Am citit cu interes si apreciat de cele mai multe ori post-urie si opiniile tale, Mo. O prezenta foarte interesanta si de cele mai mult ori utila, cu multe lucruri de invatat si cules din experientele tale. Esti un tip ok; nu te cunosc personal insa iti urez numai bine; dupa cum se vede, multi useri au apreciat munca ta pentru proiectul cg.ro asa ca, si din partea mea, cele mai bune ganduri si spor in ceea ce vei intrprinde de aici inainte. Sper ca iti vei face reaparitia pe forum.
Decat sa imi aduc omagiile pentru ce-a facut el pe-aici, de parca (Doamne fereste!) i s-a intamplat ceva rau, ii zic:
Felicitari, domnu'! Esti liber sa faci ce-ti place cu adevarat, adica sa te joci, ceva ce multi au cam uitat!
more gaming/family time for him i guess...
cheers mate !
edited: he alrady has a cool title...
Bookmarks