Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 99 of 171 FirstFirst ... 49 89 97 98 99 100 101 109 149 ... LastLast
Results 1,961 to 1,980 of 3408

Thread: Super Street Fighter 4

1. #1961 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Quote Originally Posted by alecs View Post
    Nu ai sa il vezi Daigo maining pe Dudley, DeeJay, Hakan etc.
    A fost boring pt. ca DERP..Fei Long DERP Yun...DERP Viper 9005890596850 damage in combo care cand te atinge mori si IRL (smileymike™)
    Indeed, sper sa mai echilibreze situatia in urmatorul patch de care vorbea Ono.
    Poke-uri rapide care devin combo-uri interminabile, destul de boring. Mult mai interesanta au fost finalele de acum 1 si 2 ani.

Toata lumea e suparata pe Fei Long. Dar cine ati fi vrut sa castige? Yun?
    Imi pare bine ca si-a luat-o Daigo cu Yun. Avea caracter solid, destul de spectaculos dp meu de vedere, s-a gandit sa treaca la un caracter imba.
    Si nu ziceti ca Ryu are bad matchup vs Yun (si ca i-ar fi fost frica de Yun-ii din turneu), ca Alex Valle mai mai ca l-a batut pe Daigo.

2. #1962 SP
    Member Aquashark's Avatar

3. #1963 SP
    Member emanuel's Avatar
    eu ma bucur foarte tare ca a castigat Fuudo cu Fei Long . M-as fi bucurat mai mult daca invingea Flash cu Zangief, dar e bine si asa.

Exact care este problema cu Fei Long ? Pana acum toata lumea Il ura pe yun, yun e broken, yun in sus si in jos. Acum Fei Long e problema ? Adica trebuia ca Fuudo sa invinga neaparat cu Hakan sau Dan pt a fi interesant ? DAca va uitati la top 8 - avem 2 yuni, 3 viperi, 1 akuma 1 fei long, 1 zangief si 1 seth. Yun, viper si Akuma, toti sunt top tier, Zangief e si el above average, doar Seth e singura exceptie. Sa nu mai vorbim de faptul un singur Fei Long a intrat in top 8, ca Mago a pierdut cu Fei (la fel si multi altii), ca NIMENI nu il dadea invingator pe Fuudo = o mare surpriza, un evo foarte fain.

btw @ Aquashark, restul meciurilor unde as putea sa le vad ?

4. #1964 SP
    Member Smileymike101's Avatar
    Pai da, avand in vedere ca e oficial ca gemen vor fi nerfuiti pana in iad, ma asteptam sa castige Yun, macar sa arate ca merita nerfurile.In schimb, se pare ca doar Fei Long si Viper sunt overpowered, insa e nu vor primi niciun nerf ca primeste Yun si pentru e.GG capcom
    Referitorul postului de mai sus.Yun nu a fost niciodata problema.Doar prea mult scrubi si crybabies care se plangeau de el.Fei Long,in shimb, a fost cel ma bun personaj din joc in super, si in AE doar si-a luat buffuri.So go figure, acum e DE DEPARTE cel mai OP si braindead char din joc.
    Concluzie: Time to switch mains.Avem 2 optiuni:Fei sau Viper

5. #1965 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    Pana la urma toti urmaresc sa castige, nu neaparat sa fie idolatrizati de public pt a fi low tier heroes!
    Noi doar ne exprimam "indignarea" fata de anumite aspecte ale gameplay-ului acelor caractere. "presses standing roundhouse button"

"This game is about winning, If you had the option of a 1) Big d!ck or 2) a small d!ck, would you choose 2 because it took more skill? Thought not"

6. #1966 SP
    Member SwingShot's Avatar
    Oamenii aia joaca ssf4 cum ma duc eu la servici. Stai in training si iti faci norma de ore pe zi, si folosesti si faci ce poti ca sa poti lua salariul la sfarsit. Gen sa faca un grafician un model 3D in paint in loc sa foloseasca 3DS, cine il mai plateste

E normal ca atunci cand te duci sa iei bani pt ca asta faci, sa folosesti ce poti ca sa obtii asta. E mai mult un job decat distractie pt majoritatea celor de acolo.

Cel putin asta e parerea mea. Si sunt oameni care se duc la job si pt ca le place.

Iar apoi, ouchies cu Yun ala, se pare ca am gresit postul ala de acu 10 pagini. De fapt Fei Long scoate in evidenta jocu asta, spam spam spam win Dar totusi, parca e cam iNba Yun ala cu dropkicku, nerf nerf nerf ca imi iau 3 perfecturi online si nu am ce sa fac, pe cand la Fei Long ma mai descurc ca dau numa Bison HK si e ok.

7. #1967 SP
    As vrea eu sa pot sa apas HK cand nu se stie de unde vine un rekka total random si sunt in colt in secunda 2 fara meter sa scap din situatie!

EDIT:
    Am sursele mele ca in rebalance Bison va avea EX HK cu ground bounce, juggle in EX Stomp > U1 sau U2.

8. #1968 SP
    Member andreips3's Avatar
    Am sursele mele ca in rebalance Bison va avea EX HK cu ground bounce, juggle in EX Stomp > U1 sau U2.

9. #1969 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Quote Originally Posted by Smileymike101 View Post
    Pai da, avand in vedere ca e oficial ca gemen vor fi nerfuiti pana in iad, ma asteptam sa castige Yun, macar sa arate ca merita nerfurile.In schimb, se pare ca doar Fei Long si Viper sunt overpowered, insa e nu vor primi niciun nerf ca primeste Yun si pentru e.GG capcom
    Tinand cont ca Seth Killian a afirmat ca patch-ul va iesi abia in toamna-iarna dupa indelungi teste, tu stii deja ca doar Yun va fi nerfuit?

10. #1970 SP
    Quote Originally Posted by Taw View Post
    Tinand cont ca Seth Killian a afirmat ca patch-ul va iesi abia in toamna-iarna dupa indelungi teste, tu stii deja ca doar Yun va fi nerfuit?
    Want Arcade Edition to be Rebalanced? Tell Ono and Capcom � Shoryuken
    Cu alte cuvinte da, gemenii o s-o ia in fund urat for no reason.Ma intreb ce buffuri mai primeste Fei.Ar avea nevoie de cateva.

11. #1971 SP
    Junior Member fantomel00's Avatar
    Bozy un Evo after hours pe sambata ?
    Vin cu amicul meu Cookie!
    ‪EVO2K11 MK9 pool Cookie_vs_Ryan hart‬‏ - YouTube

12. #1972 SP

Good run by Neurosis. > dar tot a iesit din pools la EVO
    Restul meciurilor il gasiti pe pagina Offcast > Justin.tv - offcast - Redemption Suite

13. #1973 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Toate meciurile din top 8 intr-o singura inregistrare:

Sunt plecat din Bucuresti in we.

Un EVO surprinzator as putea spune. Se pare ca si la SSF pot exista jucatori mai putin faimosi care sa darame mituri in lant.

Shout outs to Poongko si special pt Latif, Tokido-Daigo-Poongko chain Killer.

14. #1974 SP

15. #1975 SP

Pentru cine nu a vizionat inca interviul. (luat inainte de finale)
    Imi place cum pe la min ~ 3 Fuudo intrebat de ce a schimbat de la Ryu in SF4 Vanilla la Fei LOL in AE, da cel mai "str8 to the point" raspuns ever.

16. #1976 SP
    Mie de ce nu mi se ia interview sa raspund ce ce am schimbat de la Dudley la Fei Lol?

17. #1977 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Pt ca esti slab la acest joc, no-name.

18. #1978 SP

AHAHAHAHHAHAHA!!! super hype..imi amintesc ca saream prin casa la finalul meciului

Bbbbbbut noi nu ne-am adunat asa...
    forever_alone_tshirt-p235103425830697443q6iv_400.jpg

19. #1979 SP
    Senior Member Minimize's Avatar

AHAHAHAHHAHAHA!!! super hype..imi amintesc ca saream prin casa la finalul meciului

Bbbbbbut noi nu ne-am adunat asa...
    Dude in blue shirt ......

20. #1980 SP
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Dude in blue shirt ......
    he's like...maaan phuck this I'm going home to play some MK and SC..
    oh wait > 136501d1312389871t-super-street-fighter-4-ps3-forever_alone_tshirt-p235103425830697443q6iv_400.jpg

Deasemenea...
    CE ESTE UN "HYPE"?!!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 99 of 171 FirstFirst ... 49 89 97 98 99 100 101 109 149 ... LastLast