A, tu vorbeai serios ?
Mie mi se pare imba lvl 2 focus attack la fei.
Mie mi se pare imba TOTUL la fei long.
Pai normal, fei long si viper sunt cei mai op si braindead personaje din joc.Gemenii sunt cu MULT in urma lor.
Ati dat-o in diverse... Cum a fost sambata la offline?
Si daca are cineva programul de Nijikon sa fie dragut sa posteze un link.
A fost ok.
LOLz si trolling la greu presarat cu sodium din partea lui Mike.
Cat despre programul la Nijikon nici nu l-au postat.
Mai este putin timp, asa ca-i plauzibil sa ne trezim la Nijikon PAC PAC castigam astea hai Team PLM w00t, intram frumos
-Unde este concursul de Street Fighter?
-NU SE MAI TINE!
- Team PLM "insert forever alone meme"
Alex, esti prea hype pt mine azi
Echipa Battlekon inteleg ca se misca mai lent. Mi-e greu sa cred ca nu se tine Niji, totusi e cam cel mai mare din an de pe la noi...
"-Unde este concursul de Street Fighter?
-NU SE MAI TINE!
-Team PLM: CUM NU SE MAI TINE?
-Pai nu stiati, s-a inlocuit cu MORTAL KOMBAT."
Program Battlekon/Nijikon 2011:
Sambata:
12:00 - Super Street Fighter 4 Arcade Edition
15:00 - Mortal Kombat
+ 2 mini campionate*
Duminica:
12:00 - Tekken 6
15:00 - Marvel vs Capcom 3
+ 2 mini campionate*
Taxa inscriere la campionate: 5RON/persoana (SSF4AE, Tekken 6, Mortal Kombat, Marvel vs Capcom 3) sau 7RON pentru ambele din ziua respectiva; 1RON/persoana (mini campionate)
!!! Ne rezervam dreptul de la modifca putin orele in caz de complicatii neplanuite (lungirea primului campionat, prea putini oameni inscrisi etc.) !!!
!!! Orele pentru mini campionate se stabilesc in zilele respective, le veti gasi afisate in Zona de Gaming sau la standul Battlekon !!!
YAM!
Putea să pună și ei un pc cu kof 13 și ar fi fost mai distractiv dec�t TEKKEN 6. Să fim serioși! Tekken 6 �n 2011 ?
Epic Akuma:
Deci ne vedem sambata pe la Niji, sa va vad cum trollati live.
---------- Post added 19-10-2011 at 12:30 PM ----------
Mike, vezi ca te baga astia la bulau cu afirmatii d-astea...
Si pt tine sunt rezervati 2 negrii mititei care te vor UMPLE de fericire.
@ hydrarulz, da eu sunt nudal de la sc2. Și c�nd spuneam de Tekken 6 mă refeream la faptul că nu �nțeleg de ce s-ar juca cineva un joc at�t de homosexual �n favoare lui KOF treișpe care se �nt�mplă a fi cel mai HETEROSEXUAL fightan!
Bookmarks