te apara ded ca altfel chiar ar ramane total fara competitie in MK :D
edit: eu zic sa mutam discutiile astea pasionale pe thread-ul de SF x Tekken
sa aranjam un dream match pe forum: monstrul vs swingshot!
Printable View
te apara ded ca altfel chiar ar ramane total fara competitie in MK :D
edit: eu zic sa mutam discutiile astea pasionale pe thread-ul de SF x Tekken
sa aranjam un dream match pe forum: monstrul vs swingshot!
Nice 1 :))
Adica daca il bat pe monstrul la SFxT nu voi mai fi batut cu pietre cand zic ceva de SF? :P
Mie imi plac astea:
http://www.youtube.com/watch?v=d7meDSHH07I
M-am referit la faptul ca si DED a fost eliminat repede in acel concurs , dar faptul ca am iesit repede, pe mine m-a pus in necunostinta de cauza :).
E f bine ca joci SF4 , dar numai critici ? eu ce sa inteleg cand joci un joc la care aduci doar ironii ... ca te doare.
Nu cred ca s-a pus vre-odata problema despre experienta pe forum , pentru ca de asta ai mai multa decat mine in ultima jumatate de an. Este vorba doar de experienta de joc si daca joci Sf4 joaca cu noi, cei de aici. Nu este un joc de orgolii , nu stiu sa se fi suparat cineva de aici cand a luat bataie sau a batut ,cu exceptia lui gugustiuc poate ( no, serios acu' , ce e ala un gugustiuc :| ? ) insa poate deveni deranjant la un moment dat cand ramai setat pe "bitching mode" . Get off , get game , have fun !
Pai DED a plecat atunci pt ca i-a fost promis un PS3 daca pierde intentionat :))
Intr-adevar I spoke out of my @$$ on that one dar ma refeream la faptul ca acele combouri de 50% nu au nici o legatura. Si eu pot da 80% combo cu Cyrax dar nu intotdeauna castig pentru ca in MK cel putin este foarte greu sa incepi un combo vs un adversar experimentat.
Nu am numai pareri proaste de SF, dar cele bune deja se stiu. Finisare majora, multe optiuni, etc, etc, n-are rost sa le repet avand in vedere ca aici suntem toti de acord.
Eu cand joc Abel incerc intentionat sa nu fiu tras in the jumpin game si este foarte greu, dar nu imi place sa topai pe acolo incontinuu si pierd multe meciuri din cauza asta. Inca mai sper sa gasesc un stil de joc care nu se bazeaza pe asta :P Deasemenea la AE joc Hakan pentru ca imi place ideea la nebunie.
Nu a fost niciodata vorba de orgolii de win/lose, altfel toata lumea ar juca jocurile la care numai castiga, ceea ce e absurd.
P.s. mai vreau gugustiuc rage, mai aveti?
Daca joci SfXTekken te poti antrena cu mine inainte sa joci cu Monstrul :)) , am avut Ps3-ul unui prieten un weekend si mie mi-a placut jocul ( sub SF4 pt ce ma intereseaza pe mine dar jucabil). Cred ca pot sa iau din nou consola cateva zile daca e ... vad ca majoritatea de pe aici si-au vandut SfxTekken , pussies !
Sa inteleg ca nu o sa se inscrie nimeni la otaku la SFxT? :)
Eu ma voi baga la SF, poate apuc sa spamez pe cineva de viu!!! cu hakan pana sunt scos. SfxT nu am jucat pt ca nu am jocul inca, am avut o suma limitata de bani si am preferat sa iau soul calibur 5 (ala da, e jocu meu de fanboy nu mk ;) ).
M-am antrenat in munti, am barba si chelie (shoutouts to SwingShot!) BAT TOT! Lemme at 'em! :P In weekend faceti vreo intalnire la games?
@Minimize: un gugustiuc este un porumbel
LOL nici nu a fost anuntat hold on the hype guys!
@freeger nu mai avem sala de intalnire...doar daca nu a cumparat-o cineva de la fostul owner si a redeschis-o.... :face:
Inca ne decidem. Dar in principiu vor fi SFxT, Socal5, UMVC3, KOF13, pentru ca ar fi prima oara la o conventie.
Mai sunt oldschool dudes precum Naza si altii pe care-i asteptam la KOF13 si nu numai.
Stai asa ati scos deja tekkenul si street fighterul din grila wtf ma duc repede afara sa caut meteoru ca acu vine...
Nu e aceeasi treaba, iar decizia sa scoti SF4 e cam un fel de manipulare Basista.
S-a scos SF4? Baieti, aplicati tactica fantomel.
O sa presupun ca a fost typo.Faceti si voi SFxT-u pe teams, ca asta e formatul jocului in general si e singurul mod in care jocul e chiar fun (trebuie sa recunoasteti toti haterii ca atunci cand sa jucat 2v2 la offline chiar era fun).La statia unde se juca 2v2 ne durea burta de ras, iar la statia unde se juca 1v1 ploua cu organe genitale adresate mamei adversarului.
Dupa care puteti uita.
stiti ce este cel mai funny din punctul meu de vedere?
demonstram inca o data ca fiind romani nu putem sta mai mult de 3 ore in acelasi loc fara sa ne ....intepam :)
keep walking ,johnnie walker
:)) numai la noi se putea scoate SF4 dintr-un eveniment de fighting :) . I'll totally be there ...totally !