I'm in,cum naiba sa lipsesc :D
Printable View
I'm in,cum naiba sa lipsesc :D
Ce pot sa zic, sry de Duncan k nu poate juca acum, dar multam de ID. Il trec la lista si sigur vor aparea ocazii viitoare :)
Boga, eu vreau sa tot facem turnee, mai greu cu inceputul, organizarea si recurenta :)
Dar mi-am pus in cap sa ma ocup de asta si voi face tot posibilul sa ne strangem.
Mai e timp pentru inscrieri, deci pot reveni si ceilalti mentionati in due time :P
Sincer nu stiu ce sa zic cu lag-ul, as prefera sa nu folosim casti. S-ar putea sa fie surprize in continuare. Din cauza asta ma gandeam sa folosim o conferinta pe Yahoo in paralel.
Tinem legatura! ;)
Nu am putea fi mai multi spectatori la un meci?Chiar as vrea sa le vad, iar eu nu pot avea netu si pe ps3 si pe calculator in acelasi timp (caci am un singur cablu si nu pot sa-l splituiesc) si as vrea sa fiu la curent cu situatia meciurilor.
Daca e chestie de lag, inteleg, si sunt perfect de acord cu ideea atunci, dar ma gandeam ca nu ar trebui sa avem lag tinand cont sa suntem din aceiasi tara (unii dintre noi chiar din acelasi oras)
Canada CUP LIVE @ Team Spooky featuring Mago & Daigo
TeamSpooky on USTREAM: Featuring players such as Sabin Arturo Sanchez, NerdJosh, Chris Hu, Min, Akumahokoru, and ZTB, we travel all over the world bringing...
OMG JS Master l-a batut pe Mago.
OK, deci lista inscrisilor in mom asta arata cam asa:
Minimize, chiar te retragi? :(
- alecs
- Minimize (?)
- pooaul
- Smileymike101
- slabunator
- eu
- gizas4all (mi-a trimis PM)
- cristian77
Smiley, n-am nimic impotriva sa fie mai multi spectatori pe meciuri insa nu cred k o sa poti fi la toate. Ma gandesc ca unele se vor desfasura in acelasi timp. Ma mai gandesc si la o varianta prin care sa inregistram toate meciurile care au loc intr-un turneu. Daca le avem inregistrate ar fi frumos, se poate uita oricine la toate :)
Tinem legatura si vedem cum facem.
Meciurile or sa fie imediat disponibile in battle log-ul fiecaruia dintre participanti dupa meci. (laolalta cu input-urile) :evil:
Ei pot salva replay-ul dupa, iar daca vor/pot/au la dispozitie un cam sa le inregistreze ar fi ok.
Daca nu ei pot face un lobby pt share replays unde intru > le salvez eu dupa care le inregistrez > uploadez pe jewtube > fac MILIARDE de views = YESH!!!!.....
lol, poate miliarde la -9.
Stai, numa 8 participanti?Vai, iar o sa fiu scos din prima:))Needs more exposure.
suntem doar 8?!?!?!?!!!! ce tare.... :D
---------- Post added 15-11-2010 at 11:41 AM ----------
sincer acum daca suntem doar 8 si daca suntem toti din buc va invit la mine intr`o sambata sau chiar sambata , comandam pizza si jukm la greu cat avem chef. dupa parerea mea se pierde mai mult timp cu organizarea decat cu jucatul meciurilor.
cele bune
Suntem chiar 7 pana acum, daca Mini nu mai joaca:
- alecs
- pooaul
- Smileymike101
- slabunator
- eu
- gizas4all
- cristian77
Eu am lasat termen pana joi insa n-as prea crede ca o sa mai avem inscrisi. De acord cu tine ca se pierde timp cu organizarea si de acord cu tine sa jucam offline si sa ne strangem la unul din noi. Din pacate, la mine nu se prea poate... Daca ne-am strange asa, pot sa mai aduc cel putin 2 preteni care joaca si ei binisor, printre care si Liam :) Deci am fi usor peste 8.
Daca ne poti gazdui, eu n-am nimic importiva.
Guyz, ce ziceti, transformam online-ul intr-un offline, sambata la gizas? :)
K <== scurt si concis. Poke nu se baga?
sunt toti din buc? (paul nu este) hay poate ne strangem la un offline , pizza , bere rece si ssf4 :)
ne mai trebe un arcade stick , am un hori real arcade pro 3 cu butoane sanwa dar daca ne strangem la mine banuiesc ca nu este o problema sa mai aduceti un stick .(ps3)
trebe sa vorbim din timp sa vedem ce si cum , cati suntem ...etc etc...
Man, la tine e spatiu suficient pt 8 persoane, nu deranjam?
Ai avea un perete liber, alb mat, pe care sa proiectam meciurile? Aduc eu proiector HD :) E cu totul alt feeling pe proiector, mare asa :D
Numai sa existe conditii pt el, si sa poti face intuneric in camera respectiva :P
hai sa vedem cine ar veni sambata si sa stabilim o ora (eu m-am gandit undeva pe la 12)
sa recapitulam ce avem :
- spatiu ptr 8 (maxim 8)
- perete gol
- putem face intuneric
- ps3
- 1 arcade stick
avem nevoie de:
- 7 jucatori de ssf4
- 1 arcade stick
- proiector ;))
p.s sper ca nu va deranjeaza daca mergem la mine la munca ( firma este intr-un apartament si suntem singuri)
Bun, e perfect.
Guyz, mergem sambata da? Rog sa confirmati aici cine vine sambata la gizas. Haideti sa ne strangem! :P
Vin eu cu proiector si cel putin inca un stick. Oameni sa fie!!
Pentru ca ideea initiala a fost de online matches vineri seara, as zice sa ramanem si la varianta asta. Asfel putem juca si cu baietii care nu pot veni sambata (afara Bucuresti).
Lista pentru vineri seara ramane cea de mai sus. Haideti sa vedem o lista si pentru cei care vin sambata la gizas.
Bafta!
Locatia o s-o primim pe pm, mess sau ceva de genul presupun, ca e mai safe decat sa o postezi pe un forum.Eu nu prea ma descurc cu transportul prin Bucuresti :-S
I just HAD to do eeet!!! :tooth:
http://images.icanhascheezburger.com...3042732593.jpg
Bison is a pussy-cat! ewww
C'mon ppl, cine merge la gizas sambata?
Pana acuma avem asa:
Nu mai vine nimeni? Suntem baieti de treaba, sa stiti :D Nu muscam...
- eu + un preten, joaca si el :) (aduc proiector si inca un arcade stick TE)
- alecs
- Liam
- Smileymike
Alecs, poate incerci tu sa vb cu Poke, Dead, si pe cine mai stii.
Pentru vineri seara, ramane valabil. Ne gasim online in jur de ora 20:00 si incingem un turneu, de fun asa :P
Keep in touch!