http://www.youtube.com/watch?v=y_QiXgMBevs&hd=1
LMAO, Mike Ross got TROLLD!!!! :face:
I love the SF community so ****ing randomly FUN.
*needs moar drunk Marn*
Cand ne mai vedem la un off baieti?
Ares/Gizas unde ai disparut? :D
Printable View
http://www.youtube.com/watch?v=y_QiXgMBevs&hd=1
LMAO, Mike Ross got TROLLD!!!! :face:
I love the SF community so ****ing randomly FUN.
*needs moar drunk Marn*
Cand ne mai vedem la un off baieti?
Ares/Gizas unde ai disparut? :D
Yooo dudes! I'm back in the motha' fking Bucharest :)
Wassup with u guyz? Cam prea liniste pe aici!
Gz with the video Alecs, funny as hell :D
Si ca tot ai adus vorba, voiam sa propun data de 26 feb pt urmatorul offline. Dar n-am vorbit cu nimeni inca, tre sa vb cu Radu sa vdm daca e OK.
On the other hand, abia astept sa reintru si eu in online trollness cu voi :)
Am consola la Musy dar sper sa o sterpelesc in seara asta, dupa ce ii rup capu' alui sau Vega batran :D
Cya around ;)
26 huh?
hello :D mai are vre unu arcade stick hori3? caut de 3 zile si nu gasesc... maersi de raspuns
http://www.youtube.com/watch?v=huaga7gEbm8&hd=1
Mike ai la sfarsit un "shout-out" de la cineva. clues >:burger: xx :pedobear:
Salutari,
Data mai credibila pentru urmatorul offline ar fi sambata, pe 5 martie. Ne auzim pana atunci pentru detalii.
Oricum, tin sa mentionez ca sunt foarte dezamagit de faptul ca aseara am vazut online deja 3 persoane din gasca de offlines care se jucau MVC3. Niste tradatori domne... =((
Jumate glumesc, jumate imi pare rau pentru ca timpul respectiv putea fi dedicat pentru SSF. Dar de, fiecare cu ce-i place. O sa va vedem la offline si cu putin MVC.
Cya around!
ne-am jucat MvC o seara si deja suntem tradatori ... sa te vad ce-o sa faci cand o sa apara Mk ... :P
Exceptand faptul ca mvc chiar poate fi un great competitive fighter, cum e SSF4, iar MK nu are nici cea mai mica sansa sa fie un fighter competitiv.
Imi place rosterul, dar daca engineu e catusi de putin asemenator cu MK vs DC, atunci e degeaba.Block buton nu merge in 2d fighters.Throw care dau wiff pe crouchers LOL.E slugish si nu poti contracara presiunea in absolut niciun fel.nu poti da speciale mult timp dupa ce ai fost in blocstun, si daca adversarul apasa butoane nu ai ce sa faci.Nu poti sari, n-are pushblock, n-are reversals, n-are manevre cu invincibilitate.(Comentariul e facut pe baza jucatului de MKvsDC)
Ma rog, poate unora le place, dar sunt de parere ca nimic n-o sa intreaca SSF4 si MVC3 ca cele mai bune fightere pentru destul de mult timp,ambele fiind must-have pentru cei caror le plac fighterele.
Man nu stiu ce MKvsDC ai jucat tu, dar cam tot ce ai enumerat acolo nu prea e asa.
Stiu ca este offtopic dar totusi:
"Nu poti contracara presiunea in absolut niciun fel" - din fericire se poate, ca in oricare alt joc, fiecare miscare are frameuri de recovery, unele cu mai multe frameuri altele cu mai putine. Poti contracara imediat cu o miscare daca frameurile sunt mai putine. De asemenea exista anumite stringuri de block stun ca in SF, intre acelea nu poti intra, normal.
"nu poti da speciale mult timp dupa ce ai fost in blocstun" - iarasi, depinde de cu ce ai fost lovit. Teleportul de la scorpion poate face punish la peste trei sferturi din chainurile de blockstun, ca un exemplu.
"daca adversarul apasa butoane nu ai ce sa faci" - wha?
"Nu poti sari" - chiar poti, saritul iti anuleaza blockstunul cu suficiente frameuri si poti scapa din multe situatii in care oponentul spameaza, printr-o simpla saritura
"n-are pushblock" - aici intr-adevar, daca te referi la faptul ca dupa block nu te impinge in spate, asa este, doar cateva 2-3 miscari au asa ceva in tot jocul
"n-are manevre cu invincibilitate" - normal, pentru ca jocul este bazat pe frame data si prioritati. Nu exista miscari prin care sa treci cu pumnul, gen sf4.
Eu chiar sper sa fie apropriat de MKvsDC sistemul, pentru ca este fluent si clar, fara prea multa bataie de cap. Tactica anti spam este geniala, mult mai ok ca in ssf4, combo systemul permite creeare de combouri on the fly , ce vrei tu daca nimereste nimereste. Tot ce trebuie sa faca este sa scape de glitchurile de reset (cred ca erau vreo 4-5 in tot jocul la cateva caractere) si e ok.
Tot ce zici tu imi suna foarte cunoscut in schimb, este exact cum se comporta jocul online. Daca ai jucat online, chiar si cu 4 bari, pot sa iti zic ca totul se schimba radical. Frame dataul este cu totul altul, multe miscari devin safe on block, este cu totul alt joc, cu mult mai dezechilibrat. MKvsDC online = crap. Intr-adevar nu mai poti face punish, te sparg spammeri cu scorpion si flash, si asta e. Dar offline este ok, si functioneaza mecanica excelent.
Da, online am jucat.Am observat ca lagul schimba totul intr-un fel foarte ciudat.Subzero are infinite cu st.hk pe lag lol.
Da, este dezastru. Infinites, buguri enorme( gen deathstroke care te injunghia si ramaneai stunat toata runda ). Onlineu a fost facut pe taraba de aprozar cred. Din toate jocurile jucate de mine online, tekken6, sc4, ssf4, mkvsdc si putin mvc3, eu inca am impresia ca in SSF4 este the best netcode ever.
I mean am putut juca cu 3 bari chiar bine, ieseau miscari, apasam si chiar dadea. Asemenea mana cereasca n-am vazut ever jucand celelalte jocuri, nu stiu cum au reusit. Sper sa invete de la ei in MK9, sa nu angajeze greblaru din fata blocului sa faca netcodeul.
Fixed.>:)
oh and also...
http://goemaw.com/forum/Smileys/goEMAW/DNR.gif
Care ati jucat MVC3 online cu alti romani:Merge ok intre noi?
Zise cel cu dormamu avatar.
@EG smileymike: MK9 are tech throws si reversals. GEE GEE
Ba baieti, inteleg ca v-am instigat cu post-ul meu de tradatori dar nu era cazul de discutii de MK vs. DC si alte nebunii aici. Indiferent ce fighter voi juca pe viitor, il joc de fun si nu de maniac (ce zice Maic e mereu limba straina pt mine ca teoria universului). Prefer sa nu stiu toata harababura aia de proza si teorie de joc si sa ma JOC, in principiu for fun si apoi FTW.
Cu alte cuvinte voi ramane fidel SSF4, pentru ca imi place!
Cand apare MK9 voi juca sigur si faptul ca difera de alte fightere ca SSF nu-i deloc un lucru rau. Diversitatea e ceea ce ne tine in viata uneori :P
Si aici hai sa oprim discutiile offtopic ;)
Daca cineva doreste SSF4 sigilat , please PM. Voi face o reducere speciala pentru pasionatii acestui joc , care vin de pe acest thread. Scuze da sunt offtopic.
helou copilasi , pe 5.03.2011 o punem de un offline??? hay sa vedem cine se anunta sa stim cate console avem nevoie. " postati osteni !
postim maria ta" ;))
cele bune...
p.s. avem un combo maker printre noi