Eu l-am invatat pe Marn sa joace.
Printable View
Eu l-am invatat pe Marn sa joace.
a pus unul mai demult un clip pe youtube cu un meci impotriva mea ... :)) dupa ce ca Guile e cam al 10-lea personaj ca preferinta pt mine (roughly), a ales si cel mai prost meci pe care l-am avut utilizandu-l pe Van Damme. Evar.
http://www.youtube.com/watch?v=0WSUcP5c7BY
cum a fost Otaku?
A fost in regula, Fantomel still No. 1 la SSF, Ded still No. 1 la MK dar, DAR avem o noua minune, Mike No. 1 la MVC B-)
How sick is that? :D
Very sick.
Wow , Mike. Ai povestit mamei tale ca vrei sa te lasi de scoala si sa incepi cariera de gamer?
Dragii mosului,
In weekend-ul 4-5 iunie o vom pune de offline. Am reusit sa iau legatura cu baietii de la Otaku si vom avea si lume noua la SSF mai ales (tipu cu Fei, Balrogu din finala cu Fantomel, cel cu Blanka, Sfera ala cu Vega, etc).
Vreau de la voi: cand vreti sa ne strangem, sambata sau duminica, si de la ce ora? (intreb ora pt ca am avut si propuneri sa facem un all-nite session, adica ceva gen de la 11 seara pana la 5-6 dimineata - minorii se exclud, sorry Mike :) )
Si mai vreau confirmari ferme pt cine vine ca sa stiu cate console inchiriem la sala.
Astept posturi.
eu pot sa vin doar in schimbul de zi (12-18)
daca e lumea de acord cu programul clasic, count me in!
Fac iu.
Trollic, dezvolti pe ce am intrebat mai sus?
Eu ma bag... mai ales ca vreau sa imi iau revansa contra tipului cu Barlog :)
Prefer sambata... nu conteza ora
si eu ziua caci deh imi stric somnul :))
tot pentru sambata si subscriu la ce a zis ady :D
Daca se organizeaza in timpul zilei si mergi Mike, te rog sa filmezi meciurile daca poti :D
Bun, deci in principiu ramane sambata, programul clasic.
Mai vb si cu oamenii astia si va anunt.
nu pot seara..imi pare rau..votez...ziua....va salut!!!....daca se face ziua...sunt prezent sigur....DED
Nu-mi pasa orarul, sunt always godlike.Dar votez totusi pentru ziua.
vino sa vezi live etc...
toti folosim deodorante si ne place fetele, nu-ti fie teama... http://mac.softpedia.com/screenshots/ico/Trollicons.gif