Stick, de la Subsonic(foarte lame). Odata cu ps3-ul o sa-mi iau si un TE(cel vechi, pt SF4)
Printable View
Nuby, daca o lasi mai moale joc io cu tine diseara :P Doidor sa-mi dai si mie add cand iei PS3-ul, facem Coalitia Anti-Cristache ;)
hehe, o sa va dau add la toti, btw care sunt top3 jucatori ai vostrii la sf4 (+ cei adaugati la super) ?
Locul I (ii numai unu :tooth: ) andrei aka canadianu aka nubusan
Locul II Boga aka mugabi africanu
Locul III i se zice El Maestro , nu dau nume :-$ :-S
:banana:
Foarte tare acest "about" http://ultracombo.ro/about/ =D>
oops, m-am exprimat gresit. Am vrut sa zic top3 -caractere- preferate :P
Incep eu:
#1 Ryu
#2 Balrog / Dudley(in viitorul apropiat)
#3 Abel / Juri sau Ibuki
uoff.. blanka player :( - meciurile impotriva lui blanka sunt tot timpul un chin :)
Battlekon la Otaku Festival
4H aduce spiritul Battlekon la Otaku Festival. Acestia ii invita pe toti fanii de “fighting games” sa se uneasca in cadrul festivalului si sa participe atat la amicale, cat si la campionate de Tekken, Soul Calibur si Super Street Fighter.
---------- Post added 27-04-2010 at 05:20 PM ----------
Keep it classy...**** QCF chars. :))
Prepare for lame show. "grabs pop-corn"
Foarte tare initiativa cu Battlekon :yes: Habar n-aveam ca au loc si pe la noi evenimente de genu asta. De fapt am citit aici de treaba de la Brasov, dar cam atat. Ca o curiozitate, ce Samurai Showdown si pe ce platforma se va juca? :) Sper sa faca baietii si unu pe PS3 :x
presimt ca battlekon o sa devina un fel de evo pt ro pe langa care o sa apara si altele :)
Tudor, ești din Cluj? Am un vecin ce foloseste nick-ul ăsta la SF.
wow, da, sunt din CJ, dar nu cred ca ne cunoastem :P, eu stau pe nasaud
Cluj-Napoca - Piata 1 Mai REPRESENT.
1. Cammy
2. Balrog
3. C. Viper ( ar fi pe locul intai dar nu am rabdare sa o invat )
Mama lui de canadian deja are jocu. Am fost idiot si am dat cancel la precomanda de pe shopto (care ar fi trimis jocul de ieri) si am facut pe cacazavvi, care nu au dat nici un semn cum ca ar trimite degraba. La voi cum stau lucrurile?